🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 6

• 93 382
  • 1 848
  •   1
Отговори
# 915
Чудя се и се мая колко трябва да си з@горял, за да намираш Мария за много сексапилна… не знам, не знам…

# 916
Украинката се оказа много долнопробна и меркантилна(невероятна финансова стабилност).
А кой ли с “невероятна финансова стабилност” ще я вземе с нейните къси и криви крака, нос-клюн и увиснали до пъпа гърди?!

# 917
Имах добро мнение за Мария, което се изпари след видяното до момента тази вечер. Много леко поведение, неуважително към “приятелката” й, на моменти груба с нея. Много личи какъв човек си по това как се държиш с другите хора.

# 918
Украинката се оказа много долнопробна и меркантилна(невероятна финансова стабилност).
А кой ли с “невероятна финансова стабилност” ще я вземе с нейните къси и криви крака, нос-клюн и увиснали до пъпа гърди?!
Нормално е да искаш финансова стабилност, просто в България това е тема табу защото сме големите моралисти и трябва да уважаваме това, че някои хора нямат възможности, но това за мен не е от значение, като няма възможности да се ожени за някоя жена, която е съгласна с това да няма и тя финансови възможности, но не мисля, че трябва да линчуваме някоя жена заради това, че иска финансова стабилност стига тя да не очаква да блее вкъщи докато мъжа изкарва парите, а това не бяха думите на Мария.

# 919
Мария е много сексуална и държи да го покаже. Надявам се да не го докаже на масата, иначе всичко е точно.

# 920
  • София
Може да си говорите, каквото искате, ама Мария много добре знае какво да направи, за да закове един мъж.
Дали това е подходящо за предаване като Ергенът - не съм убедена, но в живия живот ще сдъвче и изплюе повечето мацки вътре.
То пък много сложно ... Ние защото не знаем какво да направим. Въпросът е съвсем друг. За всичко си има време и място. И да се вреш на мъж докато "приятелката ти" е на метър от теб е гнусно. Това с облизването на вилицата даже няма да го коментирам. Ниска топка. Междувпрочем така тачената тук "руска школа" не видях да донесе нищо нито на Капитонова, нито на Ирина от миналия сезон, която само дето не го изнасили Ергени докато му обясняваше как миришел на мУж. Те за това си остават после сами, защото така внимание на мъж се печели само временно.

# 921
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Чекмарьова и тя не е съвсем "върху себе си". Много предОбри и тя със силните фрази.
В началото на срещата:  "Обожавам те!". След час: "Искам да те опозная, да се влюбя в теб и да те обикна". Rolling Eyes Малко наобратно й вървят емоциите май.
Поведението й в басейна беше неадекватно.

# 922
Какъв 1 човек ги гледал бе...гледа ге бая народ пред тв-то Grinning

Сега, като видя на улицата цуни гуни, извръщам поглед. Но тук е публично....
Те се абстрахират предполагам от факта, че ги снимат....
Става дума за Вики , ужасно е спрямо нея... на коктейла поне са много хора, а това е отвратително. Като е двойна среща можеха тримата да правят нещо заедно. Не помня Валерия или Елена да се държаха толкова просташки, а не бяха приятелки.

# 923
Нормално е да искаш финансова стабилност, просто в България това е тема табу защото сме големите моралисти и трябва да уважаваме това, че някои хора нямат възможности, но това за мен не е от значение, като няма възможности да се ожени за някоя жена, която е съгласна с това да няма и тя финансови възможности, но не мисля, че трябва да линчуваме някоя жена заради това, че иска финансова стабилност стига тя да не очаква да блее вкъщи докато мъжа изкарва парите, а това не бяха думите на Мария.

Не е нормално това да е приоритет номер 1 и да го заявиш толкова директно! Освен това има разлика между финансова стабилност, с цел да живееш без лишения и “невероятна финансова стабилност”. Второто е евтино, долнопробно и меркантилно!

# 924
  • София
Може да си говорите, каквото искате, ама Мария много добре знае какво да направи, за да закове един мъж.
Дали това е подходящо за предаване като Ергенът - не съм убедена, но в живия живот ще сдъвче и изплюе повечето мацки вътре.
Моля ви, имам приятелки като нея. Не работи. Секс и после няма и втора среща. Simple Smile

Е то това е целта според мен 😂 някой все ще клъвне

# 925
Не и ли се изчерпа речника на Мария от суперлативи?Сериозно,повръща ми се вече от евтини мурафети.

# 926
Вики ако притежаваше по-силна психика, щеше да е супер, ама не е.
В момента и тя се излага.

# 927
Приятелки е силно казано да са.
Съмишленици..и то до един момент ще са.
Приятелки - не са.

# 928
Офф, много грозна сцена.

# 929
  • Варна/Амстердам
Много криндж среща, умирам от смях на моменти. Smile

Общи условия

Активация на акаунт