🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 6

• 93 394
  • 1 848
  •   1
Отговори
# 900
  • Берлин
Гледам с превъртания и що за късмет- снощи Горджъса,омазания Алеко с червило,опашката за среща и фейКкиара на финала. Днес Мария засмукала здраво,Виктория, изгоряла от ревност и яд рита камъчета. Какво ли ме чака още 🫣

# 901
  • София
Мария доста евтино подходи… според мен загуби с действия и поведение.

# 902
В случая Виктория е по-точна от Мария.
Мария се държи долнопробно и офанзивно. Не съм съгласна, че така се прави.
Да, всички имаме своята сексуалност, ама на ДВОЙНА среща да го мляскаш, натискаш и да го “обожаваш” е смехотворно. Но всеки според душевността си. Истинската еротика не е това, пък нека сме расли в манастир, ха!
Не става въпрос за конкретната ситуация, а за това как една жена съблазнява мъж, който иска и който очевидно няма нищо против. Всичко приемате толкова буквално, че няма смисъл да се обяснявам. Как беше - който разбира, разбира, другите ... все тая.

Загуби Мария с думи, не с действия.

# 903
Да, всички имаме своята сексуалност, ама на ДВОЙНА среща да го мляскаш, натискаш и да го “обожаваш” е смехотворно. Но всеки според душевността си. Истинската еротика не е това, пък нека сме расли в манастир, ха!
Долнопробна е точната дума.
Според мен такава "интимност" е адекватна след като хората са се поопознали малко или много. Правят щуротии, секс навсякъде и т.н. От самото начало да се държиш така....
Работи, да, за краткосрочни забавления.

# 904
Имали химия с Марчето, виц на деня.

# 905
  • Валенсия
Тук Марийчето сбърка. Не се коментират такива неща все още. За малко да и се върже Алеко, но току що скъса вървите. Ще остане още малко, след като изпидурка пълнежа, но и нея няма да я бъде.
Не знам какво се възмущавате от подходите и методите и, вие с мъжете си на вие ли си говорите и децата в зелките ли сте си ги намерили?
Разбира се, че сексуалното привличане е важно, много е важно. Но всяко нещо на мястото, и времето си!
Мен ме дразни, че тя основно това показва....just sex, измежду бля-бля заучените въпросчета, като този от скалата с премрежено погледче на възбудена изкусителка..."Какво за теб е любов?"
Така че, аз лично, в пъти повече предпочитам да гледам срещите на цапнатата през устата Виктория (или например Надя, или Йоана) пред Чикмарёва.

# 906
Алеко би си легнал с Марчето ама толкова, няма да и купи диамант.

# 907
Мария е много нежна, само веждите трябва да намали. А Виктория трябва да се съветва много с Надежда. Гадна съм, обаче Надежда си е била доста грозничка, а е постигнала мисля резултати (не оптимални, но определено е страхотен upgrade). Подръжка на зъби, кожа, прическа и грим, и най-вече мислене и поведение, не мисля, че и ринопластика и трябва. Има много какво да надгради. И мисля, че не е злобна, а проклета, най-вече заради комплекси

# 908
Едната се държи като лека жена, другата въобще няма реална представа колко няма шанс…пълен минус и двете, да свършва тази среща вече.

# 909
Не става въпрос за конкретната ситуация, а за това как една жена съблазнява мъж, който иска и който очевидно няма нищо против. Всичко приемате толкова буквално, че няма смисъл да се обяснявам. Как беше - който разбира, разбира, другите ... все тая.

Загуби Мария с думи, не с действия.

Разбира се, че няма против. Никой нормален мъж не би имал против. Въпросът е какво точно се постига с това поведение когато е прекалено рано - именно, че мъжът не те приема за нищо повече от забавление. Естествено има изключения, но рядко

# 910
Долнопробна е точната дума.
Според мен такава "интимност" е адекватна след като хората са се поопознали малко или много. Правят щуротии, секс навсякъде и т.н. От самото начало да се държиш така....
Работи, да, за краткосрочни забавления.
Може и в началото, само да няма трети човек, който ги гледа... освен че е криндж, е и доста грозно спрямо Вики. Но като цяло Мария е по мъжки активна... тя се натиска.

# 911
  • София
Може да си говорите, каквото искате, ама Мария много добре знае какво да направи, за да закове един мъж.
Дали това е подходящо за предаване като Ергенът - не съм убедена, но в живия живот ще сдъвче и изплюе повечето мацки вътре.

# 912
Може да си говорите, каквото искате, ама Мария много добре знае какво да направи, за да закове един мъж.
Дали това е подходящо за предаване като Ергенът - не съм убедена, но в живия живот ще сдъвче и изплюе повечето мацки вътре.
Моля ви, имам приятелки като нея. Не работи. Секс и после няма и втора среща. Simple Smile

# 913
Какъв 1 човек ги гледал бе...гледа ге бая народ пред тв-то Grinning

Сега, като видя на улицата цуни гуни, извръщам поглед. Но тук е публично....
Те се абстрахират предполагам от факта, че ги снимат....

# 914
...............
За веднъж.

Общи условия

Активация на акаунт