🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 6

• 93 369
  • 1 848
  •   1
Отговори
# 960
Супер унизително...
Чекнежрьова си влиза идеално в ролята.

# 961
  • here and now
Викуля май се приземи...

# 962
Девици, на мен Марчето ми харесва. 😁 Внася малко цвят в тази скука. И знае да флиртува, оле! Добре се целува Алек, добре.. Започвам и физически да го харесвам.

# 963
Такъв е живота..свиквайте, ако вече не сте...Grinning

# 964
Ох, Виктория е като дежурна госпожа, на лагер, на гимназисти.
Много ниско ниво демонстрират и двете. Не знам дали е заради свръх фиксацията, в която формата ги поставя...

# 965
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
Е това беше много грозно, ама много. Ясно е, че не харесва Виктория, но чак така показно да я унижава нямаше нужда, кре**н.
Марето да се запре малко, все едно е получила милион златни кюлчета, а не една увяхнала роза.

# 966
  • София
Ако бях на мястото на Виктория сама щях да си тръгна. Изключително неуважително от Алек
Ясно и показа отношение, даже не я погледна, ами тресна вратата… не че е ново за нас, само Виктория се самозалъгваше, дано прогледне.

# 967
  • Валенсия
Хайде, Алек, награди сексуалното Марийче за успешното съблазнителното поведение през целия ден.
Браво, така се прави! Следващият път я награди и с диамантена огърлица, и тя ще получи така мечтания ор..зъм!

P. S. Стана ми кофти за Виктория.

# 968
Какви са тия въпроси на екран?!?!? На колко степени се дават рози?!?!?

# 969
Ох, обожавам Ви хора 😅
Мария има спешна нужда да си начеше крастата 😃

# 970
Виктория трябва да се поспре. Хейтърче си е тя и то грозновато. То за това е и хейтърче.

# 971
  • София
Айде, Магда почна пак да философства. В кое може да е била по-смела Мария? Малко да си размърда главата, може и да се сети и да й висне устата както обикновено.

# 972
Оф, Виктория си намери още една причина да страда. Страдалицата такава😁. Това момиче не знае да се забавлява, да се отпусне, да не се взема толкова сериозно. Млада жена с душа на лелка.

# 973
  • България
За Сашо всяка е "абсолютно феноменална". Вятър го вее него...

Абе ще дойдете на мойта, че Тейчето е пич. Направо е глътка свеж въздух сред крокодили и драма кралици. Не, че няма изцепки, но само като хвърли онзи кравешки поглед, и всичко ѝ е простено.

Сашка Васева си има много минуси, най-големият е логореята, злобата, липсата на мозък, лошия външен вид. Този цвят не й отива, лилавото червило - хич, пайнерските дрехи я принизяват много ниско, кабаре-танцът е неподобаващ за младо момиче, лиготиите й ме вбесяват. Още от ден 1 исках да й запушат устата и се надявах да я изпидуркат. Рядко противна и изнервяща зад маската на треторазрядна незабава.

# 974
На мен ми е жал за Вики с това " мисля къде стъпих на криво". Първосигнално търси грешката в себе си ,а то и в живота така става -просто мъж си е паднал по друга жена повече ,не е нужно да се търси вина в някой.

Общи условия

Активация на акаунт