🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 6

• 93 415
  • 1 848
  •   1
Отговори
# 1 005
И на мен ми стана леко кофти, но не много. Вижда се къде има химия, и къде има илюзии. Едната е лека, приятна, другата е прекалено изискваща и драматична. Ами то е ясно на мъжа кое по би му допаднало.

# 1 006
  • here and now
А не може ли Виктория да се зарадва за приятелката си, вместо да очаква тя да страда заради нея.
Много негативна жена...

# 1 007
Този сезон много се обясняват, анализират, досада. Нищо интересно не се случва, само някакви разяснения 🤨

# 1 008
  • София
Виктория как я гаслайтва. Не можела да е щастлива за розата си, щото тя страдала.
Ма сама си го направи. Коза.

# 1 009
Той Алексис направо я удари в корема с тая роза Виктория.
Тя му говори колко й е тежък живота на скалата, а той дава роза само на Мария.
Много нетактично постъпи, а го мислех за по-голям пич.

# 1 010
Когато самооценката ти не кореспондира с реалността!

# 1 011
Аз като цяло не мога да ги разбера някой жени като Виктория как успяват да се влюбят толкова бързо, без въобще да са опознали мъжа срещу тях и да са видели що за стока е и как се държи спрямо тях

# 1 012
И на мен ми стана леко кофти, но не много. Вижда се къде има химия, и къде има илюзии. Едната е лека, приятна, другата е прекалено изискваща и драматична. Ами то е ясно на мъжа кое по би му допаднало.
На мъжа би му допаднал леката? Ба*ти мъжа тогава...
Жал ми е за Виктория, от самото начало ми е жал, не бих могла да преживея емоцията си спокойно и пълноценно , ако съм на мястото на Мария и до мен друг човек е унизен, а аз да си разказвам кефа. Стига....  
И Алек що за мъж е това, който унижава жена, макар и не теб в момента, щом не му пречи утре може да си ти, явно за него е нормално. Къде е достойнството?

# 1 013
Както и да го гледам, както и да го мисля, въпреки, че не симпатизирам особено нито на Виктория, нито на Мария, цялата сценка беше много обидна. Ужасен сценарий.

# 1 014
Не може да искаш другите, които са щастливи, да се преструват на нещастни, защото ти си нещастна! Ми проумей го бе, не те харесва като жена!
И Мария пак отиде при нея, прояви човещина. И е съвсем честна с нея.

# 1 015
  • here and now
Гадно е много това с Виктория, но да не можем да се радваме на хубавото в живота си, защото трябва да страдаме с някой, който е нещастен... Ами не е моето...

# 1 016
Аз като цяло не мога да ги разбера някой жени като Виктория как успяват да се влюбят толкова бързо, без въобще да са опознали мъжа срещу тях и да са видели що за стока е и как се държи спрямо тях

Човек се влюбва първо във въшността. Освен това Алек се държи доста добре с жените в имението, с изключение на тази вечер, когато постъпи меко казано неетично.

# 1 017
Не може да искаш другите, които са щастливи, да се преструват на нещастни, защото ти си нещастна! Ми проумей го бе, не те харесва като жена!
И Мария пак отиде при нея, прояви човещина.
Не че защитавам Виктория, но и обратното важи

# 1 018
Дали е влюбена Виктория или просто иска да си доказва нещо? Път и затворени там само се вторачват в ергенина.

# 1 019
Не знам за Силви, но Виктория е истински енергиен вампир. Main character syndrome.

Общи условия

Активация на акаунт