🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 6

• 93 461
  • 1 848
  •   1
Отговори
# 1 020
Виктория беше по-заета да ревнува и злобее, отколкото да го прикотка и да го впечатли. Няма роза, щото на масата злобя и казва кой какво и откъде да яде. Ми да си беше опитала и тя от неговото, или да му беше предложила.

# 1 021
Имам въпрос - къде е Барбара да каже на Виктория, че е страдалица Геновева???

# 1 022
Ръката под масата, докато другата е там, си беше извратено.

# 1 023
Пропуснала ли съм нещо, за сексуална енергия между тях двете ли иде реч? 😵

# 1 024
  • here and now
Ако Виктория беше на мястото на Мария, едва ли би се държала много по-различно... Но понеже е такава, каквато е, няма как да бъде на нейното място. Твърде пренавита е, липсва и тактичност...

# 1 025
Голяма виктимизация от страна на Виктория

# 1 026
Пратиха свекървите да се намесят!

# 1 027
Никой не й е виновен на Виктория, че тя не знае и не може да флиртува с един мъж. Никой не казва да му се нахвърля, но да флиртува, да му запали интереса по някакъв начин. Когато са насаме, тя или се хили и му казва колко той я притеснява или му се цупи. Ами, после каква роза искаш?!?

# 1 028
Лешоядите Надя и Йоана много бързо се появиха, чак се учудих че липсват когато някой страда,но не ме разочароваха

# 1 029
Аха, когато Виктория страда всички трябва да сме в траур, дообре. Не може да се приеме за възможно, че не се усетила и искрено се радваше и беше изненадана от Алек на пътя. Не, трябваше да седне в колата и да почне"Вики съжалявам, че няма роза за теб" и бла, бла. Сигурно трябваше да ѝ даде Мария розата на Виктория та да я оцени като приятелка. Ще се учудя Виктория да има много приятелки в реала. Абсолютно съм на страната на Мария.

# 1 030
Виктория как я гаслайтва. Не можела да е щастлива за розата си, щото тя страдала.
Ма сама си го направи. Коза.

Много манипулативно поведение, от страна на Виктория. Да критикуваш кой как флиртува, да оспорваш моментни решения, инстинкти и поведение и да вменяваш вина, че са проработили...?!?

# 1 031
Явно Виктория е сметнала, че светът ѝ дължи всичко...

# 1 032
Вики има нужда от психолог.
Двете с Мария говорят за съвсем различни неща..

# 1 033
Може би всяка една от нас е била някога в живота си на същото място, на което беше тази вечер Виктория. Отхвърлена. Затова има толкова много мнения и изказани съчувствия в нейна полза. Но това момиче е толкова злобно, лошо, егоистично и сбъркано тотално, че няма как да ми стане и грам жал за нея. Ужасен човек е Виктория - и вътрешно, и външно. Дано тази вечер си тръгне!

# 1 034
  • Бургас
Срещата трябваше да е забавна.Мария не трябваше да му се нахвърля така, все пак има и друг човек.Ами ако и двете го бяха награбили щеше да е гнусно, но тя не можа да се удържи да ни покаже какво представлява.Сега ,че Виктория е свекърва е отделен въпрос, но и тази е много невъзпитана.Иначе била повече от Тея, но Тея  мисля, че нямаше да постъпи така.

Общи условия

Активация на акаунт