🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 6

• 93 526
  • 1 848
  •   1
Отговори
# 1 035
Все едно две радия си говорят.

# 1 036
Мютнах я. Не мога да я слушам. Ще цитирам себе си, от преди няколко теми. Виктория има работа, по себе си, за 100 години напред.

# 1 037
Много егоцентрична Виктория. Поднесе се на тепсия на продукцията, за да си запълнят поредния епизод, който се върти около скандалното, а не романтичното. Това момиче просто трябва да прогледне и да разбере, че човек не винаги получава това, което иска и дори и да ти се случи, трябва да запазиш достойнство. Инфантилно и егоцентрично поведение.

# 1 038
  • София
Мария се държа безобразно, а сега се прави на неразбрала. Ще ме разплаче от умиление, ни лук яла, ни лук мирисала.

# 1 039
Виктория си го изкарва на грешния човек.
Алек е виновен, Виктория, не Мария.
В крайна сметка тези приказки от нейна страна са самоунижение.

# 1 040
  • Paris
Оф Мария типичната украинско-руска наглост 😀 Не че харесвам Виктория, но пък Мария страшно самочувствие.

# 1 041
Плямпане заради самото плямпане.

# 1 042
  • У Диспансера ...♥♥♥
Мария освен косата и чистата кожа на лицето, друго хубаво не виждам. Прекалено слаба ми е и ръбата в лице. И украинките тук по Черноморието точно като нея си действат, изпоразведоха сума мъже ( не че са виновни те, мъжете са със слаби ангели) ама се държат точно така както Мария. Но в случая и да не беше флиртувала така открито и вулгарно, пак е над Виктория по външност и излъчване.

# 1 043
Само тая прическа на облизана от крава ѝ липсваше на Виктория. Продукцията я мрази днес.

# 1 044
Кога ще забранят тая зализаната прическа 🤮

# 1 045
Хаха, Алек пак се лепна за Маги.
Тя си му е на сърце и това е.

# 1 046
  • София
На Киара лицето днес ми се струва бая голямо и кръгло. Май е хапвала повечко в санаториума.

# 1 047
  • Paris
Само аз ли превъртам винаги водещия? Толкова изкуствено си казва репликите, че нямам търпение да го слушам.

# 1 048
  • Пловдив
Не мога да разбера каква е тази прическа, която правят на поне едно от момичетата на всеки коктейл. Тази вечер Виктория е с такава - все едно яйца са й чупили в главата ...

# 1 049
На Киара лицето днес ми се струва бая голямо и кръгло. Май е хапвала повечко в санаториума.

Ами тя Киара си е закръгленка. Но е красива, дума няма.
Не мога да кажа нищо за нея, защото всъщност не се е разкрила до сега. Да видим какво ще стане на срещата най-накрая.

Общи условия

Активация на акаунт