🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 6

• 93 463
  • 1 848
  •   1
Отговори
# 1 050
  • България
Скрит текст:
Поздрави от секси Марчето:

Много ми харесва на вид момичето, след добавянето на устни също е постигнат естетичен и приятен вид. Преди филъра пак е красива и нежна. Има нужда да качи 5кг и ще стане още по-желана.
Този сезон няма красавици, тя и Екатерина изпъкват като най-хубавите сред буламача.

# 1 051
Виктория трябва да работи с психолог. Напомня ми за Александра - “ ще се държа както искам”.

# 1 052
Мен Киара ми е много противна и толкова тъпотия излиза от устата ѝ, че чак не мога да повярвам.

# 1 053
И Киара била влюбена... ужас. Това предаване го гледам макс 30 мин от 3 часа и пак се потрисам.

# 1 054
Ох, Тейче, млъкни бе!

# 1 055
  • София
Надежда днес много хубаво е гримирана. Изглежда нежна.

# 1 056
Теа да се слуша в национален ефир е геноцид. Потрес.

# 1 057
Само аз ли превъртам винаги водещия? Толкова изкуствено си казва репликите, че нямам търпение да го слушам.
Че той е най-романтичната част от предаването 😁

# 1 058
Ръката под масата, докато другата е там, си беше извратено.

А за мен смело и закачливо.
Колко сме различни хората ...

# 1 059
И Киара била влюбена... ужас. Това предаване го гледам макс 30 мин от 3 часа и пак се потрисам.

Алек го играе готин мъж до сега. Почти няма издънки за разлика от мъжете в предните сезони.
Някак ми е плъзгав, не мога съвсем да го разбера. Но определено е мачо.

# 1 060
Киара днес е по-изкуствена и от деколтето на Надежда Grinning

# 1 061
Тейчето наистина каза нещо смислено този път. Човек трябва да работи върху себе си.

# 1 062
На Киара толкова и се стои в санаториума, че се чуди какво да измисли.

# 1 063
Не мога да разбера каква е тази прическа, която правят на поне едно от момичетата на всеки коктейл. Тази вечер Виктория е с такава - все едно яйца са й чупили в главата ...

Joy Joy Joy Прическа тип "не съм си мила косата от две седмици"

# 1 064
Ако трябва да се върнем към "реална", на мен ми се стори, особено на края на срещата (Алек+Вики+Мария), че Алек cringe-ваше яко.
По-склонна съм да вярвам,че без намеса на продукцията щяха и двете да се върнат без рози.

Общи условия

Активация на акаунт