🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 6

• 93 451
  • 1 848
  •   1
Отговори
# 1 245
Извинете, ако е коментирано, но Теа има ли някакви интервенции?

# 1 246
Боза 😅Но аз много симпатизирам на Маги, така чеее..

А някой дочу ли какво си казаха Надежда и Криси?
Нещо от сорта на това, че явно Алек я е усетил - тоест че е фалшива, аз така го разбрах.

# 1 247
Аз подозирам лоботомия.

# 1 248
Май не.
Аз подозирам лоботомия.
Гаден човек съм, защото се засмях. 😄🤭

# 1 249
А, аз питам Магда има ли интервенции! Адски противна е с тези скоби на зъбите!

# 1 250
  • Paris
Обаче Нана как доволно се ухили, когато Магда остана без роза. Злобно парче ще се окаже тази инфантилна Мини Маус. Че и лъже като дърта **** както видяхме по-рано днес.

И на мен тя ми е подводен камък. Странно ми е как го играе плаха през цялото време и добра, после изведнъж си сменя настроението и им се сърди, че няма време за нея, след това пък ходи и се бута по пейките 😀 Не знам… нещо не и е читава работата

# 1 251

Синхроните след седмата седмица.

# 1 252
  • София
Много тъпо, че Магдалена пак е на среща, супер изкуствена ми е. Можеше някоя друга да покани, а от тази вечер трябваше поне две да си идат...

# 1 253
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Пак никакъв разврат на събитията, колко разочароващо. Confused
Страдалици, ето да се почерпим с нещо след поредния безумен панаир. Намирам, че имаме нужда:

А за участничките е просто задължително да хапват от тези бонбонки сутрин, обед и вечер. Joy

# 1 254
Никоя от излезлите моми не харесва Маги. Смятат я за фейк. Предпочитат Нани.

# 1 255
  • Пловдив
Тия писма винаги приличат на някакви некролози. Не можаха ли по-красиво да ги направят?!

# 1 256
Точно на некролог ми навя асоциация писмото, ама таз година бюджета е low.

# 1 257
  • София
Обаче Нана как доволно се ухили, когато Магда остана без роза. Злобно парче ще се окаже тази инфантилна Мини Маус. Че и лъже като дърта **** както видяхме по-рано днес.

И на мен тя ми е подводен камък. Странно ми е как го играе плаха през цялото време и добра, после изведнъж си сменя настроението и им се сърди, че няма време за нея, след това пък ходи и се бута по пейките 😀 Не знам… нещо не и е читава работата

Тя каза нещо от сорта, че Алек е наблюдателен и се е усетил, според всички в къщата, Магдето е яко фалш..ще е скука срещата между тях, каквато беше и предната.

# 1 258
Не беше честно спрямо нас! Цяла седмица ги чакаме, а те нито една да не изгонят в два поредни епизода!

# 1 259
Моля да ни се възстановят 6-те часа дето сме гледали напразно...

Общи условия

Активация на акаунт