🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 6

• 93 346
  • 1 848
  •   1
Отговори
# 1 380
За мен има вайб на празна тенджера....куха съдинка...

# 1 381
  • София
Въобще не харесвам Виктория, но вчера ми стана много мъчно за нея и категорично съм на мнение, че поведенито на Мария беше доста смущаващо, предвид факта, че не беше на индивидуална среща, а срещата беше двойна.
Аз лично от неудобство не бих се държала никога така в присъствието на трети човек на срещата, все пак следва да има уважение към хората.
Виктория наистина беше поставена във много неприятна ситуация, а това с даването на розата, в буса, докато тя седеше като изтърсак, беше още по-гадно.
Не вярвам Алекс да го е измислил, но можеха да й го спестят и Мария да получи розата си по друг начин.
Освен това наистина Мария след получаването на розата, в буса можеше малко да се обере и да остави емоциите си за синхроните.
Мисля, че никое друго момиче в Ергенът не беше поставено в по-кофти положение.
Отново казвам, че не харесвам грам Виктория, но която и да беше в тази ситуация щеше да ми стане жал.
В случая Виктория проста нямаше правилна реакция, за мен.
Единствено можеше да не преиграва така на разказа за срещата.

Да, на мен също ми стана жал за Виктория, после си отвори устата и се успокоих, че е било временно замъгляване на преценката. Grinning

И аз така. Мария можеше да бъде по-обрана, но в крайна сметка, да бъдем реалисти, всяка е там за себе си, и Виктория е една от първите, които постъпват точно така. Затова и изискванията й към Мария са неадекватни. Мария има шанс с тази среща, който може да не се повтори, и го използва. Мария може би можеше да обере реакцията си, но разбирам и желанието й да си изживее момента. Виктория щеше да е в позиция да държи някаква сметка, ако поне веднъж беше зачела и нечии чужди чувства. Но тя се интересува само от своите и съответно няма право на претенции.

А розата си беше съвсем умишлено продуцентско решение, както и двойната среща. Постигнаха ефекта, който искаха.

# 1 382
  • София
Tea има абсолютно vibe на Стрелец за мен, не на Скорпион.

На мен повече на лъвица ми бие - самовлюбена, егоцентрична и винаги център на внимание. Може от асцендента да идва това. Но скорпионското си го показа снощи и беше, като по учебник. И тепърва ще го показва - в това съм убедена.

# 1 383
Киара е много красива, според мен.

Мария е секси, Алек трябваше нея да покани на индивидуалната среща.
Пак ще умрем от скука на срещата им с Маги.

Виктория няма реална оценка за себе си, има самочувствие без покритие.

Как се влюбват, обожават, реват за 2 седмици не знам. И то момичета.. които си личи, че Алек не ги харесва. Като Виктория.
На тройната им среща тя беше лампата и им пречеше.

# 1 384
Ако Алек беше първият Ерген и досега не бях гледала този формат, щях да приема, че всичко това не е роля и всичките му действия и думи са по негова инициатива. Обаче, след два сезона, доста гафове от страна на продукцията и въобще екипът зад предаването, не вярвам, че Алек не се движи по една линия, диктувана му от сценаристите. Не вярвам дори, че щеше в една естествена среда, след двойна среща, да спре насред пътя и да даде роза само на едното момиче, а другото да стои като препикано мушкато отстрани. Възпитанието му не би го позволило, виждам една тактичност в него. Един нормален мъж не би направил такъв жест само към едната жена толкова демонстративно. Та, продукцията искаше за всее раздор между двете “приятелки” и знаейки за темперамента и въобще емоционалната нестабилност на Виктория, всичко стана по учебник. Не съм й фен на Виктория, не приемам тръшканиците й и все пак ми стана кофти за нея, защото това си беше унижение. Но, който се е хванал на хорото, ще го играе. Тя си получава ефирното време, продукцията - скандалите, нищо, че за мен концепцията на цялото предаване е съвсем сбъркана на нашата територия и вместо романтика гледаме.. това.

# 1 385
Александър/язък за хубавото име/  е абсолютно безхарактерен, фалшив и студен.
Чак пък хубаво име, той е от времената, когато всяко момче беше Александър и всяко момиче - Виктория

Инак и на мен ми е еднообразен вече, отделно вида на повешчик, отделно нелепото поведение около по-възрастните дами, Фройд по учебник, ненакърмения той...

Имам чувството, че всяко второ момче днес се кръщава Александър и от такова красиво име се превърна в такова клише.

Киара може и да е била красива, но с тези отвратителни устни се е обезобразила. Наистина се чудя какво намирате в нея и Мария - и двете са ми толкова безлични и неприятни.

# 1 386
Поредният скучен епизод. Не може да ми хареса Теа , но провокира и се справи добре с Барбара. Не гледах много първата част с двойната среща, но не харесвам Мария и чак ми стана жал за Виктория. Предполагам ,че в следващият епизод  ще си тръгне сама.
Интересно  ми е, защо вече трета вечер дава първа роза на Йоана.Ще имат индивидуална среща от промото в първи епизод  и ми се иска да разбера повече за нея.

# 1 387
Точно това си мислех снощи. Теа ми прилича на социопат. Никаква емпатия, никакво чувство за вина, никакви чувства изобщо, никакъв срам или съвест. Интересува се единствено от себе си и вижда единствено себе си, влюбена е в себе си. Аз лично се плаша от такива хора.
Барбара - примитивна и проста до краен предел.
Виктория...Виктория... нямам думи. Не изглежда глупава, а се държи като пълна глупачка. И това в синхрон с външността и я прави ужасна. Трудно ще задържи мъж с това поведение и тези злобни физиономии.
Мария - може да напише наръчник по съблазняване на мъж за една нощ. Много е добра в това.
Каките...наистина се срамувам да ги гледам. Изглеждат жалки. Не ме дразни възрастта им, а това че дадоха заявка за класни интелигентни жени, а показват точно обратното. Приличат ми на стари кранти, за които Алек е последният влак. А не е така.
Валерия -  това момиче ми изглежда с черна душа. Не я харесвам. Дразня се, че имитира Дара, защото последната ми е любимка и когато я видя, започва да ми напомня на нея.
Киара - нямам какво да кажа. Като Барбара.
Йоана - чудя се защо толкова пъти получава първа роза...
Надя - не ме дразни, но не я и харесвам. Катерина - безлична, без характер.
Криси - за тази пък се чудя защо изобщо получава роза.
Миленка - започна да влиза в играта. Дано тези девойки да не я променят много. По-добре да излиза вече.

Толкова тъпо същество, злобно и проклето при това....ми е ужасна комбинация. Не знам къде накои виждат доброта и нещо като полож.качество в нея..то това ще мине през трупове, за да си постигне целите....
[/quote]

# 1 388
То и ние сме масовият зрител Smile. Защо с такова пренебрежение към него? Каква култура в Ергенът?! Sweat Smile Sweat Smile Щом сме избрали да го гледаме... Sweat Smile

То за да има такъв разговор, трябва да има достоен събеседник. Момичето има знания и дар-слово, но не върви да води монолози.
А дори и да е успяла да се разгърне, вероятно е изрязано. Масовият зрител го вълнува сеира, не богатата обща култура на Миленчето.

# 1 389
Гледам и си мисля как между Ирина и Мария има един Балкан разлика. Алеко сигурно щеше да е на командно дишане пред нея. Joy
Скрит текст:

# 1 390
Пред човекоядката ли? Не мисля. Тя се заявяваше само на думи. Крачка не направи иначе.

# 1 391
Въобще не мисля , че Алек е бил много харесван 😏

# 1 392
  • София
Гледам и си мисля как между Ирина и Мария има един Балкан разлика. Алеко сигурно щеше да е на командно дишане пред нея. Joy
Скрит текст:

Екатерина не беше ли и тя наполовин рускиня/украинка? Нещо такова помня от визитката й. Ама нещо "руската школа" при нея не я виждам, докато при Мария си се изразява много сериозно.

Ирина много я харесвах - беше много секси тази жена, обаче до Евгени стоеше, като исполин. Той беше твърде дребничък за нея. А и тя така и не успя да се разгърне. Опитваше се да пръска сексапил, но дали от притеснение или от нещо друго не знам, обаче не й се получи така добре, както сега се получава на Мария.

# 1 393
Въобще не мисля , че Алек е бил много харесван 😏
Всичко, което ти мислиш, е обратното на това, което аз мисля. Но честно, това не ме интересува. Simple Smile

# 1 394
Кой изгониха снощи?

Общи условия

Активация на акаунт