🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 6

• 93 261
  • 1 848
  •   1
Отговори
# 1 755
  • София
Скрит текст:
Въпрос към дамите във форума:
Кое е по-голямото предимство в една участничка за Алек - младата възраст (по-стегнати дупЕта, по-хубава кожа, онзи искал 6 деца) на някои от участничките или опитността и по-интересната самоличност на по-възрастните?

На мен ми е изключително да ги наблюдавам от психологична и поведенческа (behavioral) гледна точка. От едната страна имаме по-млади дами, които чисто биологично са си по-атрактивни за един мъж и инстинкта му за възпроизвеждане. Например Киара е красива, Надя има най-доброто дупЕ в къщата и ти хващат окото. Обаче когато имат разговор с Алек очевидно са му скучни и нямат за какво да си говорят толкова. Виждам му погледа, отегчава се бързо от тях от чисто интелектуална / душевна гледна точка. Повечето мъже сме го имали този поглед - просто клатиш главата, стгласяваш се и я оставяш да си говори за каквото иска (обикновенно за себе си), за да я вкараш е леглото по-късно.

От друга страна след около 30-35 годишна възраст нещата почват се обръщат - мъжете влизат в разцвета си, а жените почват да излизат и много от тях за първи път им се налага да гонят качествени мъже, а не обратното. Но затова пък вече са с изграден характер, по-интересна самоличност, опит и мнение и са далеч по-стойностен партньор от интелектуална и емоционална страна. С други думи - отракани са. Маги и Надежда са страхотен пример. Всички виждаме, че Алек е заинтересован и кани на втора среща Маги, въпреки увисналото й дупЕ, корекциите и бръчките.

Според мен нещата около възраста доста се балансират. Вие какво смятате? Дали Алек е повърхностен и ще си избере най-младата с най-големите... очи или всъщност ще се вземат с Маги или Надежда с които най-много си отиват по характер въпреки разликата в годините?

Предимство е това, което мъжът приоритизира. Различните мъже търсят различни неща. Алек конкретно не мисля, че е влязъл да търси жена. Та какво ще избере може изобщо да не корелира с това какво всъщност харесва.

Иначе, пикът на мъжката потентност и фертилност е в 20-те, също като при жените. Либидото на мъжете спада в 30-те обаче, докато при жените се качва. Та не знам какви са тея митове за пика на мъжете. Единственият им пик след 30-те е финансовият, но пък нали все искат жена, дето "не ламти много" Laughing

# 1 756
Интересни гледни точки. Изобщо не мога да кажа, че единият е прав, другият не. Разбираемо, нещата са строго субективни. Ставала съм свидетел на строго определени критерии и сценарии да рухват, отношенията да се развиват по съвсем различен начин от търсения, със съвсем различен типаж, от търсения и да са напълно ок.
В момента ми се струва, че предаването не цели, Алек да си намери жена и да се влюби. Предаването е за рейтинг, респективно рекламодатели. Алек може да е мотивиран от това да се популяризира, както и бизнеса им. Обслужват транспортните фирми, които търпят загуби, последните 1,5г-2. Лично мнение е, разбира се.

# 1 757
За мен мотивите за участие на Алек в това нещо, са необясними, но причина има. Едва ли някога ще разберем наистина защо участва.
За женорята - ясно. Само дето сметките на някои от тях са криви, защото никой не подпомага целите за тяхното участие, ами напротив. Но ограниченият им умствен капацитет, не им позволява да го осъзнаят. А на други, на принципа "лоша реклама няма", им е все тая, важното е да са в устите на хората.

# 1 758
[quote author=Лъвица link=topic=1
Много тъпо, че миналата седмица не изгониха никоя, но предвид, че имаше една церемония, на която изгониха 3, май просто си наваксват. Тази се надявам да си заминат две, като стискам палци да са Горджъса и Валерия (но по-вероятно ще е Барба).
[/quote]

Габриела и Памела също объркаха графика.

По промото , за следващия епизод, имам усещането, че Виктория ще откаже роза. Нямам против да си ходи, но и Барбо и НеГорджъса ги искам със събран багаж. Много са ми неприятни.

# 1 759
Че то като цяло мотивите на млад, прав, заможен и красив мъж да си търси жена в предаване са под съмнение. Търси известност, не жена. Не ми изглежда като закъсал за женско внимание. Навън жени много, не се налага да раздава толкоз рози... При това, като е влязъл в предаването, първоначално е като среща на сляпо, не знаеш какво ще дойде.

# 1 760
Че то като цяло мотивите на млад, прав, заможен и красив мъж да си търси жена в предаване са под съмнение. Търси известност, не жена. Не ми изглежда като закъсал за женско внимание. Навън жени много, не се налага да раздава толкоз рози... При това, като е влязъл в предаването, първоначално е като среща на сляпо, не знаеш какво ще дойде.
Напълно съм съгласна.В първи сезон Виктор не влезе,за да си търси жена ,а да монетизира участието си.Успя,факт-отвсякъде извира-реклами,ТВ участия.Във втори сезон мамин Генчо и той искаше да се сдобие със слава,но при него не проработи-изпадна в девета глуха.АУек искал да стане певец ли,музикант ли (каквото и да беше),и се надява да бъде забелязан ,а не че търси кобила за разплод.

# 1 761
Въпрос към дамите във форума:
Кое е по-голямото предимство в една участничка за Алек - младата възраст (по-стегнати дупЕта, по-хубава кожа, онзи искал 6 деца) на някои от участничките или опитността и по-интересната самоличност на по-възрастните?

На мен ми е изключително да ги наблюдавам от психологична и поведенческа (behavioral) гледна точка. От едната страна имаме по-млади дами, които чисто биологично са си по-атрактивни за един мъж и инстинкта му за възпроизвеждане. Например Киара е красива, Надя има най-доброто дупЕ в къщата и ти хващат окото. Обаче когато имат разговор с Алек очевидно са му скучни и нямат за какво да си говорят толкова. Виждам му погледа, отегчава се бързо от тях от чисто интелектуална / душевна гледна точка. Повечето мъже сме го имали този поглед - просто клатиш главата, стгласяваш се и я оставяш да си говори за каквото иска (обикновенно за себе си), за да я вкараш е леглото по-късно.

От друга страна след около 30-35 годишна възраст нещата почват се обръщат - мъжете влизат в разцвета си, а жените почват да излизат и много от тях за първи път им се налага да гонят качествени мъже, а не обратното. Но затова пък вече са с изграден характер, по-интересна самоличност, опит и мнение и са далеч по-стойностен партньор от интелектуална и емоционална страна. С други думи - отракани са. Маги и Надежда са страхотен пример. Всички виждаме, че Алек е заинтересован и кани на втора среща Маги, въпреки увисналото й дупЕ, корекциите и бръчките.

Според мен нещата около възраста доста се балансират. Вие какво смятате? Дали Алек е повърхностен и ще си избере най-младата с най-големите... очи или всъщност ще се вземат с Маги или Надежда с които най-много си отиват по характер въпреки разликата в годините?
Тези всичките са му безинтересни интелектуално. Френската гимназия събира елит от цяла София и там наистина на едно място има хем красиви, хем умни ученици, с много таланти, хобита, интереси, дар слово, спортни.
От друга страна е физически как изглежда дамата, видяхме какво харесва той, пада си по високи, стройни, дали точно руси, не мога да кажа. Йоана, да беше малко по-умна, ставаше идеално. Надя има и тя умствен багаж, но се е развила на ниво махленско, инфлуенсърско. И той какво да прави, скучае в това шоу. 36 годишните се държат и майчински с него някак, отвреме на време го изненадват, иначе ще изкрейзи Алек с тази пейка. Той избягва да комуникира с цялата група, по-силен е в индивидуални контакти. Като седне вечер на коктейла, чака момичетата да го заговарят, а той - нищо. Има вид на естроверт, като всеки водолей, трябва да може да общува идеално, но малко ми е слаб в това отношение, не зная какъв живот е водил след Френската гимназия, може да не е учил (малко вероятно, съучениците му масово продължават да учат), допускам и да се е потопил в бизнеса веднага, ако е имало нужда от нови свежи попълнения.
Неговия таргет е да намери всичко това на едно място, той няма да се задоволи с едното от двете(младите красиви /опитните по-малко красиви),  така че  -- 25-30 годишна, висока, стройна красавица, стегнато дупе, и интелект задължително.

# 1 762
Абе, в разцвета си след 35 влизат успелите мъже, останалите, които са доста повеече, са в разцвета си само в своята глава. Grinning

Иначе, Алек си харесва по-възрастни, личи му. Влече го класното излъчване (ние много класни нямаме в Ергена, но работим с каквото разполагаме Grinning). Тоест, фини тела, осанка...абе, дамско, едно такова. Младичките ми харесват много повече в тяло, но са си пухкави, пък това не корелира с двете му фаворитки, Маги и Надежда, които са като вейки.

Моята теория е, че повече никога няма да видим Мария. Вижте промото от следващия епизод, изглежда да е в защита на Виктория, може и да влезе в ролята на статист/коментатор. Ако Теа, Киара, Маги, Надежда и Вики правят шоу...Мария нкога повече няма да получи ефирно време. Те си взеха скандала от нея.

# 1 763
  • София
Колко клишета в един пост ...
Алек се кефи на Мария (ако изобщо й се кефи, защото както видяхме тя му се вре, не той на нея), защото няма много избор на жени вътре. И със сигурност е от мъжете, които обичат да разговарят с една жена и очакват от нея да им бъде равностовен партньор. Не някаква пишмат секс-тигрица като Мара с мъжки вайб, която освен да го пита Как си друго не й хрумна за цяло предаване. Просто Мара е нагла и му се вре, както му се навряха и много други. Но привличане към нея някакво специално, каквото има към Магда и Нанка, категорично към Мара няма, ако ще и по 69 пъти на ден да го пита как си (щото нали това било уж руската школа, ние българките не питаме мъжете си как са).

# 1 764
  • SF
Е, сега.... Тя му се вре, а той се дърпа. И накрая даде роза на Вики....
Кефи се и то доста на такова натискане. Ако това беше реална ситуация, без камери и работно време на снимачния екип, срещата можеше да продължи по-дълго.
Руската школа не е сухото надуто питане "как си?". Доста по-гореща е в свалките.

# 1 765
  • София
Че той на коя се е дърпал?

# 1 766
Защо шоуто им позволява да влизат с някакви прякори, примерно
Анна-Шармин, Алек - Александър, Теа - ако е Теодора?

# 1 767
  • SF
Е, това не са прякори.

# 1 768
Не мисля, че някога ще разберем реалния вкус на Алек за жени, освен ако не издирим бившите му гаджета Animal Squirrel
Можем само да предполагаме (навярно грешно) от реакциите му спрямо някои участнички, че типът му е висока, дългокрака блондинка, по възможност - интелигентна и интересна. И че възрастта не му е голям фактор...

За мен Алек е най-актьорски настроения от всички Ергени... и, да - дори от Виктор. Предполагам че сочен хонорар е достатъчен мотиватор за участие. Върши си ангажимента професионално и точно, държи се супер адекватно и на мен определено ми допада, това което виждам. Надявам се завесата да се открехне поне малко, като започне да дава интервюта след предаването.

Теа също много добре знае за какво е там, играе си ролята и дори не й пука, че си личи Bowtie Но тя поне го прави някак... естествено.

В този сезон много малко хора, да не кажа никой, не е влязъл там за любовта и на мен лично вече ми става супер неудобно да ги слушам. В предните два не беше така...

# 1 769
Алек ми харесва. Когато го промотираха изобщо не ми допадна. Но в шоуто ми харесва. Поглед, глас, бърза мисъл...внимателно отношение. Е, клишета има но явно без тях не може в такова предаване. Сладък е.
Май започвам да се влюбвам Joy

Общи условия

Активация на акаунт