Искам да кажа...(217) през АПРИЛ 2024

• 42 970
  • 871
  •   1
Отговори
# 165
  • някъде ... тук ...
Здасти Simple Smile
Ние пак бяхме на плаж и малко минерална вода. Даже сефтосахме морското къпане.
Прибрахме се вече.
Утре - пак на тръстиката...

# 166
Ехаа Съни, благодаря ти за "разходката"! Много исках да си подаря за рд една екскурзия до Истанбул, но уви, и за този няма да е. 😒
Роди, честит празник!
Пред МЦ съм и ми е някаквооо... никакво. Да идва и да заминава, че... 🤯

# 167
  • Euskal Herria
Да ви е здрава рожденичката, Роди!
Много ми харесаха снимките, които сте показали!
Снощи мачът приключи с победа на "нашия" отбор. След 40 години чакане, купата е тук. Сравнително тиха беше нощта, след като всичко приключи към 2. Но сутринта, като отивах на работа, имаше празнували по улиците. Бяха насядали и по уличното платно, чакаха първите автобуси. Но пикът на празненствата ще е в четвъртък - тогава отборът ще премине с кораб по реката. И тогава лудницата ще е пълна, защото това означава кажи-речи половината град да прекосят.
Утре ми е почивният ден, планирам от всичко - и ОИ, и релакс. И цветята трябва да оправя, купих нова пръст и нови мушката.

# 168
Роди, честита да е рожденичката.
Съни, красивите лалета ме усмихнаха,  много обичам лалета.
Бубе, наслади се на заслужената почивката.
Яна, много яко. Аз все още си спомням какви емоции бяха когато станахме световни шампиони. 10 години по-късно мога да ти кажа в коя минута и кой вкара победния гол срещу Аржентина в продълженията. Гледахме мача на голям екран в парка, имаше над 1000 човека, които изригнаха едновременно в момента в който Гьотце вкара онзи красив гол. А полуфинала с Бразилия какво бижу беше, през 2 минути им вкарвахме гол на бразилците и то на техен терен. Ех, спомени, май само с тях ще си останем като им гледам нивото на новите.

Другият уикенд сме на сватба в Италия, ще пътуваме с малки куфари ръчен багаж и въпроса е как да сгъна тоалетите, така че да не са като току що минали през центрофуга. Ако някой има идея да казва, ако не, ще се надявам там да има ютия. Пък и те гостите няма нас да гледат в крайна сметка. Grin

# 169
Роди, честита да е рожденичката!

Съни, страхотно време сте уцелили. Много е красиво. Точно преди две години и ние бяхме там, но беше по-студена зимата и тъкмо почваха да цъфтят лалетата. Върна ми спомените 🙂

Ели, кое море сефтосахте. Щракна ли го 😊

Ем, ще има ютия в хотела. Ще се сгласите.

# 170
  • при моите деца .....
Привет!
Дано не пропусна някой...
Роди, да е жива и здрава, щастлива и с късмет девойката.
Мари, много го харесвам твоя край.
Селесте, много обичам шалове... купувам и имам много.
Бубе, приягна почивка!
Съни, невероятни снимки.
Ени, и на мен Истанбул ми е мечта.
И аз съм изморена....
Днес реших да отида до с. Галата и да запаля свещичка за моя ученик, да изкажа съболезнования...
Голяма трагедия....
След това водих Митето на шах, разходих се.
Приготвих вечеря....
Мисля да си легнем по-рано...

# 171
Добро утро!

Баклавата ми си отлежава да си попие сиропа. Не, че не я опитах снощи де... Добре е, но можело да разточя корите по-тънко. Болят ме ръцете от точилката, обаче 🤣

Съни, разкош, много обичам Истанбул 🥰

Роди, честита да е рожденичката!

Янче, честита купа 😁

Ем, аз снощи сглабях куфар, не открих начин да го натъпча, без да намачкам всичко, така че ще се надам на ютия 😁

Утре заминавам командировка в Букурещ. Хем знам, че ще е много яко, хем от сега съм изморена 🤣

Интервютата ми в петък минаха добре и вероятно ще имам нови колеги.

Спокойна седмица,  банда!

# 172
Добро утро.
Мари, още преди 3 седмици в Одрин купихме тоалети на мъжете.  Аз имам тоалет само за едното събитие, за другото се надявам да отслабна поне малко.
Руми,  страшен късмет извадихме, вчера валеше, а предните дни беше много приятно.
Ени, Боби, скоро са го видите и вие Истанбул.
Не ми се ходи на работа,  но се налага.
Успешна и лека седмица.

# 173
  • Бургас
Добро утро!
Янче,ще чакам снимки от цветята!
Съни,страхотни снимки и лалета! Останаха ми очите в предпоследната снимка 😍

Почивам днес. Още нямам план за деня.
Първо кафе и да изпратя домочадието на училище!🍀

# 174
  • Бургас
Добро утро!

Съни, прекрасни, просто прекрасни снимки! Пак да отидеш Simple Smile

Ени, Боби, и вашето пътуване дотам скоро да е факт!

Але, лек път и приятна и успешна командировка!

Карз, и аз така, да изпия кафето, после ще мисля каква ще я къдря.

Спокойна и слънчева да ви е новата седмица!

# 175
Добро утро.
На обяд ще водя Синеочка на манту и милата сън не спа от страх. 😅 Голяма е паника. Дано в училище се улиса в урооци, да не го мисли толкова. Аз пия кафето и ще се оправям.
Хубава седмица с много ☀

# 176
Момичета, привет.Савина съм.Наложижср да си направя нова регистрация, като бяхме в Сърбия нещо стана и не успях да си възстановя старата.😉👍 При мен всичко е наред, извадиха ми мъдреца, още имам слаби болки.Но днес съм вече на работа.Прекарахме си и чудесно в Белград💞

# 177
  • Germany
Добро утро!
Изпратих малкия на "работа" и пия кафе. Много притеснен беше, надявам се да му хареса. Аз днес съм от обяд и сега ще пусна още една пералня, че не успях да извъртя всичко уикенда.
Леко да мине мантуту при Синеочка!
Савина, радвам се, че всичко е наред със зъба!
Али, лек път и успешна командировка!
Лека седмица на всички!

# 178
  • Euskal Herria
Спокойна и хубава седмица на всички!
Днес почивам, та мисля да съчетая полезното с приятното.

# 179
  • Бургас
Сави, ако можеш, пусни някоя снимка от Белград. От години минаваме през него транзит, че и нощем, а съм чувала, че е красив град.

Мони, успех на "работника"!

Ени, те сега ще вземат само проба ли? Ако да, дано не се налага боцкане!

Сутринта ме чакаше един документ за превод на мейла, много обичам така среднощно да ми ги пращат, но се оказа кратък и лесен, та не ми обърка деня. Сега пия кафе на скейт парка, а Марто се чуди откъде е възможно най-опасно да се метне с колелото. От утре мисля да го връщам в редиците на градинския живот. В края на месеца имаме час за преглед, че сега правим последен опит за свиване на сливицата с лекарство, но дотогава не мога да продължавам да го държа вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт