Искам да кажа...(217) през АПРИЛ 2024

• 42 973
  • 871
  •   1
Отговори
# 180
Боцнаха я. Голям рев, дърпане, истерия... 😅😓 До като не установи, че е за секунда и не е болка за умиране. Подкожна е, в сряда ще идем да я мерят. Стискайте палци да не се налага да я боцкат пак, че не ми се мисли. 🤣
Мартичко да се закрепи и да избута още месец и малко, че после има 3,5 месеца да се гледате лятото. Аз се чудя как ще избутаме. 😅
Чакаме снимки от Али.

# 181
Аз чак утре по обяд тръгвам 🙂 Дано да ми остане време за разходки и да не се загубим пак на пазара за гробищни аксесоари като миналата година 🤣

# 182
Днес отметнах фризьора. За пореден път ме изпрати със старата си прическа и хич не даде дума да продумам за къса коса. Отсече "След бала на детето". Цял ден се занимавам с дрехи, чистене, готвене.

# 183
  • Бургас
Марѝ, фризьорката ти ще да е някоя люта македонка, наумила си е тя визията ти за бала и вече месеци наред те провожда със старата прическа Simple Smile

Ууу, Але, бива из някой по-жизнерадостен пазар да завъртите тази година!

Ени, с днешното боцкане да си останете! Следващото е чааак на 12 години, но пък са две тогава.

# 184
Селесте, същата миналата седмица отказа определена подстрижка и на щерката. Много я е страх, че после ще съжаляваме. Каза да потърпим до бала.
Али, завиждам ти за баклавата и командировката. Simple Smile

# 185
  • Бургас
Ми като я е страх,да ходи да и леят куршум!

# 186
Отдавна да съм я сменила тази фризьорка. 🤣 Като типичен овен много обичам да ми казват какво да правя с моята си коса/лице/дрехи и т.н. Инак е права де, аз два пъти я режа и след седмица вече ме е  яд. 🤣 Но наумя ли си, няма кой да ме спре. 😁
Селесте, да, четох днес, че е чак на 12. До тогава ще дишам, само сряда да мине. Аз не знам сега трябва ли да има нещо или не? Щото е само една точица от убождането. 😅
Отивам да ям, че кръглата форма тряя се пази. 🤣

# 187
  • Бургас
Нито веднъж за тия 41 години не ме я било яд че съм направила нещо на косата си. То расте и се променя,бе. Да не е да чакам да ми порасне нова глава?

# 188
О, никакво сменяне. Толкова хубаво и равно ни подстригва, че не си и помислям за такава рокада. На мен малко ми трябва, за да се съглася. Ако съм с къса коса ще иска редовни грижи, а с дългата ми е лесно- една опашка/кок и съм готова за по- малко от минута. Искам да я скъся единствено защото не ми се занимава да я разресвам.

# 189
Аз за това се клъцнах малко под рамото - ни дълга, ни къса 😆

# 190
  • Бургас
Мари,ако правилно съм запомнила от една снимка,която видях наскоро,косата ти е до кръста! Гъста,лъскава и плътна. Как я хващаш на кок,че не мога да си обясня 🤔? Това косище,тежи бре 🤔

# 191
Карз, не ми тежи. Свикнала съм. Почти цял живот съм така.

# 192
  • Варна
Разкошен концерт на Смоуки снощи в НДК!
За да не закъснеем детето лично ни съпроводи с метрото до там. Понеже оставихме колата до квартирата ѝ. И след много часове път преди това. Обаче така ни обясни маршрута, че се прибрахме при нея от раз. Grinning

# 193
Але, да хапнеш от онези коминчета пълни със шоколад и за нас. Blush

Аз съм като Ени, реша ли си нещо, няма кой да ме разубеди и ако някой се опита само ще ме издразни. А фризьорката я сменям от раз, без да се замисля.

И на мен ми се ходи на концерт. Sunglasses

# 194
Нямам проблем с тежки коси аз, дядо Боже не ми е дал такава.
Връзвам се нощно време, за дя я пазя от крема или на последния ден преди да я мия.

Общи условия

Активация на акаунт