Искам да кажа...(217) през АПРИЛ 2024

• 42 974
  • 871
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
Аз ако я държа дълго време вързана, после като я пусна изглежда мръсна и зализана,което адски ме дразни 😂
Трябва много да я разроша!

# 196
  • при моите деца .....
Добро утро!!!
Днес след училище ще водя Митето на детски РД.
Ежедневната въртележка ни завъртя...
Хубав ден!

# 197
Добро утро!

Моят фризьор ми е свикнал и катп кажа тежи - реже. За пиксито бая се пазарихме, че бях с много дълга коса. Единствено да ме направи цвят сол и пипер отказа, ама беше прав. Първо бях много млада и второ много поддръжка иска, а ме знае, че не обичам да вися.

Снощи си боядисах косата, стегнах куфара и след малко запрашвам.

Спокоен ден, банда!

# 198
  • Бургас
Добро утро!
Алечко,лек път!🍀

# 199
  • София
Добро утро!
Али, лек път!

# 200
  • Бургас
От днес малката ще ходи и ще се прибира сама от училище и от нетърпение станала и се оправила от 6 часа. Аз понеже нямам такива вълнения,та едвам отлепих Simple Smile
Алечка, сол и пипер? И това ще стане, де имай търпение.

# 201
Ам Лин, то аз съм си така отдавна.  Тогава търсех вариянт да не се боядисвам на 3 седмици, че бях с тъмна коса и бях решила много ситни сиви и черни кичури. Ама ме разкандардиса, после случайно станах оранжева, влюбих се и така си останах.

# 202
  • Germany
Добро утро!
Куче разходено, кафе изпито, изпращам "работника" и влизам в банята. Навън е мрачно и според мен след малко ще завали. Вчера беше лято. Такива температури не си спомням да е имало през април откакто сме тук. Шантава работа.
Лек път, Али!

# 203
  • Бургас
Добро утро!

Образовах се на ранина що е то цвят сол и пипер. Але, огненият цвят е твоят цвят!

Всички са по разпределение, аз обмислям от коя стая да започна да разчиствам с размах.

# 204
Але, и аз мисля, че това е твоят цвят. Лек път и дано имаш време за разходки и снимки.
Аз отворих, но дойде смс от куриерите, та ММ ще ме смени, аз ще скокна. Нова фирма намерихме, имат много яки неща на супер цени. Ся да видим и какво ще е качеството. 😁
Лин, ние живеем срещу училището, буквално, но още я  водя до входната врата. Освен ако не засечем някой съученик, тогава ме зарязва и заминава с него. Следобяд си идва сама до магазина, но то е през площада, не пресича улици. Много се кефят да са големи и самостоятелни. Един ден госпожата ми пише-Тръгва. Аз я чакам на ъгълче, от което си виждам и входа на магазина, и входа на училището. Идва обаче една клиентка и аз тичам да й дам един кейс, връщам се след минута и детето още го няма. Пиша на госпожата-Слезе ли? Тя казва Да, отдавна, няма ли я още?! Ами не! 🤣🤣🤣 Шаш и паника! Чакам баща й, че беше отсреща за кафе, да не го е видяла и да е отишла с него... Идва си той, сам. Леко започнах да се паникьосвам, госпожата й също. И в този момент се появява госпожица Синеочка, с дюнер в ръка. 🙄🤣🤣🤣 Гладна била и отишла да  си купи сама, щото нали "вече е голям човек и самостоятелна". 🤪🤪🤪 Поскарах й се, после ме изби на  смях.
Хубав ден на всички! ☀🩷

# 205
  • Бургас
Моите и двете са много самостоятелни, но не ми пречеше да я водя до училището и без това от там минавам всяка сутрин за работа. По-скоро се наложи да се подпиша,че ще се прибира сама,защото баща и влиза в сезон, сестра и три дни в седмицата ходи на плуване и хваща ранен автобус, а аз не винаги мога да изляза от работа. Тя е много щастлива. Иначе я е страх да се качи на асансора и драпа по стълбите Simple Smile

# 206
  • Бургас
Аз да си призная,че не знам що е то цвят,,сол и пипер,, 🤔 Сутринта се чудих дали съм го прочела правилно,че днес не съм в кондиция. Събудих се с главоболие и много ми се спи.
Но,съм с две ръце,че огненото е цветът на Але!
Големи са вече момичетата ви,нормално е да искат да са самостоятелни.
Моите мъжкари,се наложи още от детската градина да станат самостоятелни в повече време.

# 207
Децата са различни, Монката има съученици, които сами ходят на лекари и ваксини или пътуват от друго населено място, за да ходят на училище, а нашата девойка си я гледаме и обгрижваме още;)
Иначе излиза сама с приятелки от четвърти - пети клас някъде. Пазарува също много упешно, до стотинка си харчи парите;)
Животът ще ги научи на самостоятелност, но те бързат, ли бързат да пораснат.

# 208
Аз да си призная,че не знам що е то цвят,,сол и пипер,, 🤔
Вариации на това:

# 209
Никакъв сол и пипер за теб.
Ти трябва да си цветна плодова салата някаква Joy

Общи условия

Активация на акаунт