Искам да кажа...(217) през АПРИЛ 2024

• 42 975
  • 871
  •   1
Отговори
# 210
Въх smile3555, естественото ми "аз" е точно като този "сол и пипер". Ако спра да се правя на блондинка значи, че ще съм в тренда Joy.

# 211
  • на Мелмак
Пуснати пералня, сушилня, миялна, робот за прозорци, аз готвя и сменям чаршафи. За това нямам робот Grinning

# 212
За ядене кажи какво направи, Ети?
Че ти готвиш няколко степенно меню поне.
У нас една супа дояждаме, утре ще му мисля за повече.
Але, ти си родена да си с огнена коса, добре че те е спряла фризьорката.
Мони, как се справя работникът?

# 213
  • на Мелмак
Тути, нищо особено - котлети, надупени картофи, салата - зелении с чери домати и краставица. Утре миш маш. Едни кренвиршки, че ме мързеше да ги правя стоножки Grinning Е, щерката си направи пица 🍕. Не искала пържоли. Grinning

# 214
  • Germany

Мони, как се справя работникът?

Твърди, че се справя и много му харесва, но вечер е каталясал. Ужасно натоварване било да работиш и да си концентриран 7 часа 🙂 Много е впечатлен от всичко и почна сериозно да се замисля за следване на информатика и практика САП. Това с тези училищни практики е страхотна идея.

# 215
САП предоставя много добри кариерни възможности, така че леля му Тути го подкрепя. Нека дерзае!

Ети, това ако е нищо особено;)

# 216
  • Бургас
Алечко, благодаря ти за фотото! Хубав е цвета,но за теб огненото е Топ-а!

Харесала съм си един вид подстрижка,че и цветовата комбинация много ми харесва,но не успях да убедя фризьорката си да ме клъцне по този начин от клипа. Ще потърся клипчето и снимка и ще се опитам да ги кача тук за мнение. Много интересен начин за подстригване.

Ети хубаво меню!

Мони,браво на детето! Това им е голям старт и урок в живота!
И моите се измарят от работата,заспиват рано. Обаче имат стимул за желанията си! Да ги постигнат сами!

# 217
  • при моите деца .....
Добро утро!!!
И аз одобрявам това със стаж в училище, да се ориентират децата.
И Марти си търси работа, дано намери, да ни понамалят разходите.
За първи път си навивам втора аларма, да поспя още 20 минути.
Имам нужда от сън.
Дано е спокойно днес на работа.
Хубав ден!

# 218
  • Бургас
Добро утро!🍀

# 219
  • Бургас
Добро утро!

Ети, пак ми даде идея за хапване, мерси. Тъкмо имам половин пакет кренвирши. Имам и пресен лапад, така че за днес и утре ми е ясно менюто. Като добавим и пицата, че без нея закъде, и избутахме и тази седмица.

Това със стажа в училище звучи добре, дано е и измислено добре при нас. Фризьорката ми много се беше пищисала зимата, защото момчето ѝ единствено от класа беше разпределено в ел. фирма, обслужваща някакви отдалечени села. Всички прибрани на топло по цехове, само той навън, че и без да познава никого.

Карз, давай да видим прическата. Аз въртя две в последно време, правя каре, решавам, че не се харесвам, защото не ми се и занимава да оформям, оставям я да израсте малко по малко, за да ударя черта...и после пак каре Kissing Heart От месец пак изчаквам за черта. Каре, черта, каре, черта, ей тъй си ми минава времето Joy

# 220
  • София
Добро утро!
Със стажовете се завръщаме към добрата стара практика у нас. Тогава пък да били недоволни, че ги задължават… За съжаление обаче работата не може да бъде за всички на бюро или на топло. ММ на времето е бил на кораб. Затова не е станал моряк. Аз пък бях в агенция за недвижими имоти. Интересно ми беше да обикалям цял ден напред назад.
Аз днес ще водя кучето на фризьор. Grinning
Хубав да е денят ви!

# 221
  • Бургас
Моят мъж пък не е качил на кораб след морското училище,за да не изтърве едно гадже. Изтърва я,де.И се натресе на мен Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 222
  • Бургас
Лин, имал е късмет човекът.

Карз, гледам, че е сряда...ми да ти е жив и здрав рожденикът! Да има късмет в живота и верни приятели!

# 223
Добро утро.
Карз, здраво да ти е момчето и да сбъдва мечтите си.
Ени, честит юбилей.  Да си здрава, обичана и щастлива.

# 224
  • Germany
Добро утро!
Пак не се наспах, защото малкият ме събуди с кашлица през нощта и после много трудно заспах. Добре, че днес съм до обяд. Ще трябва пак да го водим на лекар, защото това е 3та седмица с кашлица....
За училищните стажове - тук децата си ги търсят сами и често има значение какви познати имат родителите. Ако някое дете не може да си намери нещо, което му харесва, отива при майка си или баща си Simple Smile Единствено ги насърчават да си търсят стаж отговарящ на образованието им - да не е във фризьорски салон, например. Тази една седмица е задължителна, после имат право да 2 седмици на година в училищно време.
Карз, честит да е синът ти! Здрав и късметлия да бъде!
Ени, честита да си и ти! Много здраве, успехи и усмивки!

Общи условия

Активация на акаунт