Погрижете се за комфорта и баланса си с новите аромати от колекцията на Lenor Fragrance Therapy!

• 11 050
  • 419
  •   1
Отговори
# 150
Не се справям, често съм на ръба. Опитвам се да открадна малко време за книга, или кафе с приятелка, или чаша вино

# 151
  • Бургас
Вземам чаша кафе, хубава книга и сядам на пейка в парка. Зеленината и чуруликането на птичките, ме рестартират и зареждат с положителни енергия.

# 152
Разходка или хубав филм.

# 153
Слушане на хубава музика и четене на книги.

# 154
Всеки ден отделям половин час сутрин докато всички спят за да изпия кафето си на спокойствие, понякога ми помага да премахна стреса, но не винаги! Редене на пъзел с детето много не отпуска!

# 155
Това е все по-трудна задача. Помага ми малко време, откраднато за мен самата. Понякога е запълнено с хубава книга или музика, разходка в природата, шопинг или просто гледане в нищото (вид медитиране Wink)

# 156
Ежедневно си подарявам поне 30 мин.тишина. Вечер задължително си лягам след всички. Това ми помага да си събера мислите и да отпочина след напрегнат ден, дали ще чета книга или просто ще си ровя на телефона няма никакво значение, важното е просто да съм сама 😜

# 157
С кака тийнейджър и един тодлър на 3г.стресът често взема превес,но един дълъг ден прекаран на слънце,сред природата,без телефони и всички сме като нови.

# 158
Разходка сред природата, слушане на музика, четене на хубава книга.

# 159
Време за мен с чаша капучино в парка с аромат на цъфнали люляци....или топла вана с лавандулово масло.....с чаша бяло вино.

# 160
  • София
Разхождам се или творя в кухнята.

# 161
  • Пеликания
Спортуването, това е може би най-добрата терапия за мен.

# 162
Пускам си любима музика, правя си кафе и си мисля за хубави моменти.

# 163
Време за мен без телевизия, радио, хора, телефони.

# 164
  • Sofia
Опитвам се да спортувам всеки ден, занимавам се с дейности които ме изключват от ежедневните стресови ситуации.

Общи условия

Активация на акаунт