Нормално ли е?

• 14 323
  • 543
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Собственият мъж е диаметрално противоположно на родния брат.

# 226
  • София
Сигурен съм, че ако видите вашите мъже хванати за ръчичка с някоя непозната за вас дама, да се смеят и да си гукат, ама точно по същия начин ще разсъждавате. Изобщо, ама изобщо няма да ви мине през главата, че може да има нещо съмнително тук, нали просто позната на кафе, личен живот и подобни тъпотии

Те някои си затварят очите и за къде по нагли постъпки. Даже се размислих по темата. Изневерителите са ясни, естествено, че не искат никой да им се "бърка", защото знаят, че вършат нередни неща. Но си мисля, че тези, които избират да се правят на невидели, много се страхуват, че някой ще им снесе. Това си е унижение, да трябва да се изправят пред истината и да стане ясно на човека отсреща, че просто са избрали да стоят и да търпят. Съответно, и двете страни стават много чувствителни към "вмешателства", като в случая не използвам думата в буквалния й смисъл. Понякога дори изразяване на мнение по такива въпроси може да доведе до силна отбранителна реакция.

# 227
Единствения вариант да повярвам на тази история е, ако авторката е съпругата.
Седнала сестрата да мъдри какво да прави, че брат й си хойка. От какъв зор? С какво може тя да промени ситуацията? И изобщо не е нейна работа.

# 228
  • София
Аз не вярвам в това, че някой може да не се усети. Особено с години.
И винаги има значение кой ти отваря очите.

# 229
  • София
Единствения вариант да повярвам на тази история е, ако авторката е съпругата.
Седнала сестрата да мъдри какво да прави, че брат й си хойка. От какъв зор? С какво може тя да промени ситуацията? И изобщо не е нейна работа.
И при това положение не вярвам.
Или е писана от някоя 15-годишна, ако съдя по изразните средства и начина на разсъждение, или е поредният трол. Залагам на второто, защото поведението ѝ в темата изцяло отговаря на това. Отделно има и някои сериозни пробойни в сценария.

# 230
Колко от вашите колеги държите за/ под ръка, ходейки? Мъж хване ли го жена за ръката, следващото е кревата. Една ме хвана за ръката, още не я мия  Laughing Кефа за мъжете е неповторим, дори и само да ви държим за ръчичките

Хванете го за ръката, и му я дръжте докато вървите и направете един чарк около вашия блок Joy

Няма да го направите, дори и за бъзик

Последна редакция: чт, 04 апр 2024, 16:15 от dsfds

# 231
  • София
"вървяха подхванати за ръчичка" за мен не е ЗА ръка, а ПОД ръка. И правя разлика между двете.

# 232
  • София
С кумата ми се държим доста по-"солено". Добре че нямам загрижен близък с навик да си вре носа.

# 233
Айде, айде, нагледала съм се на офисни любовни истории. Само флюбените гълъбчета си мислят, че не им личи и никой нищо не знае. А колкото до усещането на съпругата, как да се до сети, ако двамата отскачат през обедната почивка за едно бързо, или половин, един час вечер след работа, иначе са цял ден заедно, докато тя си е вкъщи, или обикаля по парковете с количката? Ами ако те живеят в Люлин, а мъжът работи в Младост, тя по какво да се досети, че мъжът й тъче на два стана? В големите офиси хората работят години наред заедно, без да познават половинките на колегите. Знаете ли колко съпруги научават последни???

Последна редакция: чт, 04 апр 2024, 13:36 от Прекрасная Василиса

# 234
Колко от вашите колеги държите за/ под ръка, ходейки?

Съвсем нормално е приятели или даже колеги (които се разбират добре) да се водят под ръчичка. Нищо скандализиращо няма.

Онзи ден в парка така се водихме с един приятел, смеехме се, говорихме за малката му дъщеричка и приятелката му, която е в майчинство в момента.

Добре, че сестра му ми е близка приятелка и не е филмарка, че по преобладаващата логика явно сме любовници, и не ми се мисли в какви циркове бих била вкарана, при все че съм обвързана Smiley

Последна редакция: чт, 04 апр 2024, 13:45 от Анонимен

# 235
Добре, приемаме, че брат й изневерява на жена си. Той е прасе. И? Авторката какво смята да предприеме? Ами ако греши и с тъпотията си разбие едно семейство? Или няма такъв вариант. Тая тема е пълна глупост. Повечето наскачаха все едно техните мъже пият кафе с колежката и наскачаха обидени. Ама тука не говорим за съпругата, тя е ясна, говорим за един страничен човек в това семейство. Защо се меси? Как нея я касае кой с кого си го слага? И ако наистина се е объркала, тоя човек после как да й обясни на тая жена, че не е оправил колежката? М? Да, много мъже хойкат ама тука 1 доказателство не видях за това. А тя какво си мисли и какво се случва реално може да има космос разлика. Тъй че да си мълчи.

# 236
  • София
Заради "съображенията за сигурност" звучи сякаш са от малък град. Пък и къде в големите градове има опция сестра ти да те засече няколко пъти, докато се криеш като партизанин.Пък дори и да не ти пука от колегите и другите околни.
В голям град отпада и опцията за отскачане набързо, защото това са поне 2-3 часа скатаване, а надали има толкова сляпа жена, която да приеме за нормално честото прибиране на мъжа си няколко часа след приключване на работното време. Освен ако отдавна не й пука за него.

Дали пък авторката не опипва почвата точно с идеята да види как би реагирала снахата на подобна новина, дори и да не е вярно, а с идеята да направи интрига и да ги раздели. Не видях да й пука особено за жената на брат си, тя е някаква, която го е "дарила" с дете/деца и толкова.

# 237
Усеща се, когато някой не просто е правил еднократен секс, а си е в истинска паралелна връзка. То при една еднократна изневяра енергията се променя, емоционалната близост също, какво остава за такова раздвоение? Сори, но бих поставила под въпрос нечия (емоционална) интелигентност, ако две години не е разбрал, че партньорът му има още една връзка.

# 238
Тука да не сме в съда, че на нас да ни трябват доказателства? Авторката пише, че знае, че е сигурна. Може пък да работи в една фирма с брат си. И иска мнение. Какво повече искате, да ви каже с конкретика? Град, име, телефон на замесените?

# 239
  • София
Да, така е. Няма доказателства. Т.е. може изобщо да няма изневяра, но тя е готова да каже на снаха си и да постави ултиматум на брат си. Ако от това стане скандал и се разделят, а изневярата е само в нейната глава и с времето се убеди в грешката си, как ще оправи нещата?

Общи условия

Активация на акаунт