Нормално ли е?

• 14 309
  • 543
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Дори всичко това да е вярно, сестрата как може да го промени?

Ами как, като каже на жена му. На него какво да му говори? Той сякаш не знае, че има жена и дете, чака сестра му да му налее акъл. При това нищо не доказано. Размисли на скучаещата сестра. Пълни глупости
В общи линии, да.
Това е третата причина, поради която си мисля, че темата е пусната за сеир.

# 256
За вас може и да са пълни глупости,  за авторката явно не са.

# 257
Авторке, моля те да дойдеш, че темата стана мазало!

# 258
Пълна глупост е да се занимава с любовния живот на брат си, когато тя няма връзка! Smile

# 259
Това, че не е омъжена и няма деца, не означава, че няма връзка. Стига сте фантазирали и да се чудите как да обиждате и злобеете по хора, които не познавате. И две годишна любовна история при наличие на току що родено дете не са глупости. Авторката се притеснява за семейството на брат си. Какво чудно има?

Последна редакция: чт, 04 апр 2024, 16:13 от Прекрасная Василиса

# 260
Хайде само да не начукваме канчетата на потребители, става ли, колкото и да ви влече?! Smiley

Именно, няма семейство, няма деца, но вместо да погледне себе си, се занимава със семейния живот на брат си. Класика!

# 261
Може да е на двайсет и няколко години, не е задължително да е омъжена, нали, а и не знам кой точно нашоква канчетата на потребителиге. Пусне някой тема, и скачат да го кълват, правейки се на особено остроумни някои от коментиращите, докато авторката поиска заключване

Последна редакция: чт, 04 апр 2024, 16:24 от Прекрасная Василиса

# 262
Авторката я няма 8страници вече.
Василиса, ти така я защитаваш все едно си страничен наблюдател на цялата история 😂

# 263
Хайде само да не начукваме канчетата на потребители, става ли, колкото и да ви влече?! Smiley

Именно, няма семейство, няма деца, но вместо да погледне себе си, се занимава със семейния живот на брат си. Класика!
Да, хайде да не начукваме канчета, ок? Wink Това че някои хора намират нередното поведение за нередно, искат да помогнат, не дава право на никой да ги изкарва че нямат личен живот, че нямат право на мнение щото не били женени и че явно били без работа. Тук всеки може да си казва мнението свободно, не е нужно да се сочим с пръст.

# 264
Ако авторката иска да пита брат си за това той какви ги върши, нека пита. Голямата драма.

# 265
Представих си как пия кафе с някого и брат ми отива да говори с мъжа ми. Приказката, че родата ще те вкара в затвора...Grinning

# 266
Ако авторката иска да пита брат си за това той какви ги върши, нека пита. Голямата драма.

Тя нали го е питала, той замитал под килима, можел да си пие кафето с познати. Обаче, тя не, тая му е любовница и край 😂😂

# 267
Не защитавам авторката, но при тази злоба, дето се изля, и аз щях да зачезна. Въобразявала си била, глупости били, нямала ли си друга работа, от къде на къде ще държи сметка на брат си...

# 268
Авторката е доста сигурна в твърдението, че колежката е любовница. Явно си има причина да вярва в това.

# 269
Авторката многократно поясни, че не просто ги е видяла на кафе, а ги е видяла да се държат за ръце и да се държат като двойка. Тия работи си личат много ясно от страни, особено когато не се прикриват, не знам защо продължавате да се правите на ударени. Всичките ще подскочите до небето ако видите мъжете си така, ама тук се разтягат лукуми.

Общи условия

Активация на акаунт