Нормално ли е?

• 14 318
  • 543
  •   1
Отговори
# 240
С кумата ми се държим доста по-"солено". Добре че нямам загрижен близък с навик да си вре носа.

Innocent  Може би искаш да кажеш кума, а не кумата. Две жени ако се пипат или дори целуват, никой му не пука и се приема за нещо нормално

Последна редакция: чт, 04 апр 2024, 13:51 от dsfds

# 241
Тука да не сме в съда, че на нас да ни трябват доказателства? Авторката пише, че знае, че е сигурна. И иска мнение. Какво повече искате, да ви каже с конкретика? Град, име, телефон на замесените?

Ами да каже на жена му като е сигурна! Тя всъщност пак да питам, къде според нея е проблема-че е кръшкач или че горката му жена гледа детето и хабер няма. Чии интерес защитава? Като не знаем как да я посъветваме. Той, ако е хвърлил мерак на колежката точно пък сестра му ще го разубеди. Остава опцията да каже на жена му. Ама с това какво ще постигне, не знам!

# 242
Но си мисля, че тези, които избират да се правят на невидели, много се страхуват, че някой ще им снесе. Това си е унижение, да трябва да се изправят пред истината и да стане ясно на човека отсреща, че просто са избрали да стоят и да търпят.
И то най-вероятно от удобство - заради финанси, жилище ... например. Чувала съм изказвания от жени - той да носи пари вкъщи, пък да прави каквото иска... не ме интересува. Има и такива хора. Аз съм от тия, кои биха искали да знаят истината, ако някоя приятелка, позната или роднина е видяла мъжа ми под ръчичка с някоя мърла.. бих се радвала да ми сподели. Дали ще го напусна е мое решение, но предпочитам да го взема като имам цялата информация.

# 243
Февър, тук мисля никой не я посъветва да казва каквото и да било на снахата, а да говори с брат си.

# 244
И да говори какво? Той ще се кротне и ще отиде при жена си. Вярваш ли го?

# 245
  • София
Но си мисля, че тези, които избират да се правят на невидели, много се страхуват, че някой ще им снесе.

Аз съм от тези, които искат да знаят, но не и от неговите роднини. За мен това би било по-голямо унижение. Хипотетично, защото зависи и от много други неща. С неговите роднини аз съм толкова близки, колкото с моите, но ги познавам от 50 г. и сега може и да съм ок, но преди 20-30 г. надали.

# 246
  • София
С кумата ми се държим доста по-"солено". Добре че нямам загрижен близък с навик да си вре носа.

Innocent  Може би искаш да кажеш кума, а не кумата.
Скрит текст:
Две жени ако се пипат или целуват, никой му не пука и се приема за нещо нормално
Ако искаш го кажа, щях да съм го казала.

# 247
Айде, айде, нагледала съм се на офисни любовни истории. Само флюбените гълъбчета си мислят, че не им личи и никой нищо не знае. А колкото до усещането на съпругата, как да се до сети, ако двамата отскачат през обедната почивка за едно бързо, или половин, един час вечер след работа, иначе са цял ден заедно, докато тя си е вкъщи, или обикаля по парковете с количката? Ами ако те живеят в Люлин, а мъжът работи в Младост, тя по какво да се досети, че мъжът й тъче на два стана? В големите офиси хората работят години наред заедно, без да познават половинките на колегите. Знаете ли колко съпруги научават последни???

Прекрасная Василиса, ако ти е близко, излез в някоя обедна почивка с колата и отиди извън града - там където свършва града и почва полето. Има повече коли, отколкото на паркинг на супер в почивен ден Sweat Smile

На къра за едно бързо в колата. Ни лук ял, ни лук мирисал. Вечерта- мило, целувки прегръдки

Последна редакция: чт, 04 апр 2024, 15:12 от dsfds

# 248
  • София
Дори всичко това да е вярно, сестрата как може да го промени?

# 249
По колко часа са ви обедните почивки, бре? Аз едва успявам да си намеря място да хапна, пък да си избера, да го изям набързо и да търча на бегом обратно. Какви са тези коли, полета, сексове?

# 250
Има мъже, на които вкъщи по нищо не им личи, че кръшкат, просто за тях това е нормално нещо и не влагат никакви чувства.
Добавям, на някои места хората са доста либерални относно обредните почивки. Особено ако сте началник. При нас официално е половин час, ама стига, особено за някжи колеги, 1.5 - 2 часа.

# 251
Дори всичко това да е вярно, сестрата как може да го промени?

Ами как, като каже на жена му. На него какво да му говори? Той сякаш не знае, че има жена и дете, чака сестра му да му налее акъл. При това нищо не доказано. Размисли на скучаещата сестра. Пълни глупости

# 252
  • София
Да, така е. Няма доказателства. Т.е. може изобщо да няма изневяра, но тя е готова да каже на снаха си и да постави ултиматум на брат си. Ако от това стане скандал и се разделят, а изневярата е само в нейната глава и с времето се убеди в грешката си, как ще оправи нещата?

Всъщност, аз не останах с впечатление авторката да иска да казва на снаха си или да поставя ултиматуми на брат си. Съветите, може би с някакви единични изключения, също не бяха такива.

Но си мисля, че тези, които избират да се правят на невидели, много се страхуват, че някой ще им снесе.

Аз съм от тези, които искат да знаят, но не и от неговите роднини. За мен това би било по-голямо унижение. Хипотетично, защото зависи и от много други неща. С неговите роднини аз съм толкова близки, колкото с моите, но ги познавам от 50 г. и сега може и да съм ок, но преди 20-30 г. надали.

Но ти, предполагам, не би си затворила очите.

Иначе на мен най-унизително ми се струва всички да знаят, да шушукат зад гърба ти и да те гледат със съжаление, щом извърнеш поглед. Доста гадничко ми звучи. Разбира се, не твърдя, че е работа на някакви други хора да осветяват ситуацията пред потършевшата, но и другото определено не ми се струва супер приятно. Ситуация, в която "научилият" наистина няма полезен ход. Ама да се чувства виновен, че видиш ли ще наруши на изневерителя неприкосновеното лично пространство... тц.

# 253
Има и почасови хотели, стая за почивка, 2 часа, 30 лева, колкото да обядват двамата, пък те може и сандвичи от вкъщи да си носят...

# 254
По колко часа са ви обедните почивки, бре? Аз едва успявам да си намеря място да хапна, пък да си избера, да го изям набързо и да търча на бегом обратно. Какви са тези коли, полета, сексове?

Може и по време на работа Sweat Smile  или след работа. Само колежката да е навита, време ще се намери

Общи условия

Активация на акаунт