Нормално ли е?

• 14 256
  • 543
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Лошото е, че ти казваш, че си имал заигравки, но обвиняваш нея, че И тя е имала.

# 376
Да, щастие и рози, и по 2 реда сълзи и сополи за пропуснатите възможности.

# 377
Както каза бившия ми – най ме е яд, че само на теб не т изневерих. JoyJoy
Та и РФ тъй.

# 378
Някои рогоносци много навътре приеха дискусията....

# 379
Ето нагледно в тази тема как се докладва и трие за няма нищо. Кого обидих и с какво та ми изтрихте мнението? Joy

# 380
  • София
Ауу, започнаха личните нападки Joy Що така бе, съфорумки?

# 381
Оф, не знам дали rf22 е прав, но викам авторката да прави каквото сметне за добре и изобщо да не слуша непознати хора. В повече ми дойдоха двойните стандарти в тая тема.

# 382
Кафе с райбер, ама карай сега. Щом е брат, няма такива работи, стига обаче да не ви е мъж, тогава вече ще е мазало.
Иначе майка ми си е премълчавала точно такава случка за бившата ми. Всъщност каза ми, но не ми го предаде точно както е било, а завоалирано и аз не се впечатлих, щото също си имах приятелки да се водим под ръчичка и да си ходим на кафенца. А то се оказа цяла паралелна връзка, защото имаше и много други признаци. Определено ако ми беше казала всичко нямаше да се занимавам с нея още години, за които пропуснах доста по добри възможности от нея. И тва ми го изтърси ей така от нищото преди година две, колкото да разбера че съм в клуба на рогатите. Ама нищо де, нали е хубаво да не се меси никой и ти да си разбереш последен, кога цялата махала знае.
Случаят на авторката е, че тя подозира брат си, че има изневяра спрямо снахата. Тоест, близкият й човек изневерява (може би).
Докато в твоя случай майка ти мисли, че на теб изневеряват. Това е съвсем различно, всъщност е точно обратният случай.
Майка ти дали наистина е видяла бившата на калъп в кревата с някого, та толкова сурово да я съдиш, имам предвид майка си? Сигнализирала ти е, ти си пренебрегнал сигнала, пренебрегнал си многото други признаци и сега майка ти виновна. Да бе, да. Която е изневерявала, тя е виновна.

И виц по темата. Двама железничари си говорят.
-Пешо, видях оня ден жена ти да се целува с някакъв на гара Бов!
-То пък Бов една гара...

# 383
Тука станал голям купон... Изненадва ме реакцията на няколко потребителки, те си знаят в коя точно част на споделената ми история се разпознават. Искам да обсъдим две неща.
Първо, защо е срамно да ти изневерят, както се намеква в някои коментари? Ок, не си се усетил навреме, имал си доверие на грешният човек, но защо трябва да се срамуваме от нечия чужда постъпка? Може би е някакъв остарял начин на мислене от дълбоката провинция. Да не изпадам в подробности, но не е било предизвикано или заслужено при мен.

Второ, тези, които ще си замълчите ако хванете в крачка гаджето на вашия син или дъщеря, до къде бихте пазили тези тайна?
Аз в моя случай имах съмнения и освен в първите месеци на връзката ни от когато беше тази случка, никога по нататък не съм я вземал много на сериозно тази връзка, нито съм имал някакви планове за брак или съвместен живот ( само и го обещавах). Но ако вашият син/ дъщеря тръгне да се жени/ омъжва пак ли ще си траете? От мъжката страна как бихте се чувствали ако внучетата не приличат изобщо на синът ви или от женската страна зетя почне да набляга на излизания с приятели или работа до късно вечер?
Просто ми е интересно и айде този път без лични нападки. Ако модераторите преценят да удрят ключа, може и без повече лакърдии.

# 384
Е, ти първо уж се ядосваш как си загубил 5 години в старание, а сега не си я взимал сериозно, не си имал планове за нищо, само си я лъгал, че имаш... Последно?

Ако става дума за детето ми, най-вероятно ще намеря начин да го предпазя. Ако става дума за гаджето на детето ми, пак ще искам да предпазя детето ми. Има разлика между хората, които са ти семейство, и които не са. Не е трудно за разбиране предполагам.

# 385
Трудно им е за разбиране на някои хора.
Или не, просто не искат да разберат. Така си щадят психиките.

# 386
Авторке, прави каквото искаш и заключвай темата.

# 387
  • София
На първия въпрос. Не е срамно за този, на когото изневеряват, а за изневеряващия. Не само срамно,а грозно, нагло и обидно.
На втория не съм от тези, които ще замълчат, когато детето ми е излъгано, но в случая ще му обърна внимание на 2 неща: 1. ако подобно на теб и то си хойка, а очаква партньорът му да не го прави; 2. едно е да видя гаджето му с друг/а и съвсем различно е да ги засека на калъп.
И най-важното, което много пъти го писах - има значение от коя страна си (на кръшкания или на мамения) и колко ти е близък човекът (брат/сестра/дете или вуйчо/леля/братовчед/зет/снаха).
Другото са общи приказки.

# 388
Тука станал голям купон... Изненадва ме реакцията на няколко потребителки, те си знаят в коя точно част на споделената ми история се разпознават. Искам да обсъдим две неща.
Първо, защо е срамно да ти изневерят, както се намеква в някои коментари? Ок, не си се усетил навреме, имал си доверие на грешният човек, но защо трябва да се срамуваме от нечия чужда постъпка? Може би е някакъв остарял начин на мислене от дълбоката провинция. Да не изпадам в подробности, но не е било предизвикано или заслужено при мен.

Второ, тези, които ще си замълчите ако хванете в крачка гаджето на вашия син или дъщеря, до къде бихте пазили тези тайна?
Аз в моя случай имах съмнения и освен в първите месеци на връзката ни от когато беше тази случка, никога по нататък не съм я вземал много на сериозно тази връзка, нито съм имал някакви планове за брак или съвместен живот ( само и го обещавах). Но ако вашият син/ дъщеря тръгне да се жени/ омъжва пак ли ще си траете? От мъжката страна как бихте се чувствали ако внучетата не приличат изобщо на синът ви или от женската страна зетя почне да набляга на излизания с приятели или работа до късно вечер?
Просто ми е интересно и айде този път без лични нападки. Ако модераторите преценят да удрят ключа, може и без повече лакърдии.

Значи 5 години си я мотал, секс без ангажименти, изневерявал си ѝ, ама си бил пропуснал по-добри възможности заради нея. И аз да бях на мястото на майка ти, щях да ви оставя да си се оправяте, модерна връзка - и двамата си поддържат "приятелства".

# 389
А защо реши, че съм ходил по чуждо? Имал съм други заигравки, но само в паузите, които са били по нейна инициатива. А в началото наистина се старах много, трудно я спечелих, беше ми първа любов на 20 и така. Няма да изпадам в повече подробности, колкото и да ви е интересно.

Общи условия

Активация на акаунт