HOUSE MD - гледате ли Хю Лори, егати добрия пич!

• 34 037
  • 702
  •   1
Отговори
# 210
  • Русе
Какво стана в снощния епизод, че заспах на наи-интересното? Успяха ли да излекуват Форман? Или ми кажете кой номер е епизода и от кой сезон да си го дръпна.   Peace
Сезон 2 серия 21 "Еуфория"

# 211
  • София
Добре, че сте вие. И аз вчера заспах по време на последните реклами и после ме доядя, че съм проспала развръзката.  Mr. Green

# 212
  • София
Да, но снощи нищо не дадоха за това, че си обърка ръцете, направо си дойде на работа, малко го щадяха, ама туй то. Сигурно ще доразвият идеята в някой следващ епизод.

# 213
  • София, в полите на Витоша
Добре че видях темичката  Mr. Green
Мисля си, че ако се разболея, бих предпочела да попадна в ръцете му, вместо в нашите болници.... Joy Тук ни липсват диагностици и в това е големият проблем....

# 214
страхотен филм и страхотен актьор. обожавам сериала. Simple Smile

# 215
Сериаята свърши с това, че не може да си мърда пръстите на краката и че обърка дясна с лява ръка.
Серията не знам коя по ред е.
Може да ги движи, просто му е объркано ляво с дясно. И когато то накараха да движи пръстите на десния крак, той всъщност е движил пръстите на левия. Иначе забрави как се прави кафе и накрая се мъчеше да си спомни всички медицински термини.А снощната серия беше  страшно тъжна и тежка.... Sad

# 216
Много са гадни тия реклами, много често заспивам преди развръзката, а сериалчето е супер.

# 217
абе не мога да намеря и да си го дръпна, бееееееееееееееееееееееее.
Дайте линк, моляяяяяяяяяяяяяя

# 218
Правиш си регистрация в DMCA-removal-from-Google  и си "крадеш" на воля всичките серийки. Приятно гледане!

# 219
  • DE
Пишете ме и мен в клуба  Grinning Peace Изгледах първи, втори  и почти целия трети сезон на един дъх. Хю Лори не е красив, обаче в тази си роля е супер чаровен. Ще чакам с нетърпение септември месец. А как мислите, в новият сезон дали ще си върне същия екип?

И специални благодарности от мен на amrianka за снимката на аватара и на алабаланица за подписа ми!  Grinning
Хю Лори не е красив ли??? #Crazy Страшен е!!
Влюбена съм в него!!

# 220
страшен пич! обожавам чувството му за хумор...и очитееееееееееееееее

# 221
Момичета,вижте какво има .....http://www.hughlaurie.net/

# 222
Тц тц тц тц тц, от одеве само стоя и си цъкам (докато разглеждам сайта де)

Е а някой да ми каже как може толкова дърт мъж да е толкова секси, абе дали е фотшоп се чудя, ама май не е  Rolling Eyes

Пишете ме и мен в клуба  Grinning Peace Изгледах първи, втори  и почти целия трети сезон на един дъх. Хю Лори не е красив, обаче в тази си роля е супер чаровен. Ще чакам с нетърпение септември месец. А как мислите, в новият сезон дали ще си върне същия екип?

И специални благодарности от мен на amrianka за снимката на аватара и на алабаланица за подписа ми!  Grinning
Хю Лори не е красив ли??? #Crazy Страшен е!!
Влюбена съм в него!!
И аз съм влюбена в него...
Много са гадни тия реклами, много често заспивам преди развръзката, а сериалчето е супер.
То за това го гледам из нета че мноо ме дразнят рекламите (принципно на всеки филм)
Ако искам да си купя прах за пране, избирам тоя дето не го рекламират, нарочно

Има ли серия напоследък че нещо загубих нишката май?

# 223
  • Емаесесаесесапипиа
От къде мога да си дръпна субтитрите за трети сезон?

# 224
  • София
Снощи серията ме уби ooooh! Последната от сезона ли е?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт