Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с НЯР/ИЯР - тема 22

• 49 831
  • 733
  •   1
Отговори
# 120
След трансфер ли сте в момента?

# 121
След трансфер ли сте в момента?

Да, след траснфер съм на едно5 дневно.

# 122
Здравейте,малко глупав  въпрос,но ще рискувам. От два дни почнахме стимулация . Днеска ми е 4ти ден и ми допълниха с ОРГАЛУТРАН, отново в корема ли се бие? Съвсем изключих да попитам,на листовката пише в бедрото,но мисля,че щяха да кажат. Малко съм объркана,а днес е събота няма как да се свържа с клиниката. Благодаря на тези,който са го ползвали и се отзоват!

# 123
Здравейте,малко глупав  въпрос,но ще рискувам. От два дни почнахме стимулация . Днеска ми е 4ти ден и ми допълниха с ОРГАЛУТРАН, отново в корема ли се бие? Съвсем изключих да попитам,на листовката пише в бедрото,но мисля,че щяха да кажат. Малко съм объркана,а днес е събота няма как да се свържа с клиниката. Благодаря на тези,който са го ползвали и се отзоват!
В корема се бие като другите инжекции за стимулация.

# 124
Момичета здравейте,  надяеам сте да сте добре. Аз преминавам през биохимична бременност по всяка вероятност с положителен тест преди няколко дни и отрицателен след това. Знаете, че живея извън Бг и няма как да реагирам бързо, прогестеронът нямам си на идея колко е, каква е причината и т.н. Кръвен ми отказват и съм с вързани ръце.........на почти 41 съм, с почти изчерпан резерв Disappointed Relieved

# 125
Момичета здравейте,  надяеам сте да сте добре. Аз преминавам през биохимична бременност по всяка вероятност с положителен тест преди няколко дни и отрицателен след това. Знаете, че живея извън Бг и няма как да реагирам бързо, прогестеронът нямам си на идея колко е, каква е причината и т.н. Кръвен ми отказват и съм с вързани ръце.........на почти 41 съм, с почти изчерпан резерв Disappointed Relieved

Вие имате едно детенце и правите естествени опити, нали? Не знам как могат да отказват кръвен тест, но ако ще работите естествено и нямате лесен достъп до лаборатория може да проучите вариант за дистанционно тестване като изпращате кръвните си проби по пощата. В Англия има няколко варианта за такава услуга. Взима се артериална кръв от пръста. Не знам има ли разлика между артериалната и венозната кръв за ЧХГ, може и да не е толкова точно но по-добре от нищо.
Като цяло причините за БХ на нашите години са предимно качество на Я, така че БХ може и да е хубава новина, тъй като значи, че имате проходими тръби, Е се имплантира в ендометриума но не продължава бременността най-вероятно заради генетиката на Е. Продължавайте да пробвате и успех!

# 126
Да, естествени опити правим. В това число да попитам прогестероновите медикаменти от втората половина на цикъла ли се започват

# 127
Да, естествени опити правим. В това число да попитам прогестероновите медикаменти от втората половина на цикъла ли се започват
При естествени опити не се приема допълнителен Прогестерон, освен ако нямате конкретно назначено лечение.

# 128
Приемът на прогестерон без доказана овулация на естествен цикъл може да доведе до липса на овулация и ЗФ.

# 129
Момичета и аз съм на 41 г с почти изчерпан ЯР и от много време с високи нива на ФСХ И ЛХ. След няколко месеца прием на добавки, най-накрая имам що годе добри изследвания, но ми се струва, че са ми високи нивата на естрадиола и прогестерона(на 3ти ден съм), знам че прогестерона се изследва след овулация, но беше вкл. в пакета. Преди месец имах лека стимулация с летрозол, но само два фоликула се видяха и след това не разбрах да съм имала овулация, въпреки че на прегледа лекаря каза, че предстои.
Някой от вас дали е наясно ли е при тези нива дали няма друг проблем, като липсваща овулация(в което се съмнявам), нямах положителни тестове на овулация миналия месец или задържан фоликул?

[/img]
Скрит текст:

# 130
не виждам прогестерон, гледах 3 пъти

# 131
Извинявам се, голяма глупост съм написала:close: Точно така, няма прогестерон, то не му е момента сега така или иначе на този хормон, ще го изследвам 7 дни след евентуална овулация.
За Естрадиола конкретно питам, защото ми се струва доста висок за 3ти ден..?

# 132
Извинявам се, голяма глупост съм написала:close: Точно така, няма прогестерон, то не му е момента сега така или иначе на този хормон, ще го изследвам 7 дни след евентуална овулация.

Ами естрадиола е високичък. Прогестерон по това време трябва да е нисък. Другите са ок. Но дали има задържан е въпроса.По скоро да. Високия естрадиол снижава фсх и лх. Може би и те са високи но не толкова високи. Всичко над 15 фсх и лх вече не е ок. Макар и над 20 пак е възможно да има фоликул и да не е зле. в тоя слу4ай най добре ехограф макар че според мен има задържан.

# 133

Ами естрадиола е високичък. Прогестерон по това време трябва да е нисък. Другите са ок. Но дали има задържан е въпроса.По скоро да. Високия естрадиол снижава фсх и лх. Може би и те са високи но не толкова високи. Всичко над 15 фсх и лх вече не е ок. Макар и над 20 пак е възможно да има фоликул и да не е зле. в тоя слу4ай най добре ехограф макар че според мен има задържан.
Много благодаря за насоките Hands PrayЩе запазя час тези дни, със сигурност да се види. Не знаехм че високия естрадиол снижава другите... Това означава, че те все пак вероятно отново са високи..
На ехограф как се вижда , че има задържан фоликул, никога досега не са ми казвали , че има, а съм имала и друг път висок естрадиол?

# 134
Скрит текст:

Много благодаря за насоките Hands PrayЩе запазя час тези дни, със сигурност да се види. Не знаехм че високия естрадиол снижава другите... Това означава, че те все пак вероятно отново са високи..
На ехограф как се вижда , че има задържан фоликул, никога досега не са ми казвали , че има, а съм имала и друг път висок естрадиол?

Вероятно са високи но едва ли ще е драстично според мен. Обикновенно са двойно може и да са тройно високи реално. Да вижда се на ултразвук. Фоликула има нехарактерен за цикъла размер. Тоест задържан.

Последна редакция: пн, 05 авг 2024, 20:56 от varna2020

Общи условия

Активация на акаунт