Отговори
# 75
Честита и добре дошла Баба Марта! Да сте здрави и засмени, пролетта да нахлуе в домовете и сърцата ви! И да донесе младост и любов!

# 76
  • София
Честита баба Марта момичета! Пожелавам много здраве, радост и щастие на Вас и малките ви слънчица!  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 77
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА  и от нас!
Всичко добро ви желаем аз и моите две диванета!  Mr. Green Hug

anya, честита рожбичка, желая й много здраве, късмет и любов!   Hug

Добре дошла в отбора на дечицата с малка разлика, лудницата е очарователна, нали?  Laughing Mr. Green

# 78
  • София
Free Soul благодаря за пожеланията!  Hug
Колкото до лудницата - много си права!  Crazy
Креми, готви се и твоят ред идва!  Heart Eyes

# 79
Честита Баба Марта, Момичета и мъничета!

Бъдете здрави, румени и засмени, късметливи и пролетни!

Стели Мели, много са хубави снимките на бъдещият ученик. И Ти изглеждаш добре, досега не Те бях виждала на снимка. Успех от понеделник!
Мили, върна ли се Андрей, как е изкарал в Берлин, помогнаха ли купоните на Мамунката?
Вили, Петята от 7.30ч е на английски?! Как успява с всичко това дете? Как Ви се казва хамстера, нали не е пак Бъчо?
Пимпа, а ти в отпуска ли си още или вече на работа?
Миленка, честита Ти нова придобивка, то за номинации е рано, но явно на Биби си направила много силно впечатление. Разкажи как изкара на срещата, много добре изглеждаш и през обектива на Виви и през Борковият, златна Фейо!
Мамарени, как Ти е Митко? Опазихте ли Ванката?
Дорий, а как успяваш да накараш Вики да застане да му правиш инхалацийте?
Иренката, много Ти е хубав аватара, не случайно от сега Манчо налита да целува Колчето, Драго вече трябва да пази не само жена си, но и щерката. Има ли напредък с работата?
Козлю, мъжка мама ще си след като Ти го потвърдиха. А Ти реши ли къде ще раждаш вече?
Аня, Волна Душице, как върви кърменето на малките Ади и Сияна? Появиха ли се вече коликите?
Бобка, Капче, Ади, поздрави и за Вас, Майчета!

Лек и хубав нов ден Ви желая!

# 80
  • София
Здарвейте момичета! Къде се загубихте всички! Точно почнах да наминавам по-често и вие изчезнахте!
Кали, кърменето върви прекрасно! Не съм изгубила тренинг! Малко ми се разраниха гърдите в болницата, но с гармастана оправихме работата! Освен това сутринта се мерих и тежа +1 кг. откакто забременях! Отдавам го на кърменето, защото здраво ми се ядат тестени работи! Колики засега нямаме, но и аз се съобразявам какво ям! Това да не ям цитруси най ми пречи и така обичаното от мен кисело мляко!
Кали ти до каква възраст кърми малката буба?
Въобще момичета с второто дете е песен, като си спомня колко боса бях с първото - тя реве и аз рева! Сега вече всичко е къде, къде по-лесно! Абе явно опита си казва думата!
Ами това е засега от нас! Целувки на всички! Heart Eyes

# 81
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА  и от нас!  Hug
Много пролет в душите Ви,усмивки и безоблачни дни!
Мен баба Марта ме поочерни преждевременно-предишната бременност нямах поражения по кожата,а сега,едни ситни петънца ooooh!-гадост.Май ще увелича  титъра и  разходите за скъпи фон дьо тен-и и пудри.
Танче,браво ,че така бързо си влязля във форма Hug!Много лесничко описвате нещата със Светлето,дано да е така.Пък и аз смятам Наталито да я евакуирам на село първите месеци,макар че така ще ми липсва.Сега съм на вълна разходки,че с тоя тумбак,как ще го раждам това бебе,нямам идея ooooh!.А за кърменето,голям страх ме е обзел,ще помагат мамите с голям стаж,а кисело мляко що не трябва да се яде newsm78,нали трябваше белтъчна храна?
Вили,и ние сме на вълна яко псуване ooooh!.Научила е 3-4 вариации и като се изцепи.басииии майката и др.по-вулгарни,иде ми да потъна някъде.От мъжа ми ли се научи newsm78,срам.
Рени,тоя херпес наистина е упорит,но вие сигурно го мажете със Зовиракс и пр.Описани са случаи на разболяване на деца от варицела,контактни с болен от херпес зостер,но не е толкова голяма вероятността.
Марго,радвам се,че си добре вече и с подобаващото чувство за хумор.Не го мисли тоя 3-ти бъбрек,щом не е болестно изменен.По-добре с 3,отколкото само с 1,пък и ако я закъсаш парично,може да позабогатееш,ако го пробуташ на някой пакистанец Wink(да не се обидиш,ей!).
Мили,кой не разбрах, е Андрей,дето води вечерните новини с Мира Добрева ли предната седмица newsm78?
Дорий,сигурно ти е трудно наистина с тия инхалации,дано мине бързо тоя бронхит Praynig
Отиваме да търсим обувки на бузито,че всичко омаля,а в парка си събува гуменките и се почват едни псувни Whistling!
Стели,синеочке,не казваш изненадата!Да не заминавате в чужбина?
Доскоро и целувки на всички!

# 82
Здравейте мили мои,
на кой на кой, естествено първо на вас ще разкажа  Hug Днес двамата с Валенцето отидохме до детската градина да го запишем... Намериха му място временно до 1 юни, когато ще сформират групичката от негови наборчета, във 2-ра А група, там децата са 2002 набор, но ще е по-спокойно за него, че са по-големи и ще го пазят, в малката група било ужас... имало три- четири деца, които постоянно се биели... ooooh! Та като отидохме при децата, нашия Вальо, докато говорим с учителката и директорката, си съблече якето и каза:"Чао, мамо, аз ще играя с децата!" Shocked Та говорихме, говорихме, човека не иска да си тръгва, та накрая го излъгах, че трябва да отидем да му купим шишенце с водичка и ще се върнем  Wink Аз май съм по-притеснената от двама ни, все ми се струва, че желанието му към децата бързо ще се изпари... Tired Ще видим, понеделник ще ви докладвам! Peace

Креми, близо си до истината за лентичката, но не съвсем Wink потрай още малко ще ви кажа и това  Laughing Ти да се пазиш много сега! И да цункаш Натали от Вальо...  Heart Eyes
Мили, какво стана с тае-бото започна ли го и ти? Между другото и аз гледах Андрей в новините, много си е готин да знаеш  Flutter
Танче, хапвай смело, но и се постарай да е малко по-разделно, така няма да качваш  Peace Аз нали съм на вълна РХ Wink Питай Калида  Mr. Green
Дори, знам какво ти е, аз като бях малка бях същата, някъде до към 2-3 клас... Не знам от възрастта ли , но после всичко затихна! Правеха ми нон-стоп инхалации, хлябна сода, адреналин, билки... какво ли не беше, щом с чадър и дъждобран сме киснели с майка ми в банята под душа, за да мога да дишам... Ама ей ме сега, здрава колкото искаш  Crazy да не ме чува дявола, да чукна на дърво  smile3555
Иренка, и ние по мъжки налитаме на дамите!  bouquet ама не се сърди, то си им е в кръвта на мъжете  Wink
Вили, много сте напреднали с буквите, ние само разпознаваме В, С и Д ... другите нещо не ги свързваме много да ги запомним!  Tired
Рени, да оздравявате!  Heart Eyes
Марго, ами ти как си, възстанови ли се вече?  bouquet
Миленка, къде си номинирана, че неуспях да намеря темата, давай линк да гласуваме, ако трябва?  Wink Heart Eyes

И пишете мамчета, пишете.... Hug

# 83
Честит Национален Празник, Момичета!

...почнах да наминавам по-често и вие изчезнахте!...
Аня, а така скарай се че да се появят най- накрая! А за храните кои други избягваш освен киселото мляко и цитрусите? Каката ревнува ли от Ади? А за кърменето, аз още го практикувам тоз спорт.
Козлю, успех с обущетата на Бузанка при вас вече гуменки носите, а ние сме още с високите ботуши. А за кърменето не се притеснявай, то природата си го е измислила, всичко ще се оправи, Ти само го роди малкият Принц, имате ли вече име за него?
Стелла Стеллина, а от понеделник с 1/2 ден ли ще започнете или ще оставиш Валю за цял ден в градинката? Успех с РХ, Ади също беше доволна от него!
Пимпа, как върви Дюканстването? Мина ли операцията? Честит Ти нов аватар, но съвсем не е подходящ за енергично и дейно Момиче като Теб!
Иренката, как мина посрещането на Баба Марта в градинката, Никол доволна ли е?
Мили, оправи ли се вече настроението, хайде усмихни поне веднъж решително Раче/ юли е далеч за да си в сатурнова дупка/, моля!
Вили, много Ти е хубав, пролетен и цветен колажа в подписа!
Мамарени, как са мъжете Ти?
Дорий, как сте с Вики, понамалява ли кашлицата след инхалацийте?
Миленката, Ивето харесва ли Баба Марта, разменят ли си още мартенички в училище?
Ади, ходихте ли колежката от университета, успяхте ли да я откриете?
Еленка, как сте с Кари и Фари? Каките помагат ли за Лора?
Биби, докъде го докарахте с ремонта на стаята на Плами и Цвети?
Мирка, как си Бургаска Бременелке?

Хубава, спокойна и пролетна събота Ви желая!

# 84
Момичета добро утро Hug

Честита Баба Марта и Честит 3 Март!

Нямах ниаква възможност да ви пиша,защото нещо отънах в грижи Embarassed
Мъжете още се оправят,а върха беше онази нощт,когато Иван се събуди с 39 Т и направо откачих.Не отиде на ясла ,а щаха да имат тържество послучай баба Марта Sad Целият петък беше с ужасно висока Т и аз реших,че вече е с варицела.Вечерта вече беше с 40 С' Увивахме го с мокри чершафи, #Crazyнаправо беше кошмар.От вчера няма Т,а няма и пъпки,което ме кара да мисля,че може и изобщо да не се изрине.Та каква беше тази Т още не мога да разбера Shocked
Вече и аз съм в отбора на работещите майки Wink Не бях решила сериозно,но изникна възможност и аз реших да се възползвам.Не ми е по специалността,но ми е в сферата,а и работата не е тежка,на хубаво място с млади хора Heart EyesНо както винаги по закона на мърфи,нещата се случват наведнъж Twisted Evil

Ами това е от мен.Пожелавам Ви слънчев и усмихнат ден  bouquet  bouquet  bouquet

# 85
  • София
Здравейте момичета! Как е настроението? При мен доста минорно - моят мъж е решил да ми стопи нервите на всяка цена! Чуди се за какво да се разсърди! Въобще тресе го яка следродилна депресия...
Креми не бой се! Ще видиш, че с второто всичко е по-лесно! Не случайно сме тренирали две години! Hug Колкото до петънцата да не са едни ситни червени точици по лицето и най-вече над и под очите? На мен ми излизаха такива от повръщането! Или говориш за кафеви петънца?
Колкото до кърменето - защо така си се наплашила? Определено да храниш с бутилка е по-трудно!
А за млякото има статия в библиотеката на форум кърмене! Хич не се препоръчва! Повечко сирене и извара за сметка на млякото!
Стели Мели, ох да знаеш каква мъка е с това хранене! Не стига, че почти нищо не ям, ами се опитвам и да е разделно. Истински ужас! Ти отдавна ли практикуваш въпросното хранене? Ако имаш постижения като свалени кг, по-добър тонус признай си и ме мотивирай още повече!  Heart Eyes
Кали, поздравления за дългото кърмене!   bouquet Аз успях да кърмя до 1 год и 10 месеца и кърмата ми сама спря, но аз все пак бях в 6 месец. Иначе имах мерак поне до 2 годинки да го докараме! Но с Ади живот и здраве можем и да го осъществим!
За храните и аз не знам вече какво ям! Не ям: цитруси, прясно, кисело мляко и всичките им производни, зеле, боб, леща, грах, соя /всички варива/, тиква, моркови, шоколад, всичко с консерванти и т.н. Доста е драстично, но се надявам като поотрасне бебока да започна да похапвам!
Колкото до ревността - липсва изобщо, явно на две годинки са още малки да ревнуват! И слава богу!
Рени пожелавам ви бързо оздравяване! Направо е ужас да ти е болно детенцето, а пък като чуя за 39 градуса ми настръва косата!
Иренка, Ади къде сте се загубили! Особено Ади изчезна безследно...Аааааааа хич не е хубаво това!  Crossing Arms

# 86
ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК !!!

НАВЪН Е ТАКОВА СЛЪНЦЕ..А МЕНЕ НЕ МИ СЕ ИЗЛИЗА..ЧЕ МЕ Е ОБЗЕЛ ТАКЪВ МЪРЗЕЛ..ЕДВАМ СТИГНАХ ДО МАГАЗИНА ДА НАПАЗАРУВАМ..И АЙДЕ ПАК В НАС..ДА СЕ ТЪРКАЛЯМ ПО ДИВАНИТЕ.... не ме критикувайте..но просто не ми се ходи никъде-- ooooh! #Crazy ooooh!

Диди, си е съблякла дрехите и си развява голия Г..З из апартамента и не ме остава да си мързелувам...още не се е отучила от гадния си навик да се буди посреднощ, а сега даже се е УСЪВЪРШЕНСТВАЛа, като за да я чуя от спалнята вика НЕИСТОВО... МАМА,МАМА, МАМА..... Joy... ВАШИТЕ СЛАДУРКОВЦИ още ли спят в легла с РЕШЕТКИ  bowuu....че аз съм се замислила дали да не и ги махн.....така поне като се събуди, сама ще си дойде при нас.., ама пък как ще я лъжа да заспива... hahaha като ще ги няма РЕШЕТКИТЕ.. newsm78
Кали, хамстера се казва ЗУК-ЗУК... не че понякога не му викаме Бъчо..че още си имаме навика с това име... #Crazy
Рени, сподели какво си почнала да работиш..че аз май твърдо клоня да остана на сегашната работа, и да зарязвам УЧИТЕЛСТВАНЕТО за постоянно..че с тези сегашните ученици, хич май не е леко да се работи....ВИЕ какво бихте ме посъветвали....
Марго, тръгнали на работа, и като гледам не си се преборила с ПОДПИСА си... hahaha
Таня, таткото не помага ли за бебето, или като нашия .е....скатавка... това че каката не ревнува от Ади е добре...че поне една грижа да ти падне от рамената..а как сте с нощните хранения..махнахте ли ги или се кърмите на ПОИСКВАНЕ..аз бях от терористките, които набързо ОТКАЗАХА децата си от нощното хранене..а иначе с ВТОРОТО дете наистина ВСИЧКО е по-лесно...  bouquet
Креми, а на тебе колко ти остана още до великият момент... Hug
Мили, я разкажи нещо от кухнята на ВИП-БРАДАРИТЕ... кой са потенциалните кандидати....и такива подобни..
Иренка, май си тръгнала и ти на работа....щом си мълчиш толкова време, без да пишеш ТУК... newsm78
Миленка, я зарежи малко КЛЮКАРНИКА и разкажи какво става с КРАСАВИЦИТЕ ти...
Стели, и аз като Креми да ПРЕДПОЛОЖА за ОЧАКВАНОТО от теб голямо събитие....ДА НЕ СИ КАНДИДАТСТВАЛА за ЗЕЛЕНА кАРТА ...аааааааааа  Thinking ако е това ти стискам палци да спечелиш  Praynig
Ади, остави ги тези проекти и вземи да ни напишеш един ДЪЛЪГ пост..ти поне си специалист в разказването....
Поздрави на всички ВИ, а тези които съм пропуснала да ме извинят..но като не пишете редовно и трудно намирам с какво да ви зарадвам, като Кали...която винаги се сеща за всички и то с подробности... Heart Eyes

# 87
Честит национален празник!
Баща ми и той рожденик днес  bouquet!
Аня,ти голям глад с това кърмене,как продуцираш кърма?Аз като помня как набивах и пак все си мислех,че е гладен мъникът.От това се страхувам покрай кърменето,все се
тръшкам гладно ли е,недохранено и пр.Предният път до 8-9мес пак отиках с Наталка,но все се чудех в началото дали е нахранена.Иначе съм силно мотивирана да кърмя,така по-малко боледуват,което е най-важно за мен.Малко се чувствам ,,вързана в къщи,, на 3 часа все кърмене,вместо да го оставя на някой баба,но-така си го избрах.Друг кахър ми е,че октомври съм 1 мес на основен курс в София и дотогава(6мес)трябва да приключвам,отсега ми е терсене с това лимитиране времето за кърмене,но да не говоря отсега за нероден Петко,всичко може да се случи,недай Боже!Кали,направо си за възхита-майка-героиня.Дана не боледува често при тия климатични условия,нали?(да чукнем на дърво!)
Вили,тия хамстери какви звуци издават newsm78От горния етаж се чува едно квичене като от малко прасе,сигурно е морско свинче,но си мислех пък хамстерите как цвъркат?
Името засега ще е с В,на свекърва ми,но с мъжа ми нещо не постигаме компромис.Аз харесвах Владислав,категорично бях изрязана ooooh!.Сега се спрях на Венелин и др.не искам да ми пробутват,но каквато съм отстъпчива....
А за тия петънца,едни кафеникави,мънички,около носа,вчера си купих една бронзираща пудра на МФ и сега се правя с бронзов тен,посред зима ooooh!(е,само на скулите,де).Чудя се вече какви глупости да си купя,но така ме е избило на покупки,сякаш идва катаклизъм за мен!
Отивам да навъртя едно руло,,Стефани,,,никога не съм правила и не знам как,но все нещо ще забъркам.
Скорошно оздравяване на болничките малчовци! Praynig

# 88
Честит 3 март! Дано сме горди! И дано намерим поводи за това не само в историята, а и в настоящето!   bouquet

Толкова се радвам, че тук е станало по-активно Hug

Е, Ренка, не и с новини за висока температура и пропуснати тържества  Sad Дано бързичко се оправите, че я какво време е - искам да се виждаме (почти) по съседски  Hug А каква е новата работа, любопитна съм  Flutter Успех в нея!!! Hug

Вили,супер е, че си доволна и удовлетворена от работата! Дано винаги ти е така! Колкото до леглото, още сме зад решетките, да, но Андрея спи там само следобед (когато въобще спи следобед), защото иначе спи при мен. Но и аз обмислям махане на решетките  Wink  Hug

Креми, честит рожден ден на татко ти! Дълъг живот и много щастие от сърце!   bouquet Hug

Аня, какво го е прихванало твоят мъж? Наистина, следродилната депресия не беше ли за майките  newsm78 Те винаги ни тровят нервите - независимо дали следродилно или принципно  Sick Аз вече започвам да се примирявам. Пусни някоя нова снимка на слънчицето  Hug

Кали,мила, настроението е рачешко  hahaha Но щом има хубаво слънце, е определно в горната граница  Wink А как си ме уловила в темата на майките от Германия - страшна си  Blush Hug Андрей утре заминава за Германия и съм луднала да го товаря с поръчки за играчки. Дана с какво най-обича да си играе? Embarassed Embarassed Embarassed

Стели, миличка, нямам време да се изкъпя, камо ли за тае-бо. И затова задникът ми е започнал да става обект на подозрение от данъчните - просто вече имам още една движима собственост  Embarassed Confused Shocked Андрей е готин, да, благодаря ти от негово име. Сега, когато вече има работа, е станал по-свеж и въобще е стъпил на крака... И аз се вълнувам от вашето очаквано събитие  Wink Hug

Доре,мисля, че в онази пулмология друга диатноза не поставят  #Cussing out Срещна ли се с професора? Той какво каза?  Hug

Миленка,къде зачезна  Hug

Да не говорим наистина къде са Иренка, Ади, Маргото...

Хубава вечер. Отивам да "чипаме"  Hug Heart Eyes Hug

# 89
Козлю, Честит рожден Ден на Татко Ти!

Да Ви е жив и здрав Бузанкиният дядо!

А Наталито на кой си я кръстила, че и бъдещият юнак пак към свекърите се обръщаш? Как стана рулото?
Вили, прибра ли се Татито Ви от морската обиколка?
Мамарени, поздравления за новата работа и бързо оздравяване на Ванката и Митко Ти желая!
...моят мъж...Чуди се за какво да се разсърди! Въобще тресе го яка следродилна депресия...
Аня, я по- либерално към 1/2. Като Любимият е в труден период, помогни му! Усмихни му се в аванс, след това за него ще бъде по- лесно да свикне с второто бащинство. На Теб, Майче, Ти е лесно, зададено си Ти е по- природа, а и всички близки сега Те гледат с възхита и искат да Ти помагат, а Татито- и стрес и нерви и детски плач и работа. А с Вики имала ли си проблеми с коликите? Как кърмиш Ади, на поискване ли или й изграждаш някакъв режим?
Мили, лек полет на Андрей и приятни мигове в Берлин/ е, няма да е напълно хубаво изживяването, ще му липсваш, но все пак.../. А за Дана и играчките, сега сме на тема коли, колелета, стройтели и книжки.

Светла, пролетна и слънчева неделя Ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт