-гадост.Май ще увелича титъра и разходите за скъпи фон дьо тен-и и пудри.
!Много лесничко описвате нещата със Светлето,дано да е така.Пък и аз смятам Наталито да я евакуирам на село първите месеци,макар че така ще ми липсва.Сега съм на вълна разходки,че с тоя тумбак,как ще го раждам това бебе,нямам идея
.А за кърменето,голям страх ме е обзел,ще помагат мамите с голям стаж,а кисело мляко що не трябва да се яде
,нали трябваше белтъчна храна?
.Научила е 3-4 вариации и като се изцепи.басииии майката и др.по-вулгарни,иде ми да потъна някъде.От мъжа ми ли се научи
,срам.
(да не се обидиш,ей!).
?
!
Днес двамата с Валенцето отидохме до детската градина да го запишем... Намериха му място временно до 1 юни, когато ще сформират групичката от негови наборчета, във 2-ра А група, там децата са 2002 набор, но ще е по-спокойно за него, че са по-големи и ще го пазят, в малката група било ужас... имало три- четири деца, които постоянно се биели...
Та като отидохме при децата, нашия Вальо, докато говорим с учителката и директорката, си съблече якето и каза:"Чао, мамо, аз ще играя с децата!"
Аз май съм по-притеснената от двама ни, все ми се струва, че желанието му към децата бързо ще се изпари...
Ще видим, понеделник ще ви докладвам! 
потрай още малко ще ви кажа и това 

Аз нали съм на вълна РХ
Питай Калида
да не ме чува дявола, да чукна на дърво 
ама не се сърди, то си им е в кръвта на мъжете 

Целият петък беше с ужасно висока Т и аз реших,че вече е с варицела.Вечерта вече беше с 40 С' Увивахме го с мокри чершафи,
направо беше кошмар.От вчера няма Т,а няма и пъпки,което ме кара да мисля,че може и изобщо да не се изрине.Та каква беше тази Т още не мога да разбера
Не бях решила сериозно,но изникна възможност и аз реших да се възползвам.Не ми е по специалността,но ми е в сферата,а и работата не е тежка,на хубаво място с млади хора
Но както винаги по закона на мърфи,нещата се случват наведнъж
Колкото до петънцата да не са едни ситни червени точици по лицето и най-вече над и под очите? На мен ми излизаха такива от повръщането! Или говориш за кафеви петънца?
Аз успях да кърмя до 1 год и 10 месеца и кърмата ми сама спря, но аз все пак бях в 6 месец. Иначе имах мерак поне до 2 годинки да го докараме! Но с Ади живот и здраве можем и да го осъществим!

... ВАШИТЕ СЛАДУРКОВЦИ още ли спят в легла с РЕШЕТКИ
....че аз съм се замислила дали да не и ги махн.....така поне като се събуди, сама ще си дойде при нас.., ама пък как ще я лъжа да заспива...
като ще ги няма РЕШЕТКИТЕ.. 

ако е това ти стискам палци да спечелиш 
!
От горния етаж се чува едно квичене като от малко прасе,сигурно е морско свинче,но си мислех пък хамстерите как цвъркат?
.Сега се спрях на Венелин и др.не искам да ми пробутват,но каквато съм отстъпчива....
(е,само на скулите,де).Чудя се вече какви глупости да си купя,но така ме е избило на покупки,сякаш идва катаклизъм за мен!

Дано бързичко се оправите, че я какво време е - искам да се виждаме (почти) по съседски
А каква е новата работа, любопитна съм
Успех в нея!!! 

Те винаги ни тровят нервите - независимо дали следродилно или принципно
Аз вече започвам да се примирявам. Пусни някоя нова снимка на слънчицето 
Но щом има хубаво слънце, е определно в горната граница
А как си ме уловила в темата на майките от Германия - страшна си
Андрей утре заминава за Германия и съм луднала да го товаря с поръчки за играчки. Дана с какво най-обича да си играе?

Срещна ли се с професора? Той какво каза?