Здравейте! Няма оправдание за мойта липса тук, но да ви кажа, че по чудо ми се отвори сега сайта. Не ми се отварят никакви бг- сайтове. Нито АБВ-то, нито Джобс, нито Гювеч...
Може би затова не мога да си оправя и подписа. А така ми се искаше да се похваля с моите вече 52 кг, т.е. -6кг от 21.01. насам. Една седмица след операцията само съм била извън режима на Дюкан и съм яла супички, картофено пюре и сокове, но не си върнах нито кг. Сега пак съм в режима.
Върнах се на работа от четвъртък. Утре съм пак. Нямаше как. И без това трябва да връщам пари за февруари от взетия аванс, не можех да си позволя да не ходя и от 1.03. На нощната ми беше малко уморително само. Иначе колежките ме щадят и глезят.
Вожда ми има също здравословен проблем, но след утрешната му среща с хирурга ще ви разправям.
Нещо ми омръзнаха тия болести и простотии от Нова год. насам. Вече незнам къде да ходя, да паля свещи и да се кръстя. Май ще влезна в някоя джамия, ще се надупя на някое килимче и ще се помоля и на Аллах, пък може и да помогне. И без това не ям отдавна свинско, махам си всички косморляци, живея като ханъма, обичам баклава, мъжа до мен е вече почти евнух от скапания живот....
Рени, дано Ванката е добре и се е разминал с всичко.
Доре, дано и Викито да се е подобрил от инхалациите. Какво стана с този Вики? И той като Андреята- мъжка му работа, кекава.
Не им се ядосвайте много, ще ги израстнат болестите. А и вие за вторите дечковци, както е казала Аня, ще сте вече по- подготвени и няма да се шашкате толкова.
Креми, кога ти е термина? Как се казваше свекър ти? С мъжките имена май е по- сложно за измисляне, особено ако трябва да е обвързано с определена буква. Виктор не ти ли харесва?
За далаверката с бъбрека няма как да се засегна, знаеш че нося на майтап като муле. На пакистанец точно...надали, не са от изчезваща нация.
И като дойдеш есента в София, да ни издадеш къде ще отседнеш, за да спретнем една сбирка по женски.
Като казах сбирка, кога ще се сБИРАме? Не ни ли е време вече? Ще минат вече 3 мес. от предишната, децата са пораснали и променени, трябва малко да се разнообразим, не мислите ли? Има и нови мами, може и те да искат да дойдат. То докато се организираме и ще дойде Великден!
Вили, я си стой на новата работа, що въобще се чудиш? Не ми казвай, че ти се занимава с ученици- олигофрени. А и нали няма да пътуваш толкова много, познаваш се с колегите ти, имаш нормална работна атмосфера, това е мн. важно.
Драгановаааа, пак ли си би камшика, маааа?? Какво се моташ по цял ден не мога да разбера. Не ми казвай, че деня ти минава в чекнене с тае-бо???
Милички, не мога да пиша от тая моята мома. А и трябва да порина кочината. Дано на следващото ми сядане да ми се отвори сайта. Иначе ще трябва във вторник през нощта от работа да влизам тук (ако старшата не е активирала паролата).
Пожелавам ви само хубави работи, да не чета за болести, особено за децата. А за най- малките бебочета - целувки по розовите дупета!

С едно полусънно кратко цоцкане към 7 часа да речем, но по-скоро я залъгвам да поспим още малко, колкото да се задоволи някакъв глад.
Зверски. Нищо не я успокоява. Гърда не признава в такъв момент (а Мариела така се кротваше), нищо не признава всъщност. Рев и пищене. Люлеем на ръце, гушкаме, носим на рамо, пускаме сешоара, топлим и коремчето - нъц. Пробвахме със Саб Симплекс - не работи, сега съм купила Бейбинос - не мога да вдяна още помага ли...
Ми с това безкрайно ядене. 

най сме трудни с ТОАЛЕТИТЕ...не ще да облича какво и да е..трябва тя да си ИЗБЕРЕ дрешките...
, другото ни любимо занимание е да се БЪРШЕМ с мокри кърпички..попадне ли и в ръцете може да УПОТРЕБИ цяло пакетче... като пистрастенеа е към тях 

Хайде през един супер напазарувахме и бързо вкъщи... Сутринта с голямо желание моя човек отива при децата, едва успях да му събуя обувки и да му сваля якето... бърза, бърза!
Но редовно ви чета
Лошо ми става, като си помисля, че трябва да дам поне 30лв за цветя
Аз не празнувам 8-ми март, не ми е празнично, някак на този ден