Отговори
# 105
# 106
ЧЕСТИТ 8-ми МАРТ, мили дами!

Бъдете живи, здрави и вечно влюбени!

# 107
Mили момичета и майчета,Честит 8 март!!! Желая Ви от все сърце да сте все така усмихнати,добри,влюбени и много обичани![/color]

Подаръка мечта за всяка жена Mr. Green Не бих го отказала Mr. Green

Момичета,ставам все по-заета,а в къщи вече цари пълен хаос Crazy
Ами работата ми е в една стоматологична клиника,коята за мое щастие е съвсем близо до нас Grinning Работата ми е нещо като офис асистент или каквото и там да се води.Записваме часове на пациенти,насочваме ги към лекарите и изобщо цялата административна работа.Клиниката е доста модерна и всичко е на доста високо ниво.Поне няма да се взирам по-цял ден в моделирането на зъби Mr. Green
Мъжете оздравяха и естествено са в стихията си.Имах подарък рано сутринта,от станалите вече традиционни картички от Иван и Митко FlutterА както сте и видели Иван вече е и с гадже Mr. Green
Така и не разбрах каква беше тази болест на Иван с Т 40 за един ден #Crazy

Маргото беше предложила да се съберем да се видим,аз съм ЗА предложението Peace Така,че ако има желаещ организатор да се заеми или да уговорим някоя събота и който дойде,дойде.Дайте предложение и мнение,че ми е домъчняло за вас. Heart Eyes

Ставам,че ме чака един куп дрехи за простиране,още толкова за пералня и т.н.а утре съм от рано-рано на работа.
Целувки на мъниците и за вас от нас  bouquet  bouquet  bouquet

# 108
  • София
Здравейте момичета! Най-после успях да поразрия и да седна на компютъра! В къщи лудницата е пълна. Как спи това бебе не ми е ясно! Вики само дето барабан не и бие до главата! Крещи, скача по спалнята изсипва коша с играчки. Шума е просто невероятен! Добре че бебка е кротушче! Само папка и спинка!  Heart Eyes
Да Ви честитя  празника на патерица.   bouquet Пожелавам ви да сте много здрави, щастливи и обичани! Как изкарахте вчера празника? Някакви интересни подаръци? От мъжа, от колегите от някой обожател?  Wink
Вили, таткото си беше взел отпуска и като цяло помагаше, но в момента в който тръгна на работа реши че отнова децата са си само мои! Той ходи на работа и това е достатъчно. Аз опявам и той отвреме на време се хване да направи нещо, но ако може да се скатае не пропуска!
За нощното хранене от Вики съм свикнала и не ми пречи! Храня я два или три пъти на нощ. Тя яде на доста големи интервали – около 5, 6 часа!
Вили, да не ми се смееш може да ти се стори тъпо, но аз като почувствам че окото почва нещо да ме боли и използвам една бабешка рецепта! Не ми излиза ечемик, но това може и да е внушение! Измивам хубаво един златен пръстен и натърквам мястото хубаво. След това три пъти леко почуквам върху окото! Доста е смахнато всъщност особено, ако не вярваш в такива бабини щуротии, но при мен има резултат! Но това е при още неизлязъл ечемик!
Креми, за съжаление диетата покрай кърменето ми започна да прилича на вманиачаване в хляба: хляб с масло, хляб с чубрица, хляб с незнам какво си! А с този хляб нещата не вървят на добре! Явно трябва да преосмисля диетата!
Ти как си? Имаш ли киселини? Почна ли вече много да се уморяваш?
Дойдеш ли в София, непременно се обади! Много ще се радвам да се видим!  Hug
Мили, много си права за мъжете. От различни планети сме, май това ни е проблема!
Моят специално иска да се грижа за него, както се грижа за децата! А за мене в крайна сметка кой ще се погрижи! Не е лесно да си майка и на мъжа си!  ooooh!
Колкото до снимката веднага изпълнявам! Ето една от вчера:

Кали, нещо съм му дигнала мерника на таткото в последно време и за това така! Обаче ти ме изумяваш! Толкова положително настроен човек рядко се среща! Винаги намираш какво хубаво да кажеш! Никога никой не забравяш! Рядкост са хората като теб!     bouquet
За кърменето на поискване сме, но Ади си е изградила нещо като режим и яде на около 5 часа. Първоначално се притеснявах, че много спи, но после реших, че явно така и е добре! Понякога яде и на 3 часа, но друг път може да заспи в 11 сутринта и да се събуди чак към 6 вечерта!
Pimpa, поздравления за килцата! Това е страхотно постижение! Аз като ветеран в диетите мога да го оценя!   newsm10
Пожелавам ти всички болести да ви забравят и да дойде периода само на хубавите неща!  Heart Eyes
Светле, не ти е лесно – разбирам, те напълно! Вики беше с подобен на вашия “режим” и безобразно силни и продължителни колики! Хубаво е че с второто дете сме се научили да сме по-търпеливи! Но какво ще правим с големите деца – не знам!  ooooh! Вики на моменти е неконтролируема. Вчера говорех по телефона и за да ми привлече вниманието ме ухапа, като видя че не става се опита да удари бебето. Честно казано старая се да не и се карам, да я гушкам повече, но в този момент просто ми причерня и така спонтанно я шамаросах... Верно че леко я пляснах, но тя така се обиди. Вече не знам какво да правя, тръшка се за всичко казва няма....ужас. При вас как е положението?
Как се оправяте с разходката? Как ги водиш двечките?
Иренка, надявам се че малката сладурка е оздравяла! Кога ще покажеш снимките от празника в яслата?
Steli Meli, сигурно ти е доста кофти с това тръгване на детска градина. Мен лично много ме е страх от момента в който ще оставя Вики в градината и ще се обърна да си ходя. Имам чувството че ще ми се скъса сърцето, хем знам че след няколко часа ще си я взема! А и знам че и аз ще си почина, но досега не сме се разделяли, освен за раждането и не знам...
Миленка, Рени много са ви сладки дечицата. Истинска двойка са!  Heart Eyes
Ами това е от нас! Пожелавам на всички Ви динамичен, успешен и стремителен ден както казва една не особено харесвана от мен дама!  Crazy
Целувки!  Hug

# 109
привет ОТРУДЕНИ мамчета  Hug

ПОЗДРАВЛЕНИЯ..че не сте изписали много ...щото и аз съм от ЗАЕТИТЕ..и вече по-рядко пишещи... Joy
КАКВО СИ ПРАВИТЕ ПРЕЗ ПОЧИВНИТЕ ДНИV..или такива за мамите никога НЯМА...разбираемо е..щото съм в отбора...с НЕПОЧИВАЩИТЕ...но ДНЕС реших да зарежа всички РАБОТИ за вършене из къщата, взех си ДЕЦАТА и хайде в ГОРАТА...да добре сте ме ПРОЧЕЛИ..ходихме на ВИТОША..и кабинковия лифт, заедно с една приятелка и семейството и..нашият татко както бихте предположили..ни ОТСВИРИ..защото е в РУСЕ... изкарахме си много дорбе нищо че времето като тръгвахме от София, не беше никак обещаващо..но горе в планината си е друго ЦАРСТВО, нямаше нито мъгла, нито вятър..е и СЛЪНЦЕТО не беше много , но пък иначе не беше СТУДЕНО..попързаляхме се с една шейна , поразходихме се , ХАПНАХМЕ и айде пак към ЛЮБИМАТА ни София..забулена в мъгла и Смог... ooooh! #Crazy ooooh! Диди заспа по пътя и не ме питайте как си я прибрах у дома..където само щом влязохме и ОКОКОРИ очи, и повече не заспа, то не че имаше за кога защото часът отиваше към то 17ч....  СНИМКИ, ако не ме мързи ще кача по.късно..че сега и аз съм пребита от днешната ни разходка  newsm78
разказвайте как е при вас...

# 110
Здравейте аз не съм писала от доста отдавна но си отидохме нна село а там няма такива неща като интернети и други такива неща. Но баща ми беше болен и трябваше да го гледам. 

# 111
Bibi,
Честит Рожден Ден, Рибке!

С пожелания за здраве, много усмивки и късмет! Весел празник Ти желая в компанията на двете Принцески- Плами и Цвети, близки и приятели!

# 112

Биби честит рожден ден Плами и Цвети много да те слушкат      

# 113
Честит рожден ден Биби, много здраве, послушнш деца и любящ мъж

ето ви и обещаните от мене снимки   ЦЪК за още....

Последна редакция: пн, 12 мар 2007, 09:03 от wily

# 114
Здравейте, момичета.
Аз съм Ани от Търново. Дъщеря ми Драгомира е родена в последния ден на октомври - 31.10.2004, ама реших да се запиша във вашата компания /последен, последен, все си е октомври  Peace/. Забелязах, че ви е голяма рачешката дружинка. И аз съм на 2.07.76г.
Както Аня наскоро се сдобих с още едно слънце - Михаела.  Hug За сега е кротичка, ама да видим как ще е нататък  Thinking Сега в къщи е малка лудница.  #Crazy ooooh! Имаше малко ревност от начало...по-скоро страх, ама сега мисля, че страстите се поуспокоиха. Още не можем да се натаманим с кърменето, спането/моето де Sick/. Ей така - при нас е весело.  Joy  Joy
А пък нашият тати за сега се труди в София, та сме си женска дружинка в къщи. Не, че ни е зле, де. То няма толкова време да мисля как е  Simple Smile
Ами за сега - това е от нас. Скоро пак ще пиша.
Поздрави на мамчетата   bouquet и целувки на малчуганите  Heart Eyes

# 115
  • София
Добре дошла Ани!  Hug
С теб все едно сме се наговорили кога да ни се родят децата!  Wink

# 116
Добре дошла на Ани

здравейте и на вас милички,
Вальо добре се справя с градината, май на мен ми е по-трудно да свикна с мисълта, че не е с мен по цял ден, а вечер времето наистина е много малко, и не знам в петък като тръгна на работа как ще се оправям... но ще вляза в ритъм! Иначе той се чувства много добре там, само ми повтаря, че иска при децата! Дори за една седмица се научи сам да си събува и обува гащичките, да се изпишква! Та така, сега ставам от компа, че и татито е отпуска и става борба за компютъра!  Tired

# 117
привет и от нас...   bouquet
 скучно и безвкусно ежедневие..работа деца..какво да ви казвам... влизам в безкрайния цикъл на монотонното ежедневие... ooooh! newsm78 ooooh!

днес най-накрая заведох Диди на доктор за окото... толкова ме е срам от мене си..ама пък ТЪРПЯ... Outta Joint Blush Embarassed изписаха ни капки и ни казаха че имаме АСТИГМАТИЗЪМ и ДАЛЕКОГЛЕДСТВО..след като ни прегледана с компютър..но за по сигурно ще трябва да се консултираме и с детски офталмолог, че Диди не стоеше мирно за да и направят точно изследването....  Naughty не мога да си я представя с ОЧИЛА..че ако се потвърди диагнозата май ще се наложи да си правим и такива атрибути...  #Crazy  иначе тя е станала голяма БЪРБОРАНА..имам чуството че речника и се обогатява с всеки изминал ден...  hahaha

Стела браво на Вальо че така бързо влиза в навата си роля на детскоградинче..все така де е и най важното НИКАКВИ болести ...  Hug

Ани, добре си ни дошла   bouquet в нашата темичка има още една мама от Търново , казва се Кремена и също очаква ВТОРОТо си съкровище...

КЪДЕ СТЕ РАБОТЯГИ ....  а поспрете за малко и влезте тука..че много ми е скучно сама да си вися... Crossing Arms

# 118
Здравейте, момичета!  Hug

В интерес на истината всеки ден влизам тук, но като гледам колко малко е написано, все чакам да се събере материал  Wink

Първо на патерица Честит Рожден Ден, мила Биби! Да си жива и здрава, красива и обичана мама!
  bouquet  bouquet  bouquet

Добре дошла на Ани! И ти си от смелчаците с две дечица с малка разлика  Hug Дано ти е приятно с нас. Разкажи ни повече за вас и, разбира се, ние тук много си падаме по снимките  Laughing Hug

Вили,мила, какви са тия очни проблеми?!  Confused Сигурно ли е, че трябва да слагате очила? Тя, душката, как ще ги търпи? Видях ви снимките от разходката - и пак завидях за голямата кака  Blush Прегръдки  Hug

Рени, миличка, много добре звучи това с твоята нова работа!!! Наслука още веднъж! Я разкажи по-подробно какви услуги има клиниката, къде се намира. А за среща аз съм ЗА! Снимките между другото на Ванката и Нети бяха прекрасни. Не колкото самите деца де  Sunglasses Hug

Стели,браво на Валката за новите постижения! Все по-напредничави да са децата ни!!!  Hug

Аня, мила, децата са страхотни!!!  Благодаря много за снимките!!!  Hug

Марго, скъпа, как е диетката? Ако ти писне, ще ти дам най-новата диета, по която луднаха всичките ми колежки - и кльощавите  Laughing Една отслабна за няколко месеца 18 кг без огромни лишения  Wink Hug

Иренка, слънце, къде си?  Sad Hug Кали, и ти, мила, беше толкова редовна  Sad Hug  Ади я няма отдавна  Sad Hug И тоолкова други...

Да ви се похваля, че отдавна не съм ви писала. От около две седмици сме без памперс  newsm44  Само нощем. Знам, че сме най-назад от всички и вече вие сте минали по този път, но при нас стана наистина бавничко и много, много ме радва!

Я кажете, вие правили ли сте албум-дневник на вашите бубоци? Аз имах един, подарих го и сега се чудя дали да си купя пак и да наизвадя снимки. Страхувам се обаче, че съм позабравила много неща, въпреки че преди редовно записвах в една тетрадка.

И за филмчетата да ви питам - гледат ли много? Защото вкъщи се зомбираме понякога  Shocked Редуваме като бесни Немо, Мики Маус, Том и Джери, Бамби. Франклин напоследък не е на мода... Притеснявам се, че гледа много. Как е при вас?

Ще си правим ли срещичка тази пролет  Party Grinning

Хайде, хайде, пишете!!!

Целувки  Hug Heart Eyes Hug

# 119
Вили,ние се познаваме с Ани,даже сме учили заедно френски в гимназията и живеем в съседни квартали!Дано, Ани, си по-активна от мен Stop.Всъщност активността ти нараства с броя на родените деца Hug!

Общи условия

Активация на акаунт