Отговори
# 120
...Аз съм Ани от Търново...
ABCXYZ, добре дошла и от мен/ късно, но от сърдце!/. Ти да не Си свързана с мат- ката, тез оси в ника нещо натам ме насочват?! Сега вече наистина емоционалните Рачета нарастват доста сред нас, а и красивите Търновки също! А как се разбират кака Драгомира и бебка Михаела? Успех с кърменето и дано успееш да наваксаш със спането, Майче!
...баща ми беше болен и трябваше да го гледам...
maq_22, вече надявам се че състоянието на баща ти е под контрол, нали, закрепи ли се положението му?! А на малчо как му се отрази престоя на село, хареса ли му?
Вили, страхотни снежни снимки си направила. Пак ли по женски бяхте или и Татито беше с вас? На снимките Дидката е с шапка, каква й е косица, още ли си е дълга, как се оправяш с решенето й?
Пимпа, успех с последните 2кг.
Аня, много са сладки двете принцески. Гледам и Вашата кака е с дълга косица, как се справяш с ресането й?
Мили, поздравления за памперса, и ние бяхме така но от няколко дни и на следобедното спане се изпуска, дано да е период че преди си беше свикнала. А за ТВ, доста ограничавам все още престоя й пред него и компютъра, да видим докога. Препочитам да четем, да рисуваме, да слушаме музика, да тича и играе пред статичното висене на едно място. А за албумче, имах но то беше за първата 1 годинка и го запълнихме, но е страхотен спомен за "после".
Иренката, хайде, чакаме си, чакаме си обещаните снимки, но не и не. Забрави ни Ти, покрай хубавият Правец в пролетни одежди, покрай Тае Бото/ кой знае каква фина мацка си станала, въпреки че преди беше страхотна/, а може би покрай нови ангажименти, нали?!
Миленката, Мамарени- "сватите", сега като се "сродихте" покрай Нети и Ванката, нима означава че ще ни зарежете?! Не така, моля!
Мамарени, успех на новата работа.
Миленката, а на Теб, какво да пожелая Златна Фейо, освен ако все още искаш да елиминираш няколкото кг да успееш/ макар че аз от снимкитеТи които съм виждала, мисля че цифрата която каза е доста е доста завишена, изглеждаш прекрасно/, и не ни забравяй, спамърска Лидерке!
Козлю, последните 2 седмици сигурно съвсем не Ти е до Форум, но да знаеш че стискаме палци за леко и безпроблемно раждане!

Момичета, а как се справяте с "не"- то? При нас първата реакция на всичко е "не"/ за ядене, за обличане, за излизане.../, и след това ако успея да й отвлека вниманието нещата тръгват, но иначе е рев?!
Ние сме с новото летно време вече и малко трудно се адаптира с Дана към него, при Вас кога се сменя?

Хубав нов ден Ви желая, и не забравяйте че среща чакаме да организирате, моля!

# 121
Здравейта Да укрепна му положнието поне вече може да се обслужва сам. На Гого много му хареса на село той обужава да ходи там. Но не за друго а защото дядо му го лигави.   

# 122
Мая, а животни имате ли там, предполагам че Гого, е бил много доволен да си играе с тях, съдя по Дана, тук има едни мини зоолог. градини в МОЛ- вете в които показват различни дом. животни и това е любамата ни дестинация?
Стели Мели, как върви работата, успя ли да свикнеш?

# 123
Здравейте, момичета  Hug
 ooooh! Виновна съм много  Embarassed
Наистина не пиша, ама редовно ви чета, да знаете  Grinning

Кали, имам 2-3 кила в повече, наистина , ама нямам шансове да ги смъкна, на талията са ми  Sad

Разбрахте ли конкурса, дето се заформи в клюкарника ?  Laughing
Хайде, бягайте и гласувайте "безпристрастно"  Laughing  Wink

# 124
здравейте  Hug
виждам появявате се ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ.... ама търпя...

ЗА ПРОЛЕТНА СРЕЩА СЪМ ВИНАГИ ГОТОВА...само Иренка да влезе и да вземе да пусне една АНКЕТКА..да сондираме ден  и място...

Миленка, бая зор видов докато те открия в списъка с НОМИНАЦИИТЕ..ама накрая УСПЯХ и си пуснах гласа... дано само не стане като с фаворита ми и личен приятел в Мюзик Айдъла...че и за него гласувах ..ама момчето нямаше шанс...с така манипулирания ВОТ в четвъртък... за ГЛЕДАЛИТЕ тогава ИНФОРМИРАМ че ВАСИЛ ХЛЕБАРОВ, го познавам от 6-7 годишен и е много свестно момче, а страшно много се изнервих че даже в 5 не успя да влезе а изпя песента на Графа БРИЛЯНТНО  Hug но той е надарено момче и ще успее..аз ВЯРВАМ в него... а какви фризури може да прави не е истина..това му е хобито..освен че обича музиката, свири и пее НЕПОВТОРИМО.. сега ми е позволено да му правя РЕКЛАМА, защото неговото участие свърши... bowuu

Вие имате ли си фаворит или изобщо не го гледате Мюзик Айдъла...  newsm78

# 125
Здравейте   Hug

Иренка, кажи къде и как ще ти е добно да дойдеш за срещичката и ние ще се съобразим с това, както на теб ще ти е удобно  Grinning

Миленка, бая зор видов докато те открия в списъка с НОМИНАЦИИТЕ..ама накрая УСПЯХ и си пуснах гласа... ...

Вили, благодаря ти  Hug
Конкуренцията е безмилостна, едвам се крепя на третото място  Laughing

# 126
  • София
Миленка, и аз бая се поузорих докато те открия, но имаш и от мен един глас!  Heart Eyes
Видна убавица си особено в профил!  Laughing

# 127
Айде да се разпиша...
А как се разбират кака Драгомира и бебка Михаела? Успех с кърменето и дано успееш да наваксаш със спането, Майче!
Ами за моя голяма изненада малкото човече поспива вече нощем..., та и ние покрай нея Simple Smile
Аз си мислех, че като дойде бебока и каката ще се вдетени съвсем. тя иначе се изживява самостоятелна.  smile3521Ама то се оказа друго - тя е другата родителка в къщи - първа помошница. Аз не мога да смогна от нея. Сега за това се тревожа повече, да не свари да се "погрижи" за малката без да я видя нещо.  smile3560 Иначе се справяме вече. Първо малко я беше страх да не изчезне грижата по нея, ама вече се успокои. Сега гушка малката непрекъснато, мила картинка, страх да те хване  kiss
Аз да се похваля /то не е много за хвалба, че някои отдавна са така... Embarassed/ ама съвсем махнах памперса. От раз - и дневния и за спането и нощния.
Бях нагласила 10 чифта гащи, че преди време се бяхме пробвали и беше опикала навсякъде всичко! Ама то детето само веднъж се намокри... Ще видим занапред. Дано не се получи крачка назад пак!!! За сега толкова. Ще започваме да се храним -  кой както свари  eat

# 128
Милинека, гласувах за теб!  Heart Eyes
Момичета, да ви се отчета на бързо, нали сме в отчетните Wink
От петък съм на работа, но никой не ме потърси тогава, денят ми мина скучно и някак си странно... забравила съм! Валенцето го взе Деян от детската градина! Вече започна да се поопъва сутрин, но пък през деня му е хубаво с децата! Аз от понеделник яко захапвам работата... в петък като си тръгвах и шефа ме пресрещна и каза да му се обадя понеделник рано сутринта! Време за интернет поооочти не ми остава, че нали и Главата на семейството иска да играе бридж на компа  Sick Няма как! Лека нощ от мен сега, да се стягаме за новата седмица! Не съм ви изчела всичките, сега ще се върна и на предишните странички!
Целувки! Hug

# 129
Миленка, и аз дадох глас за теб.... Голяма са сладурана!!! Wink

# 130
Миленка, и аз дадох глас за теб.... Голяма са сладурана!!! Wink

Нали  Flutter Flutter Flutter

Момичета, благодаря ви      bouquet
С ваша помощ може и среброто да грабна  Whistling
 ooooh! Малииииииии, как ще ви черпя после  Heart Eyes Laughing

# 131
Здравейте.Kalida не нямаме животни на село. 

# 132
   newsm44   Момичета, то се е видяло ,че няма кой да оцени качествата ми и да ме короняса за мис КЛЮ, но спечелих съвсем честно анонимния конкурс за маникюр, който се проведе анонимно  bowuu
Това за мене е чест, и благодаря на гласувалите       Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ето и линк към темата- http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=172377.0  Wink

Заповядайте, вземете си ягодки  и да гърмиме шампанското  Crazy

Айде, почерпете са мойте нокти и стискайте вашите да не ми се счупят, че се подготвям за следващия    Whistling

А ето и златната ми лява ръчичка  Flutter

Дясната няма да ви я покажа, щото държа купата с нея    Laughing

Последна редакция: пн, 19 мар 2007, 21:44 от mylenka

# 133
Миленка, честита ти ТИТЛА ...напълно е заслужена...и аз искам такъв МАНИКЮР... но първо ще трябва да си отгледам НОКТИТЕ.. че сега за нищо не стават...
а на срещата в събота ще ходиш ли..да се организираме и ние с МОМИЧЕТАТ ми...

# 134
Привети, Момичета!

Миленката, честита Ти победа. Заслужаваш я, и успех на следващото изпитание!
Вили, как минаха почивните дни, да не скокнахте пак към Витоша?
...Сега за това се тревожа повече, да не свари да се "погрижи" за малката без да я видя нещо...
abcxyz, ами Ти като си сама трябва да имаш очи и на гърба си с тез две сладурани! Поздравления и за махането на памперса, благородно Ти завиждам за нощният, кажи как го направи тоз номер, ставаш ли през нощта да я пробваш да пишка?
Стели Мели, успех на работата и скоро да ни кажеш хубавата тайна, нали?!
Мая22, тръпка ли Ти е вече, като наближава април? Ей, Момиче, шапка Ти свалям за решителността. А Гого радва ли се на коремчето?
Аня, а ти откога мислиш да даваш каката на градинка?

Момичета, дечицата Ви скърцат ли със зъбки, не през нощта, а през деня, защото Дана от 2 дни започна тоз номер и казва че я сърбят венците, а имаме всичките зъби и се чудя?

Хубав нов ден Ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт