Вили, аз ще ходя в събота, но без деца и мъж. Това е кръчма с чалга
за да си остане клуба само на наше разположение трябва да се съберем минимум 8 деца... така че който има намерение да идва да пише , че Иренка е без нет и няма да може да ни пусне АНКЕТА..пък и то няма време за кога... преди Великден има само тази дата като вареант за след работно време..че събота и неделя обикновенно е лудница.. 

Та сега имам да наваксвам с работа, че и следващите дни няма да идвам. А през пет минути прилягвам на бюрото, защото ми е все още много зле. И не зная какво да пия - нито витамини помагат, нито шоколади
Слабост, главоболие, че и кокалите ме болят като стара баба 

Момичета, спечелих още една титла, благодарение и на вас,

.Стискайте палци,дано мине бързо и без сакътлъци
!Вече не мога да спя от притеснение,че е и голям бебока този път.
!

Съчувствам ти, направо е ужасно да те боли глава! 
.Стискайте палци,дано мине бързо и без сакътлъци
!...

Колкото до скърцането със зъби и Вальо го прави, но ми се струва, че е от нерви...
не знам и аз, някой път и през деня прави така, през ноща по-рядко, но се случва... май на периоди ще е работата!
Сега съм се заела да си опреснявам шофьорските умения, че вече няма накъде, мноооого ми трябва колата да хвъркам до градината от работа и обратно, иначе живеем на 50 метра от детската градина!

Много усмивки и добро настроение!
:
Хайде, леко и късмет!

.Сега съм се заредила със спазмолитици,рициново масло,мъникът отлита на село и след 0 часа ще се действа с индукция на раждането(направо тръпки ме побиват
).Д-рът ме прати да съм пиела 1 бира,че утре вече щяла да съм мама по това време
.Още не мога да осмисля какво ме чака!