Вили, страхотни снежни снимки си направила. Пак ли по женски бяхте или и Татито беше с вас? На снимките Дидката е с шапка, каква й е косица, още ли си е дълга, как се оправяш с решенето й?
Пимпа, успех с последните 2кг.
Аня, много са сладки двете принцески. Гледам и Вашата кака е с дълга косица, как се справяш с ресането й?
Мили, поздравления за памперса, и ние бяхме така но от няколко дни и на следобедното спане се изпуска, дано да е период че преди си беше свикнала. А за ТВ, доста ограничавам все още престоя й пред него и компютъра, да видим докога. Препочитам да четем, да рисуваме, да слушаме музика, да тича и играе пред статичното висене на едно място. А за албумче, имах но то беше за първата 1 годинка и го запълнихме, но е страхотен спомен за "после".
Иренката, хайде, чакаме си, чакаме си обещаните снимки, но не и не. Забрави ни Ти, покрай хубавият Правец в пролетни одежди, покрай Тае Бото/ кой знае каква фина мацка си станала, въпреки че преди беше страхотна/, а може би покрай нови ангажименти, нали?!
Миленката, Мамарени- "сватите", сега като се "сродихте" покрай Нети и Ванката, нима означава че ще ни зарежете?! Не така, моля!
Мамарени, успех на новата работа.
Миленката, а на Теб, какво да пожелая Златна Фейо, освен ако все още искаш да елиминираш няколкото кг да успееш/ макар че аз от снимкитеТи които съм виждала, мисля че цифрата която каза е доста е доста завишена, изглеждаш прекрасно/, и не ни забравяй, спамърска Лидерке!
Козлю, последните 2 седмици сигурно съвсем не Ти е до Форум, но да знаеш че стискаме палци за леко и безпроблемно раждане!
Момичета, а как се справяте с "не"- то? При нас първата реакция на всичко е "не"/ за ядене, за обличане, за излизане.../, и след това ако успея да й отвлека вниманието нещата тръгват, но иначе е рев?!
Ние сме с новото летно време вече и малко трудно се адаптира с Дана към него, при Вас кога се сменя?
Хубав нов ден Ви желая, и не забравяйте че среща чакаме да организирате, моля!

Виновна съм много 

Ама то се оказа друго - тя е другата родителка в къщи - първа помошница. Аз не мога да смогна от нея. Сега за това се тревожа повече, да не свари да се "погрижи" за малката без да я видя нещо.
Иначе се справяме вече. Първо малко я беше страх да не изчезне грижата по нея, ама вече се успокои. Сега гушка малката непрекъснато, мила картинка, страх да те хване 
Няма как! Лека нощ от мен сега, да се стягаме за новата седмица! Не съм ви изчела всичките, сега ще се върна и на предишните странички!

Момичета, то се е видяло ,че няма кой да оцени качествата ми и да ме короняса за мис КЛЮ, но спечелих съвсем честно анонимния конкурс за маникюр, който се проведе анонимно