Вили, страхотни снежни снимки си направила. Пак ли по женски бяхте или и Татито беше с вас? На снимките Дидката е с шапка, каква й е косица, още ли си е дълга, как се оправяш с решенето й?
Пимпа, успех с последните 2кг.
Аня, много са сладки двете принцески. Гледам и Вашата кака е с дълга косица, как се справяш с ресането й?
Мили, поздравления за памперса, и ние бяхме така но от няколко дни и на следобедното спане се изпуска, дано да е период че преди си беше свикнала. А за ТВ, доста ограничавам все още престоя й пред него и компютъра, да видим докога. Препочитам да четем, да рисуваме, да слушаме музика, да тича и играе пред статичното висене на едно място. А за албумче, имах но то беше за първата 1 годинка и го запълнихме, но е страхотен спомен за "после".
Иренката, хайде, чакаме си, чакаме си обещаните снимки, но не и не. Забрави ни Ти, покрай хубавият Правец в пролетни одежди, покрай Тае Бото/ кой знае каква фина мацка си станала, въпреки че преди беше страхотна/, а може би покрай нови ангажименти, нали?!
Миленката, Мамарени- "сватите", сега като се "сродихте" покрай Нети и Ванката, нима означава че ще ни зарежете?! Не така, моля!
Мамарени, успех на новата работа.
Миленката, а на Теб, какво да пожелая Златна Фейо, освен ако все още искаш да елиминираш няколкото кг да успееш/ макар че аз от снимкитеТи които съм виждала, мисля че цифрата която каза е доста е доста завишена, изглеждаш прекрасно/, и не ни забравяй, спамърска Лидерке!
Козлю, последните 2 седмици сигурно съвсем не Ти е до Форум, но да знаеш че стискаме палци за леко и безпроблемно раждане!
Момичета, а как се справяте с "не"- то? При нас първата реакция на всичко е "не"/ за ядене, за обличане, за излизане.../, и след това ако успея да й отвлека вниманието нещата тръгват, но иначе е рев?!
Ние сме с новото летно време вече и малко трудно се адаптира с Дана към него, при Вас кога се сменя?
Хубав нов ден Ви желая, и не забравяйте че среща чакаме да организирате, моля!