Ето малко снимки на Гого които качих преди малко.
Вили и 2-те деца няма как да стигне това 1парче....
И ако може паралелно с нея да се разбере и броя парчета торта
Незнам как точно ще я сътвориш...
Защо си толкова пестелива в писанията си? Ами ние сме си любопитни и да знаеш, че няма да те оставим на мира, докато не разнищим всичко около теб

Вили и 2-те деца няма как да стигне това 1парче....
пък ви е с по едно .. да му мислите...

Като гледам скоро и ти ще си джедайка 

,но трябва да скалъпя нещо.Нещо съвсем ми се скапа настроението напоследък.

По празниците - аха да се разболея, но се държах - то от маса на маса, от ракия на водка, от вино на бира и в почивките сладолед и ето - днес развалих "режима" и вируса ме тръшна. Щях да ходя на фитнес, ама едвам се дотътрих до в къщи и със сетни сили завих едни зелеви сърми (че нашите измили вече бидона и си разделихме последното зеле за тази година) и сега се тръшнах тука, а днес нито Мюзик Айдъл, нито брадъри....
при едните награбва едни декоративни свещи да му ги палят и той да духа, измъква на леля си топките изпод леглото й (тя е баскетболистка) и се започва едни ритане, хвърляне, при нашите пък от вратата завежда баща ми в спалнята им да скача на леглото, после хваща брат ми да свирят на йониката и на китарата, вчера пък включиха един микрофон в уредбата и крещяха като откачени
а Мишо е на седмото небе - всичко му е позволено 
)
трябва внимателно да избирам като купувам билет...
тежка програма
близки са ни и искам да купя нещо хубаво, но пък и детето си има доста играчки...за именния ден й подарихме пиано с микрофон и тя много го хареса, пя, танцува, свири, иначе си има кухня, пералня и прахосмукачка, но не им обръща много внимание, с кукли също не играе - нямам никаква идея
а няма много време!