Отговори
# 495
След двата фрага се чудя какво въображение има Гюнгер, за да напише такъв сценарий Hushed. Серията ще бъде тежка, предстоят тежки дни за нашите СейФер Cry жалкото е, че пак дъртаците ще останат ненаказани, както и Ифакат. Как така на Animal Fish нищо не й се случи? Този дух, защо реши точно  на Сейран да отмъщава, да беше взела Суна, тъкмо щеше да й намести чакрите!!!

# 496
Снимки или видео на Сейран! 😩
Здравейте и аз не знам дали ще мога да гледам тази серия...Момичета,не разбрах само,на Ферит видео от мъченията ли му изпратиха?

# 497
След двата фрага се чудя какво въображение има Гюнгер, за да напише такъв сценарий Hushed. Серията ще бъде тежка, предстоят тежки дни за нашите СейФер Cry жалкото е, че пак дъртаците ще останат ненаказани, както и Ифакат. Как така на Animal Fish нищо не й се случи? Този дух, защо реши точно  на Сейран да отмъщава, да беше взела Суна, тъкмо щеше да й намести чакрите!!!

А защо въобще трябва духчето да взима някой и да го изтезава? Никой не заслужава такова нещо.. дори Суна колкото и в момента да е ужасна..

# 498
  • София
А Ферит вижда нещо на телефона или някой му съобщава нещо? Не става много ясно.

# 499
Kirilova, не трябва да има такива като духчето, но ако нямаше, нямаше да има и филм. В първи сезон бяха Сафетови, сега е духчето.
Това с отвличането на Суна беше шега Stuck Out Tongue Winking Eye.

# 500
# 501
# 502
  • София
За оправяне на вкуса. Добре, че са те двамата

# 503
Здравейте, ще кажа само, че чакам с нетърпени епизода !
А за мъченията и драмата и т.н. ще кажа, че без тях нама да има сериал. Ако Сейфер бяха нон стоп щастливи, влюбени и без проблеми то тогава щяха да скалъпят филм 2 часа и всичко щеше да свърши !
Все пак Сейран е главната актриса, разбира се, че на нея ще се случват гадните неща, ако се случваха на Пелин, то фокуса щеше да е върху нея и тя щеше да е главната актриса ! А на Суна не се случват такива неща именно, защото и страхлива, подмолна и няма смелостта на Сейран !
Сейран се набива на очи, защото е смела не я е страх от никого, защото казва истината на всички в очите и не прави грешки, за които после няма да може да погледне хората в очите !
Това се опитват да покажат и сценаристите, че на честните и добри хора им се случват гадни неща, а на мишоците - НИЩО !

Дано оправят образа на Суна в трети сезон !
А и ще има трети сезон, представете си само там какви ще ги измъдрят, със сигурност няма да гледаме много щастливите Сейфер, и там ще има драми !
Гюлгююн какъв кеф ми направи като тръшна портата на Ифакат 😃

Последна редакция: пн, 15 апр 2024, 22:43 от Jessy3

# 504
Турския зрител има думата.. Ще видим какво мислят по въпросите и завоите  Ill

# 505
Този епизод ще бъде много тежък. Подгответе се!Надявам се да е с добър край,но аз имам съмнения,това отвличане ще се удължи.Дано греша.
Скрит текст:
Трети трейлър за сега се очаква в сряда.

# 506

А за мъченията и драмата и т.н. ще кажа, че без тях нама да има сериал. Ако Сейфер бяха нон стоп щастливи, влюбени и без проблеми то тогава щяха да скалъпят филм 2 часа и всичко щеше да свърши !

Гюлгююн какъв кеф ми направи като тръшна портата на Ифакат 😃

В сезон 1 нямаше такава излишна хорър ,   фентъзи  драма и рейтингът беше 15.  Сега  рейтингът е   2.6  Надявам се турските зрители да реагират адекватно и тази седмица

Гюлгюн ме изуми . Сейран е изчезнала , Ферит припада , тя се хили доволна за Ифакат Flushed

Виждам смисъл само в кариерното представяне и израстване на Афра  и Мерт

# 507
И за секунда не вярвам, че ще обезобразят Сейран. Не искам да вярвам, че Гюнгер ще стигне до там. Ще гледам епизода, само за да видя как всичко е инсценировка, за да докарат до инфаркт Хаттуч. Ще гледам, за да видя, че упояват Сейран и я изхвърлят някъде в гората, а червеното по гърба й е за да е достоверно видеото пред Ферит.
Ще гледам, за да видя как ни хвърлят на черешата.
Сплашването, само по себе си е напълно достатъчно да нанесе трайни поражения върху измъчената и без това психика на Сейран, а и на Ферит. И, напълно достатъчно, за да бъдат компрометирани пред всички Халис и Хатуч, а и любовта им, от която вече ми се повдига Imp

# 508
#🤮Yali🤢Capkini🤮

# 509
И за секунда не вярвам, че ще обезобразят Сейран. Не искам да вярвам, че Гюнгер ще стигне до там. Ще гледам епизода, само за да видя как всичко е инсценировка, за да докарат до инфаркт Хаттуч. Ще гледам, за да видя, че упояват Сейран и я изхвърлят някъде в гората, а червеното по гърба й е за да е достоверно видеото пред Ферит.
Ще гледам, за да видя как ни хвърлят на черешата.
Сплашването, само по себе си е напълно достатъчно да нанесе трайни поражения върху измъчената и без това психика на Сейран, а и на Ферит. И, напълно достатъчно, за да бъдат компрометирани пред всички Халис и Хатуч, а и любовта им, от която вече ми се повдига Imp
Juliya, и на мен ми се струва, че малко подсилват нещата във фрагмана, за да си върнат изгубените позиции.
Забелязала съм, че при силни фрагове, епизодите са малко разтегливи и не до там динамични.
Направи ми впечатление как Ферит спокойно наблюдава сцената с Ифакат, при положение, че би трябвало въобще да не е в къщи, а да търси навсякъде Сейран.

Общи условия

Активация на акаунт