Отговори
# 480
  • Яко в Матрицата...
На руски:

Скрит текст:
— Что ты сделала, тётя Хаттуч?
— Я была безжалостна.
— Я молилась Богу, чтобы он забрал мою душу.
— Что эти **** сделали с Сейран?
— Не проявляй неуважение!
— Дедушка!
— Я закопала её в пылающую известковую яму…
— Ты тоже будешь это проживать!
— Нет! Нет! Нет! Я тут не останусь!
— Отведи меня к ним. Я прекрасно знаю, как их заговорить. Так и знай..
— Я не знаю к кому идти и у кого просить помощь… За ваши грехи расплачиваемся мы. Сейчас расплачивается Сейран.
— Бесстыдник!
— Господа Ифакат, какие вы подлые и позорные люди!
— Закрой дверь… Кто-то услышит.
— Заберите этого человека в место, где его никто не услышит, а эту женщину вышвырните из моего дома!
— Когда всё это закончится, ты не будешь жить с болью… Одна для тебя, вторая для меня.
— Я тебя очень люблю. Очень.
— Помогите, пожалуйста! Помогите!
— Сейран…

# 481
  • Пловдив
О, Боже  какъв е този фраг?  Филм на ужасите ли гледаме? Духчето май я заля с киселина.

# 482
Нямам думи ……

# 483
Все се надявам да не се стигне до "заливане" на Сейран с каквото и да било. Тези куршуми не ми харесват, явно е, че и Акън иска да се отърве, ама от какво, от желанията на майка му да бъде нейно оръжие за мъст или от отмъщението на Корхан.
Хванаха Шехо в спалнята на Ифош, но дали заради това я гонят, ще видим. Драмата ще е повече, отколкото хоръра.

# 484
Все се надявам да не се стигне до "заливане" на Сейран с каквото и да било. Тези куршуми не ми харесват, явно е, че и Акън иска да се отърве, ама от какво, от желанията на майка му да бъде нейно оръжие за мъст или от отмъщението на Корхан.
То и спринцовка имаше .. сякаш другото не е достатъчно.

# 485
Играта им е страхотна както винаги 🔥
Но аз все пак ще пропусна епизода…

Акънчо какви куршуми раздава.. и той излезе пълен психо

# 486
Нямам търпение да гледам новия епизод, но и съм силно притеснена дали ще го издържа.

# 487
Хатуч е за убиване и след това гадния старец. Как не разбраха, че те са виновни за страданията на Сейран  и Ферит.

# 488
То и спринцовка имаше .. сякаш другото не е достатъчно.

Може да е упоително...като ще се филмираме, да е като хората Joy

# 489
Изгледах фрага. Много са хиперболизирали усещанията, действията, изобщо развитието на ситуацията. Ако беше филм на кино, сигурно и столовете щяха да се клатят. Умишлено го правят вече психопатски за гледане. Too much, again 😔

# 490
Акън и казва, че когато всичко свърши, няма да се налага да живее с болка и показва двата куршума и ѝ казва един за теб и един за мен!
Пълен психопат !
Хванаха Шехо в спалнята на Ифош, но дали заради това я гонят, ще видим. Драмата ще е повече, отколкото хоръра.

# 491
Мда много тежка за гледане серия. Единственото хубаво нещо, че хванаха на калъп Ифакат и ще й духнат под опашката. Доста мизерии сътвори, много отмъстително същество. Актрисата обаче е топ, хубав образ изгради, а не е лесно да играеш отрицателен герой.  Много ми прилича на младата Мерил  Стрийп. Хубава жена на средна възраст, представителна, макар и малко едричка

# 492
Акън и казва, че когато всичко свърши, няма да се налага да живее с болка и показва двата куршума и ѝ казва един за теб и един за мен!
Пълен психопат !

Тъй де, знам какво казва, но за да стигне дотам е слабост, самоубийството е "вик" за внимание.

# 493
  • София
Вие сте казали каквото има да се казва в общи линии. Гърбът на Сейран е в кръв, явно не е безобидно това, дето го изливат. Спринцовката е за нея, не за Ферит, както написаха тези със спойлерите, грешат за кой ли път.
Какво стана с Едже, вече и за нея се притеснявам много.
Според мен Суна издава Ифакат.

Скрит текст:
Тази вечер има сет в болницата, чакаме новини кой снима със сигурност там.

# 494
Здравейте и аз не знам дали ще мога да гледам тази серия...Момичета,не разбрах само,на Ферит видео от мъченията ли му изпратиха?

Общи условия

Активация на акаунт