Отговори
# 465
Очаква ме трейлър към 16:30-20:00най-късно.

Понякога имам чувството че си част от екипа на сериала
Всичко подробно знаеш и ни казваш с детайли 🤣🤣🤣

# 466
Кирилова, още една "информирана", подминавай.
В момента съм на Стар ТВ и отново съм учудена.
За времето на дългите им реклами сериалите, Бахар и Шербета ги рекламираха няколко пъти. Нашият сериал нито веднъж.
Каква е тази тенденция не ми е ясно. И друг път съм забелязвала подобно отношение.

# 467
В петък серията ще се гледа с бира, ужас...
Бира няма да помогне, трябва да извадим по-силните питиета🥃🥂🍹🍸🍷🌷 и апарат за кръвно за по-възрастните... като мен 😁

# 468
# 469
Дали ще гледам зависи от втория фрагмент. Искам това което гледам да ми носи наслада.   Мога спокойно да си пусна хорър, като почитател на този жанр, поне ще има смисъл в цялата история и действие. Ще знам какво точно гледам. Не искам да ви  напрягам с негативното си отношение относно  мъченията върху  Сейран.
Имам чувството,че продуцента постави сериала на заден план, като сигурна златна кокошка. Сега явно ще ходят в различните крайности в опити да  си върнат загубените зрители. За жалост  магията  на 1 сезон в този липсва, въпреки Сейран и Ферит и изглежда това няма да се промени.

# 470
За пореден път фандома ме изумява! Намериха ли и Рамо как играе волейбол? 👀🤘

https://x.com/memo_spm/status/1779888062874456360?s=46&t=C9m0c4NUPbRSwTwEUXPj0w

# 471
Здравейте, момичета. В очакване на фрага (хем нямам търпение, хем ме е страх какво ще ни покажат🫣) и след като се насладихме на волейболните умения на двамата ни любимци, да споделя още две сторита, които Афра качи:

# 472
# 473
Не видях, че е публикуван
JoyФрага

https://www.instagram.com/reel/C5yau-xIuKq/?igsh=MXF5M3NsMXdhN3o0OQ==

Последна редакция: пн, 15 апр 2024, 18:59 от RI_14

# 474
  • Яко в Матрицата...
Не коментирате нищо…

# 475
Фрага е някъкъв хорър пак 😁

Аз чакам 3ти фраг в който Ферит я намира
Казват, че сцената ще бъде много силна

# 476
Не коментирате нищо…
Аз онемях....

# 477
  • Яко в Матрицата...
Аз ще прочета само превода на руски. Нямам намерение да гледам.

# 478
# 479
Чакам и аз превод..
Иначе май Ифакат ще изхвърчи от имението.. дано завинаги. Интересно ми е дали е заради Суна и гледачката понеже Кая е първият който влиза при нея или нещо друго?
Тези побоища и мъчения над Сертер и инструктора на Асуман не ми харесват.
Айде и Халис ще удари Ферит, и то сигурно заради Хатуч - 2 шамара за този епизод, някой друг?
Финалните кадри във фрага с монтажа, с емоциите, с актьорската игра Nature Fire Nature Fire

Общи условия

Активация на акаунт