Отговори
# 450
Хубава седмица и от мен момичета! 🫶

# 451
  • Пловдив
Привет,  дами!
Хубава и ползотворна седмица и от мен!

# 452
Здравейте. Някой от вас дали знае, къде мога да немря 66 епизод с английски субтитри?

# 453
Здравейте. Някой от вас дали знае, къде мога да немря 66 епизод с английски субтитри?

Няма как да го намерите,този петък ще излиза в турски ефир

# 454
Сцената с дроновете снощи е продължила 5 часа. Мелих беше пуснал стори към 6 сутринта, свършили снимките.

Това е от днес

За днес казаха, че ще има сет и в болницата.
Дано да е за Сейран, а не прилошаване на някой дърт врунгел Head Band

# 455
Така ли? Аз си мислех, че е излязъл на 12ти. Благодаря за информацията Simple Smile

# 456
  • Яко в Матрицата...
Така ли? Аз си мислех, че е излязъл на 12ти. Благодаря за информацията Simple Smile
В Турция празнуваха Шекер Байрам.

# 457
66/2 идвааааа!

Афито пак увеличи последователите си в Инста!🫶

🧿🧿🧿

Последна редакция: пн, 15 апр 2024, 15:42 от BELL-

# 458
66/2 идвааааа!

Афито пак увеличи последователите си в Инста!🫶

🧿🧿🧿
Малко си е за страх, че идва 😃😕😭

# 459
Очаква ме трейлър към 16:30-20:00най-късно.

# 460
Какве са тези иконки? Dizzy Face  Трябва да затягаме коланите и да вземем успокойтелни за следващия епизод.

# 461
  • Яко в Матрицата...
Дано да им падне рейтът! Друго няма да кажа Joy

Съжалявам за Афра и Мерт и техните усилия, но всяко нещо си има граници. Ако сериалът беше дал заявка в началото за такива извращения, хората поне щяха да са наясно какво ще гледат. Сега наистина не знам какъв е жанрът на дизито. Разбира се, всеки е свободен да гледа. Аз не мога. Това момиче какво ли не преживя и това ли трябваше да ѝ се случи? Нейсе, сили и нерви, на тези, които ще гледат.

# 462
  • София
В петък серията ще се гледа с бира, ужас...

Скрит текст:
Инжекцията ще е за Ферит, пада му захарта от стрес.

# 463
Здравейте,  дами!
Очаква ни много напрежение в следващия епизод.
Горката Сейран,  бял ден не видя нито в детството,  нито в женитбата.
Как пък никой не изпита подобни мъки,  та и сега ще търпи мъчения заради стари вражди между фамилиите. Толкова години са чакали да си отмъстят, сега се сетили и то на най невинният човек.
Целият втори сезон сценаристите проспаха сериала да ни занимават с фалшификациите на рибата, сега търсят рейтинг с тези ужасии.
Много ми е интересно Ферит как ще постъпи с деде и леля, след мъченията на Сейран. При прословутото раждане на метресата се изсипаха всички от фамилиите, дали ще бъдат също така съпричастни и с лечението на Сейран.

# 464
Нещо по -твърдо от бира ще ни трябва,Мистери😂. Това е гавра със зрителя и главните актьори. Всички искаме щастливи СейФер...не такива мъки бе

Общи условия

Активация на акаунт