Само си представете отстрани как изглежда това

Тежи повече от мен. Адски социално куче, котките спят върху него.
Гледам часовника 12.01
/ама то докато тичам напред назад явно е станал часа.Мятам се на рейса аз нахокана и тръгваме.По едно време след 20 мин.се оглеждам и Хлъц- рейса пълен ама никой не прилича на чакащите с които бях преди това и сякаш седалките сини,а където оставих багажа-ми се видяха червени.
Влизам онлайн да видя и моля ви се в 12 и 12.01 тръгват 2 рейса от Б-с за С-я .Ама единия отива в Кулата и нататък.Препотих се .Усетих аз какво е станало и направо ми призля.Аз в единия рейс ,багажа в другия. Примъквам се към шофьора и го питам благо какво става и за къде пътува др.рейс.М-у другото ние се движим плътно зад него/зад багажа ми/ .Онзи се размърмори какво било това нещо,не четем ли за часа как сме бляли ,как непрекъснато се случвало това или да объркат пътниците рейсовете и т.н. една лекция 15 мин.Аз се опитвам да му кажа,че всъщност съм питала и съм видяла какво пише на рейса,ама той мъмри.Стигнахме Сливен и рейса отпред се отклони
.Но ми каза шофьора ,че на Ст.загора се засичали за 5 мин.ако колегата му карал нормално.И ако се засекат мога да прехвъля багажа.Ама не му се обади .Как стигнах до Ст,Загора аз си знам.И почиваме там.Аз съм зелена вече
Обадих се и там на гишето и жената любезно ми каза,че обикновено се засичали рейсовете за 10-тина мин.Иначе онзи пристигал в С_я след 3 часа и ако си искам багажа да чакам там на автогарата преди да тръгне за Кулата. Е след 20 мин.се появи пустия рейс и като се метнах -си прибрах багажа....
и час-не пише.
Ама тия от Ивкони не ща и на снимка да ги виждам/ от преди им бях набрала,но след този случай../
.Отива тя с бански и наметната с халат.Съблича си халата и той ѝ правел знак да свали и от врата каквото има(уж поназнайвал български,ама що със знаци е решил..)и тя мунята хоп сваля банския и по монокини.Той се засмял и казал,че има предвид синджирчето на врата.
Тя засрамена се облякла.Започнал масажа и вече били към приключване когато на вратата се почукало.Отишъл инди-то да отвори и от там една ръка се протяга и го фрасва в носа.Изчезва бияча,а от там хуква да бяга и масажиста.Моята приятелка набързо се облякла и тръгнала да си ходи в стаята.По пътя среща съпругът ѝ,а той пък се пребил да се хили и после разпитал на рецепция дали е оцелял индиеца.
И това в реномиран хотел,но ревнивците нямат спирка.Така си го обяснихме ние,някоя жена се е оплакала или мъжът ѝ много ревнив и хайде на бой.
човекът се видял в чудо, успокоявал я, че не са милиони, ще изчака да намери откъде да вземе и т.н. Посъвзела се и се сетила да иска от маникюристката ни, ходим при нея от дълго време и си се знаем. В крайна сметка момичето платило таксито и тя ѝ превела сумата по сметка 
Тръгвам да лепя едни первази около входната ни врата. Понеже стената над нея се оказа леко вдлъбната и первазът не се опира плътно, сложих солидно количество силикон в/у него, за да запълни празнината. Понесох я през коридора и разбира се, стъпих на едната джапанка, така се хлъзнах, че тръгнах да падам назад, а ръцете ми заети да крепя перваза със силикона нагоре. Успях някак да се спра с лакът в шкафа за обувки. Ще съм синя утре, но поне спасих положението. Толкова силикон имаше по него, че щях да имам за седмица чистене и то щото ме домързя да прибера проклетите джапанки
наистина имаше пратка. Още на място я отворих, че умирах от любопитство. Сетих се като видях съдържанието - разни неща за морето, за които съвсем бях изключила
Препоръчани теми