Номинации за най-голяма муня (тема 9)

• 73 862
  • 841
  •   1
Отговори
# 615
Скрит текст:
Изписваме едно бебе, което беше пострадало и полежа при нас в клиниката за наблюдение, Слава Богу нищо му нямаше. Давам епикризата на бащата, много хубав, който ми обяснява, че майката била виновна, как го била изпуснала бебето, че щял да си търси нова майка, тая за нищо не ставала, ква била джаста- праста, а бе с две думи говореше ми за майката на детето! На епикризата най- отдолу пише: Получих два броя епикризи......./две имена и подпис/. Пиша аз имената на бащата и в скобките трябва да бъде указано, какъв е човека, който взема епикризата /баща, майка, брат, сестра , съпруг/а...../ И моя милост, Муня, та Муня....написах имената на бащата и в скобките написах: майка. Позасмя се "майката" та рече....
Цитат
Е, на майка не ме бяха правили досега  Simple Smile
.
е, той ти надул главата с тая майка- как да не го сбъркаш Sweat Smile

# 616
И аз правих снощи (нощес по-точно) същото упражнение с лака за нокти, обаче ползвам лакове и топ на ей тази марка  https://www.blackdiamonds.bg/top-lak/solargel-top-coat-15ml, та нямам нощни поражения. 
С годините съм се научила, когато се лакирам нощем (а обичайно е така), да държа ръцете върху завивката и интересното е, че това го помня цяла нощ - хем спя, хем пазя лака, става някак подсъзнателно Simple Smile

# 617
  • Враца
А тия топ-лакове не се ли съсипват бързо? Имам предвид в самото шишенце. Аз съм купувала преди доста време, и установих, че 3-4 пъти ползвам и после стават твърде концентрирани. Просто бързо се втвърдяватт и в самото шишенце, докато се лакирам. Хем съм бърза.

# 618
А да бе, да си повярвам че ще си опазя лака докато спя ще ме изстреля в топа на класацията за муни Grinning Че аз съм като шило в торба! Никакъв шанс, ама никакъв... Предишно приложение за фитнес гривната ми броеше и колко пъти съм се обръщала в съня си. Ами... в единични случаи съм виждала и 45-6-7 обръщания в рамките на нормалните ми 7 часа сън.
И да ви кажа че ще легна и ще спя като препарирана мумия, вие не ми вярвайте, аз със сигурност не бих Joy
А тия топ-лакове не се ли съсипват бързо? Имам предвид в самото шишенце. Аз съм купувала преди доста време, и установих, че 3-4 пъти ползвам и после стават твърде концентрирани. Просто бързо се втвърдяватт и в самото шишенце, докато се лакирам. Хем съм бърза.
Продават и разредител за лак, идеална работа върши. Сеш си имат техен, но и с всеки друг става, изпробвано. Шишето му е 14мл и обикновено на дъното ми остава съвсем малко дето вече няма как да го вземам с четката. А пък вече е разреждано толкова пъти, че не ми се иска да го сипвам при новоотворения топ, то и без това е малко. Гледай и гърлото на шишенцето да няма наслоен лак по него, че не се затваря съвсем добре тогава, ако трябва мини го с памуче с лакочистител ако видиш че има какво да махнеш.

# 619
  • Димитровград
Има един хак за вечерно лакиране - потапяте ноктите в студена вода с лед, доколкото можете да търпите. Лакът изсъхва и се втвърдява.
Скоро нямам мунски изпълнения. След кафето с лимонтозу.

# 620
Шишето на топа (който постнах) не е прозрачно и не се сгъстява бързо.
Сега се лакирам много по-рядко (за жалост) и пак не се сгъстява, но преди се лакирах на 3 дни и нямаше време дори да си помисли за сгъстяване.   

# 621
Добре де, тоя топ от линка поне аз го чета като УВ топ, вечер откъде УВ освен ако не го светиш специално с лампа? А и ако основно под УВ лъчи изсъхва и не толкова без тях, е нормално че няма да се сгъсти както обикновен.
Сигурно и това прозвуча мунско, но точно такъв тип не съм пробвала никога.

# 622
  • Враца
А да бе, да си повярвам че ще си опазя лака докато спя ще ме изстреля в топа на класацията за муни Grinning Че аз съм като шило в торба! Никакъв шанс, ама никакъв... Предишно приложение за фитнес гривната ми броеше и колко пъти съм се обръщала в съня си. Ами... в единични случаи съм виждала и 45-6-7 обръщания в рамките на нормалните ми 7 часа сън.
И да ви кажа че ще легна и ще спя като препарирана мумия, вие не ми вярвайте, аз със сигурност не бих Joy
Продават и разредител за лак, идеална работа върши. Сеш си имат техен, но и с всеки друг става, изпробвано. Шишето му е 14мл и обикновено на дъното ми остава съвсем малко дето вече няма как да го вземам с четката. А пък вече е разреждано толкова пъти, че не ми се иска да го сипвам при новоотворения топ, то и без това е малко. Гледай и гърлото на шишенцето да няма наслоен лак по него, че не се затваря съвсем добре тогава, ако трябва мини го с памуче с лакочистител ако видиш че има какво да махнеш.

Ами не зная аз на какви лакочистители попадам, но като разредя лак и той се пресича. Без изключение. Последно преди едно 15 години сигурно ми се е случвало да не се съсипе лак.
И вече не разреждам. То и да разредя, и да не разредя- еднакъв ефект, не мога да ползвам лака.
Кажете къде греша?

# 623
Чакай сега, разредител се нарича това с което се оправя сгъстен лак. Не лакочистител. Два различни продукта са. С лакочистител не бих пробвала, правила съм го преди много години когато само това имаше, резултатът беше това което описваш.

# 624

Ами не зная аз на какви лакочистители попадам, но като разредя лак и той се пресича.
още от малка, когато леля ми ме учи да си правя маникюр, знам, че се разрежда или с безцветен лак, от същата серия, или се слага на водна баня да се стопли леко

# 625
  • Враца

Ами не зная аз на какви лакочистители попадам, но като разредя лак и той се пресича.
още от малка, когато леля ми ме учи да си правя маникюр, знам, че се разрежда или с безцветен лак, от същата серия, или се слага на водна баня да се стопли леко

Кое се слага на водна баня? И кога?

А кое е разредител и има ли го масово по магазините?

Сори, но си е баш мунско, по темата съм Wink

# 626
Има по магазините и не е нещо екзотично, точно "Разредител" пише на него. Ако не пише това, значи не е такова Grinning Nail polish thinner ако ти е на английски надписът.
Ей такова, примерно
https://shop.lillydrogerie.bg/perfect-razreditel-za-lak-za-nokti

# 627
разредител никога не съм купувала и ползвала
разреждам, ако трябва , с безцветен лак
държа си лаковете на хладно и тъмно, за да не се сгъстяват
на водна баня, се има предвид, че се слага шишенцето в топла вода, но така, че да не влезе вода вътре

# 628
Аз продължавам да плащам стоки, които забравям да си прибера. В серия съм...

# 629
  • Бургас
Снощи си поливам цветята.
Цели два пъти наливах топла вода в шишетата, ☺️🤔😂Незнайно защо 😂
Първият път се пляснах по челото и си казах,каква съм заспа,но втория път ☺️ вече беше страшно 😂

Общи условия

Активация на акаунт