Стилът ни според възрастта (40+) - лайфстайл тема за пораснали момичета. Април!

• 170 019
  • 2 280
  •   1
Отговори
# 1 035
За животинските принтове и аз десетилетия наред бях предубедена, но еволюирах Grinning Добре и дискретно съчетано е много смело и секси. Имам и аз принтове, нося.
Изобщо възрастта не е стопираща да бъдеш дръзка.

# 1 036
Ммммм момичета, не мислите ли че полата ще стои по-добре като дължината е между под коляното и средата на прасеца? В тази граница?

Весана, аз просто се харесвам в тъмни цветове Grinning
Освен тениските, имам поне десет черни рокли, десет черни костюма и т.н.

Сега се смея на ( нашата, не жълтата) и се присъединявам към поздравлението на Магни
Цитат
Честит празник на Ани, Змия ( нашата, не жълтата), Бени и останалите момичета които са в същото поприще.

# 1 037
Всякак ми харесва полата, без комбинацията с черния потник и някак скрий ластика ѝ, Ани. Подгъни го или сложи колан върху него.

# 1 038
И аз нямам Thinking Имам две тъмносини с щампа в бяло и розАвко, че имам бели и розови къси панталони и с бяла тениска става леко пижаместо... Нося с бяла, само морско почерняла Wink

# 1 039
  • София
Поздрави и от мен за всички юристи в темата. Аз съм такава само по диплома.

Всичко е наред с майка ми, имало е съмнения за вирусен енцефалит, за щастие го отхвърлиха.

Не ми стига времето за форума. Дори и този пост пиша, чакайки на светофарите, докато пътувам към залата за волейбол.

# 1 040
  • Бургас/Пз
Ал, с белите и аз имам безчетен брой, и ризи също. Уве имам едно черно сако зор заман дето се казва.
Ето специално за теб я вдигнах под коляното, обачеее…ммм… не е моето
И за Пенева ❤ с токчета , а метнах и риза, че то с бялата тениска нещо не ми вървят токчетата

Змия ❤

Последна редакция: вт, 16 апр 2024, 23:00 от ani_d

# 1 041
  • Бургас
Честит празник на юристите!

Аз съм за скъсена пола, с черно нагоре или зелена като на Мими.Аз също не нося черни рокли и блузи.

Мими, много добре се е получило с кожената пола, дори с черна нямаше да е толкова оригинално.

На Ветрена много ми харесаха и двата тоалета, много мой стил са, но втория не и на тази ми фигура.

Прибирайки се видях нов магазина за обувки на тази марка и харесах два чифта,  сигурна съм какво ще каже ММ, но на мен ми харесват.

https://luxy-bg.com/produkt/%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%B8 … B2%D0%BA%D0%B8-7/

https://luxy-bg.com/produkt/%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%B8 … 2%D0%BA%D0%B8-10/

# 1 042
  • София
За животинските принтове и аз като че ли еволюирам.Започват да ми харесват,но на други.Скоро може и на мен. Blush
ani_d все си повтарям да не забравя да пиша,че това,което дават като номерация онлайн магазина на Пунто е само за него.Във физическите може да се намери номер, който виждаш,че не е наличен.Аз така си купих моите.Бях видяла в магазина 37 номер и звъннах да попитам дали го имат наличен,защото друго е дадено в сайта им.И тогава ми обясниха.
Знам,че не си от София,но може да се измисли нещо.

Моля за съвет,с какъв цвят чанта “виждате” тези обувки?
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 16 апр 2024, 18:36 от Ali97

# 1 043
Ani, от средата на прасеца до под коляното (както си се снимала) е твоята дължина на тази пола. Снимала си се така с бялата тениска и е хубаво, но навита няма да ти е удобно
Почти до глезена е някак дълго. С черна риза и токчета е хубаво.

Змия, радвам се за майка ти.

Галдучо, честити обувки!

# 1 044
Ани, с черните токчета много ми харесва.
Галке, къде е тоя магазин?

# 1 045
  • Бургас
Ал, не съм ги купила още.На 18.04.отварят магазина, но влязох да погледна /в уличката на Св.София е/.Първите ми са необходими за бала, вторите само ми харесват.

# 1 046
  • София
И на мен Ани ми харесва най-много с "черната" визия-полата с тази дължина с черна риза и черни обувки.
С навита пола или казано иначе с по-къса дължина на полата не ми допада толкова.Но лично мнение.

# 1 047
  • Бургас
Али, аз бих си избрала чантичка в златисто или ако намеря същия нюд, но зависи с какво ще ги носиш.

Сега видях, че в обувки съм си запазила  подобни от Каприс и те в момента са намалени, но пък тези от магазина ми изглеждат по-нежни някак.Обаче Каприса ще е по-удобен, че не е толкова остър.

https://obuvki.bg/p/sandali-caprice-9-29500-42-black-patent-018-0000303667887

Последна редакция: вт, 16 апр 2024, 19:22 от Галчудо

# 1 048
  • София
Ани не пипай дължината на полата. Тези поли са разкошни при движение. Колко пъти ще стоиш мирно като за снимка с нея?

# 1 049
Галке като вървиш от Богориди към Св. София  от коя страна? Искам обувки без пета, но трябва даа се пробва? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт