Стилът ни според възрастта (40+) - лайфстайл тема за пораснали момичета. Април!

• 169 873
  • 2 280
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро и от мен! Елена 6, имам покани за best secret, но май трябва да е във вайбър или месинджър, някое от момичетата да каже.
Харпи добре, че сподели за флуида на Авен, бях се засилила да го купувам, но май ще пробвам преди това, ако имат тестери. А за слънцезащитата на ISDIN, какво ви е мнението? Някой пробвал ли я е?

# 151
  • София
Нели, флуидът има два варианта - тониран и нетониран. Вторият може да е ок.
ISDIN имат октокрилен, което мен не ме кефи.

# 152
  • Велико Търново
Добро утро!Пиша бързо, че съм след спининг и преди работа, но да кажа за тонирания Авен.Бях на тренировка с него, добре ми е, не ми се е свлякъл.Аз съм с жълт подтон и ми е много добре.

Като отидох на интервю, ръцете ми бяха целите наранени от стъклата от бутилките на поточната линия, бях с панталон и някаква блуза с къс ръкав.Работодателят ми се впечатли от държанието и отрудените ми ръце."Леко" изненадан остана от тогавашната позиция на мъжа ми, но все пак вземаше мен на работа.На първи април станаха 12 години от как работя за него.
Аз обичам "тихия лукс".
На 18 години бях безобразно дебела, без никакви пари, без майка и това през 1997.Ходех с дънки и бели тениски лятото, така ходя и сега.Телец!Мразя промени.
Имайте хубав ден с много усмивки!

# 153
  • София
Аз определено сменям стила лека полека. Някакви не ми върви на 45 да си облечен като 18 Simple Smile
Иска ми се да влезна в bestsecret, как става покана ли да търся?
Да, с покани става. Който им нужда да ми пише. Изпращам по мейла. Тука форума чупи линковете. Да си знаете.  Smirk

# 154
Добро утро и благодаря за темата!!! Hug
Последните няколко години доста смело и категоирчно вкарах нови (ярки в това число) цветове в гардероба си. Макар, че съм фен на сиво, тъмно синьо, кафяво, хаки и все подобни сравнително "бозави" цветове, много се радвам на всичко цветно, което по мое усмотрение се вписва добре с тях.
В момента съм на път, но като се прибера ще покажа някои от сравнително по- ярките чанти, които имам. За едната конкретно ѝ взех и нови New Balance, защото реших, че цветът на буквата ще се върже перфектно с нейния. Като пристигнат и въпросната комбинация ще снимам, стига да я одобря. Simple Smile

Относно споделянето и постването на снимки/ излизане от анонимност във форума.
Някъде посредата съм. Имам познати от тук, с които ми е приятно да комуникирам и извън форумното пространство. Аз самата пускам през цедка инфо относно по- лични детайли, но в същото време не съм и анонимна.

Хубав петък желая! Flowers Bouquet

ПП. Добре дошли на новите момичета! Heart Eyes

# 155
На 18 носех къси поли, потници доста изрязани /дори къси с гол пъп, макар и рядко/ и обици халки, големи колкото като висилка за папагали. Сега всичко това няма да нося.

Последна редакция: пт, 05 апр 2024, 09:38 от mimi.7299

# 156
Нели, флуидът има два варианта - тониран и нетониран. Вторият може да е ок.
ISDIN имат октокрилен, което мен не ме кефи.
Благодаря ти, Харпи! Ще пробвам нетониран.

# 157
Може би единственото, което не бих облякла сега са кроп топовете, които носех на 18 , от другите неща още не съм се отрекла. Къси поли все още нося, макар да съм ги редуцирала само на морето, всичко друго си е както преди, макар вече да ми се иска да ходя една идея по-стилна. В общи линии наистина - на 18 и чувал да облечеш , младостта му предава красота , докато сега трябва да се внимава малко повече Simple Smile

Нетонирания флуид е супер! Тонирания бих пробвала на тестер, ако е подходящ за жълтеникава кожа.

# 158
Няма проблем да се използва покана за Bestsecret пусната във форума, стига да се копира линка в отделен прозорец, най-добре в инкогнито режим. През телефон може и да не стане, но през десктоп е ок.
Това, което съм носила на 18г, а сега не бих е възкъса пола и обувки, които са ми малки, но търпя само заради това, че са много "готини". 
 Grinning

# 159
  • Sofia
На 18 носех педя поли, възкъси блузки с гол корем, дълга пола с цепка до края на бедрото, дълбоки деколтета, пластмасови бижута, къдрава коса, лилаво и цикламено червило, черни сенки,  обувки на дебели платформи. Нищо от това вече не нося.

# 160
  • Пловдив
Здравейте, слизам и аз от балкона. От около година пия сутрешното си кафе с вас, много ми беше приятно да ви опозная задочно. Не пишех, защото  не съм на 40+ и стилът ми в ежедневието е съвсем кежуал. Имам много чанти, но само един клъч е ярък - червен.
По повод на интервюто - аз често помагам на клиенти в избора на персонал и съм установила, че работодателят очаква кандидатът да е облечен по начина, по който ще идва на работа всеки ден, основното е да бъдете усмихната и компетентна. Надявам се, че съветът ми не е закъснял.

Последна редакция: пт, 05 апр 2024, 10:05 от #Любопитна

# 161
Добро утро и добре дошли на всички нови момичета.Много ми е приятно да се
запознаем.
Освен гол пъп и ниска талия, нося всичко, което и на 18.

# 162
  • В заешката дупка
Интересно ми е коя е драхата, която сте носили на 18, а сега не бихте?

Клин. Че и на зебров принт имах един любим. И сега нося клинове, но само като спортувам. Не са зеброви. И  фланелка на някоя група не бих носила. И къса под дупето дънкова пола. И скъсани дънки. Много станаха. Кубинки носех на 18 и после дълго време нямах, но скоро си купих. Та кой знае какво ще ми хрумне след някоя друга година. Може пък и да си купя фланелка на Пърл Джем ако Еди Ведер дойде да ми пее на ушенце.

# 163
Никога не съм носила къси блузи, нито фабрично скъсани дънки. От 17 годишна страдам от проблеми с кръста и винаги съм била добре покрита в тази област Simple Smile. Ниска талия нося, но добре опасана Simple Smile.
Единственото от което съм се отказала са супер късите поли. Вече само за плаж си позволявам такива.
Като разлика бих отбелязала, че  нося относително по - висок клас дрехи. В младежките ми години си беше безпаричие.

# 164
Не нося къси поли и рокли, къси панталонки, големи деколтета. Не правя компромиси с качеството.

Общи условия

Активация на акаунт