Стилът ни според възрастта (40+) - лайфстайл тема за пораснали момичета. Април!

• 169 790
  • 2 280
  •   1
Отговори
# 1 515
  • Sofia
Мими, тази тубероза и зюмбюл звучат точно като за мен🤗

# 1 516
Веси, ако го искаш веднага го пращам!
Галке, на флората задължително ще дойдат. Като ги видя веднага ще свирна. Всяка година носят и луковици. Силвър, Да, моята цъфна, жената обясни, че иска много вода, толкова силно поливат, че пръстта отгоре хваща зелен мъх! Ще я посадя, но мисля, че трябваше март. Самата луковица пуска странични, преди да се посади пролетта трябва малките издънки да се очупят. Мирише божествено!
Маслата са много приятни, правят кожата мека и около мен се разнася в топлата влажна бургаска вечер чуден аромат!

# 1 517
  • София
Ааа, в Златна Рибка само днес  намаления.
Да ви питам някой ползвал ли е от тези елексири за лицето?
https://www.zlatnaribka.com/rozober

Заглеждам Анти ейдж и за избистряне на тена... Чудя се още. Отзивите са много добри.

# 1 518
  • Бургас
Ал, не ми излиза такава фирма, само за цветето.

Мими, ако имаш опаковка виж само как се казва фирмата, че аз най-вероятно няма да съм в Б-с по Великден, но ще гледам още като я отворят края на април да потърся щанда.Много обичам тубероза и магнолия.Ползвам ги в рол он, много са трайни и силни аромати, повече от парфюми.

# 1 519
  • Deutschland/HE
Галчудо,
може да им пишеш във фейсбук.
Приятелка ми подари шишенце с масло, то действа успокояващо. Като съм притеснена си пръскам от вътрешната страна китката.

Моята абитуриентка си избра рокля и ако до две седмици не измисли обувки, ще ви викам на помощ Simple Smile

# 1 520
Ами според мен фирмата беше друга. Тези опаковки не са ми познати!

# 1 521
И аз обичам флорални.
Любими са ми.
Зюмбюл, люляк, фрезия... Обожавам.
И липа Simple Smile

Сега ще потърся тази тубероза.

# 1 522
Ан-Мари, предполагам, че не чакаш с нетърпение отпуската си, за да отидеш на... море Smiley

# 1 523
  • Sofia
Веси, ако го искаш веднага го пращам!
Галке, на флората задължително ще дойдат. Като ги видя веднага ще свирна. Всяка година носят и луковици. Силвър, Да, моята цъфна, жената обясни, че иска много вода, толкова силно поливат, че пръстта отгоре хваща зелен мъх! Ще я посадя, но мисля, че трябваше март. Самата луковица пуска странични, преди да се посади пролетта трябва малките издънки да се очупят. Мирише божествено!
Маслата са много приятни, правят кожата мека и около мен се разнася в топлата влажна бургаска вечер чуден аромат!
Мими, ще ти пиша ЛС.

# 1 524
  • София
Показвам пак за тези, които не са видяли.
……..

Ако продължа с тази дейност, ще се наложи да си купя чисто черни маратонки. Хич не обичам такива.
Който ми е френд във фейсбук, може да види още там.

Ани, разкажи как точно ползваш витамина под очите, моля.

Последна редакция: пн, 22 апр 2024, 21:15 от змия

# 1 525
Змия, видях те, много сте готини.

# 1 526
  • София
Змия, прекрасна си! Ще ти вървят черни маратонки Smiley Дълга коса ли ще пускаш?
Мими, трудно се намира Поем. Май е спрян от производство. Ще чакам да дойде, щастлива съм. И ще си го пазя за специални случаи.
Ан-Мари, Копче и Агент са имали сблъсък с водните стихии. Под вода,  вода до колене и над вода/под дупе Laughing. Агентче, това някакъв водопад ли е?

Последна редакция: пн, 22 апр 2024, 21:21 от asa

# 1 527
  • София
Аса, няма да пускам коса, това е максималната дължина.
В сряда съм на фризьор и ще се покажа после.

# 1 528
  • Sofia
Змия, чудни сте! Миналият път за 30 секунди беше сложила снимки 😀 Кое е твоето момче?

# 1 529
Ей, пак изпуснах змията... Докато решавам задачи в друга тема и то...

Общи условия

Активация на акаунт