Стилът ни според възрастта (40+) - лайфстайл тема за пораснали момичета. Април!

• 169 605
  • 2 280
  •   1
Отговори
# 2 010
  • Sofia
Аз имам 1 спирала - когато е към края, поръчвам друга Yum

# 2 011
И аз така, свършва едното взимам другото, но много ме инфлуенсвате с вашите предложения! Особено Ани...ако остана без заплата нея ще държа отговорна!
Между другото спиралата на ISL се оказа доста сполучлива. За нея ще държа отговорни Карън и Сиса. 🤣

# 2 012
  • Sofia
И аз така, свършва едното взимам другото, но много ме инфлуенсвате с вашите предложения! Особено Ани...ако остана без заплата нея ще държа отговорна!
Между другото спиралата на ISL се оказа доста сполучлива. За нея ще държа отговорни Карън и Сиса. 🤣
Мими, не се давай, аз съм с теб - трудно се инфлуенсвам Sweat Smile

# 2 013
  • Бургас/Пз
Аааа, Ал, щом става само за вечер жълтата рокля не е добре . Искам да я нося и лятото в жегите.

Клое, щом не съм я поръчала още значи не съм я усетила на 100% моя.

Веси, благодаря ти за снимките и материята, плътничка ми идва за летните дни. Много ме мъчат вълните отсега и направо не знам лятото с какво ще се обличам . Ще преглътна мачкането на лена, защото само с него и памук се чувствам ок Simple Smile

Мими, ти ли точно питаш как ги пръскаме и хабим , дето не знам коя бутилка Пачули купуваш вече за последните няколко месеца 😘😘😘
За спиралите споделям мнението ти. Оставих си само две просто, защото са различни. Същото се опитвам да направя и с фдт, но нещо не ми се получава. Искам да имам 2 - за дневен и вечерен грим, но в момента имам 5 🙈 С мазането нямам проблем , защото слагам по 3-4 продукта и кожата ми изпива всичко ☺

Бях ви питала за един колан с рози. Днес го пробвах с новия сатенен панталон и мисля, че стои добре, защото и самият колан е от такава материя. До работа със сникърси, а тук се преобух със стилето Simple Smile

Последна редакция: пн, 29 апр 2024, 15:27 от ani_d

# 2 014
  • В полите на Пирин планина
Аз имам точно една отворена спирала и още една, която чака да подхвана след нея. Обаче... няколко ББ крема, макар че не искам да трупам.
Иначе с лаковете за нокти и сенките за очи положението е трагикомично, защото имам за мнооого време напред.

# 2 015
Ама Ани, аз Пачулито го изпръсквам и тогава нова! 🤣
Имам нужда пак да разчистя гардероба, преди обичах да си нося и по старите дрехи, сега НЕ! Какво ще се прави не знам!
Лейди, и как избираш кой ББ да сложиш, по какво?
Аз имам един на Миша, верно хубав е, но го мажа от дъжд на вятър...
Ани добре е с колана, за мен стои хубаво! Чудесно издължава така силуета, крака до под сливиците! Heart Eyes

# 2 016
Аз нося основно Миша-та, но имам и други. Не знам за какво съм ги взела - ей така от любопитство. Simple Smile

# 2 017
Аз нося основно Миша-та, но имам и други. Не знам за какво съм ги взела - ей така от любопитство. Simple Smile
Значи стоят и не ги ползваш...изводът не ни трябват по 5. Wink

# 2 018
Мъча ги и накрая ще ги хвърля. А може да подаря някой на сестра ми. Simple Smile
Не ми трябват, естествено.

# 2 019
Аз имам доста ФДТ и все са ми подарък от приятелки, дето не уцелили нещо си.А моята кожа е ок с всякакви такива мазила, умея да ги ползвам и да ги смесвам , така че да ги оползотворя.
Днес съм на обекта, ама за лично самочувствие се нагиздих.Тениската е с един илик, за който си нижа различни шалчета(така е направена).Купих си дълга сатенена пола.

# 2 020
Мале, супер тениска и аз искам. Днес си гледах гардероба, сто шала сложени по веднъж. Хем ми се свидят, хем искам да ги зафича.
ДХЗ ти така ли работиш на обекта. Баш Майстора ще ти дава по сто лева на ден да седиш и да се въртиш докато той шпаклова! Joy

# 2 021
  • Виена
Моите повечето са подаръци, но и купувам ако харесам нещо. Мажа колкото успея, по-нехубавите стоят в колата или в чантата, да има за бек ъп.. Постът ми беше обаче основно за Бата, аз пазарувам и от Чехия, и от Италия и нямам представа защо са толкова различни

Последна редакция: пн, 29 апр 2024, 15:00 от bombolino

# 2 022
  • Бургас/Пз
Мими, и аз точно това си помислих за краката като видях снимката . Изобщо не съм толкова дългокрака, но високите талии и дългите крачоли това правят 😂

Деси, супер си. Много яка тениска, супер много ми хареса идеята за различни шалчета . Полата ти стаи страхотно.
И аз много смесвам фдт и пак нямат свършване Simple Smile

# 2 023
Мими, ще те изям, всеки път ме разсмиваш.😂😍
На обекта съм Гаврош, имам си работни дрехи, с едни стари обувки-сникърси на Полини вършея 😂.Стил 40+ 😵💫!!!
Ето така е тениската,продаваше се с едно шалче, ама аз си менкам с мои:

# 2 024

Най- накрая по бг магазините, да излезне нещо по цветно

Общи условия

Активация на акаунт