Стилът ни според възрастта (40+) - лайфстайл тема за пораснали момичета. Април!

• 169 631
  • 2 280
  •   1
Отговори
# 1 995
И моето лично мнение е, че побелялата коса състарява. На много малко жени стои добре, но наистина много малко.
Харесвам много Анжелина Джоли, но гледам,че и тя отива към русото заради побеляла коса. Не ми хареса, ама хич

На съм фен на БАТА и аз. Не са им удобни моделите, копират бързо тенденциите, но правят от изкуствена кожа. Магазините им са толкова бедни на асортимент напоследък, че се замислям дали няма да ги затворят.

Ал, сандалите са ти хубави носи си ги. Аз още не мога да се пусна по боси крака. 😁

# 1 996
  • Sofia
Посребрените коси може да изглеждат и запуснато, и много класно, но винаги възрастно.
Лайт, аз бих взела боя в естествения цвят на корените и с половината продукт и тънка четка бих намазала само побелялото. Да, пипкаво е, но не рискуваш фатална промяна за празника.

Картините на Йеронимус Бош са ми депресиращи, иначе харесвам принтове на велики художници. Силно се изкушавах за копринен шал с цветните поля на Климт за 90 евро в  Шонбрун, но здравия ми разум надделя, че за толкова цяла рокля от коприна ще си купя. Joy

Веси, червения панталон ти стои чудесно,  цветовото съчетание също много ми хареса.

Ал, обувките не изглеждат ретро,  а оригинални. Носи си ги!

# 1 997
И аз като Мими се къносвам. Мими, каква къна ползваш?
Ани, да си нагушкаш хубаво детето.
Ал, не са ми ретро сандалите, но внимавай за мехури.

# 1 998
Една прекрасна дама с белезникава коса! На 86 е, Джейн Фонда!

Мари, тази. Добре, че ми е тъмна косата, че ще съм като светофар иначе!

Последна редакция: пн, 29 апр 2024, 11:31 от mimi.7299

# 1 999
Ани, това са прекрасни емоции Simple Smile

Сутринта отидох до офиса да си взема едни неща и мисля тази седмица да работя от вкъщи. Предпразнично не очаквам никаква или малко работа, поне да си поподредя и доизчистя къщата.

Благодаря ви за мнения момичета Flowers Hibiscus
Сандалите са си ретро, но ще ги нося. То и аз съм ретро Grinning Много ми харесват шарените им токове.

Karen, много добре го каза за побелелите коси.
Джейн Фонда е на 86 години. Може би ако доживея до толкова и аз няма да се боядисвам, а ще ходя с шарен копринен шал на главата и големи слънчеви очила.
Анджелина изглежда зле така

Ани ми изпрати една мостра на парфюм, L'Ombre Dans L'Eau на Diptyque и съм очарована. Мирише ми на тагетис, смачкани билки на горска поляна, чистота и свежест и т.н. Но ще кротувам, че.....спортната тема GrinningJoy

# 2 000
  • Бургас/Пз
Хааха , Ал, спортната тема дебне наблизо 😘😂  Моля те, ако имаш път през Дика да видиш дали имат тази рокля вече https://www.instagram.com/reel/C6QaG6yNdLS/?igsh=MXEzYzUzdHF5MW15Yw== Мисля, че я искам много Simple Smile
Пише обаче , че е полиестер и еластан и това малко ме спира . В магазина в Бургас я няма https://www.dika.bg/bg/products/89981/Roklya-bez-rukavi.html#images-1

Тути, не е за къдрава. За боядисана е. Аз съм с чисто права. Под чуплива коса имат предвид, не къдрава , а такава, на която косъмът е чуплив , защото е слаб и изтощен. Понякога преводите са супер безумни. От Агент се научих да търся инфо при рускините и за много продукти се доверявам повече на техните описания , отколкото на нашите преводи по сайтовете.

Последна редакция: пн, 29 апр 2024, 11:37 от ani_d

# 2 001
Ал,щом е на малките и това може:
Видяно в dm: Напръстник за крака и ръце, 2 бр. (https://dm-drogeriemarkt.bg//balea-naprastnik-za-kraka-i-ratse-p … pdsteilen.laufend)

# 2 002
Ани, момиче ти нямаше ли да кротуваш? 🤣🤣🤣
И аз трябва да съм в този отбор. 😂😂 Радвам се, че не направих спонтанна покупка на сандали, че щях да се чудя с какво да ги съчетая. Човек като преспи и премисли е най-добре.

Роклята е хубава като модел и цвят, но като и ти писа състава не е Ок. Помисли си и преспи  като мен. 😁

Дамите още мълчат какво им даде да пробва Ал. 😁

Ал, моля те кажи ти какво донесе за тестване? 😘 Не съм купувала парфюм от ноември месец. 🙈😁

# 2 003
  • Sofia
Хааха , Ал, спортната тема дебне наблизо 😘😂  Моля те, ако имаш път през Дика да видиш дали имат тази рокля вече https://www.instagram.com/reel/C6QaG6yNdLS/?igsh=MXEzYzUzdHF5MW15Yw== Мисля, че я искам много Simple Smile
Аз ще минавам оттам след около час, ще отменя Ал и ще докладвам Laughing

# 2 004
Ауууууу, Ани роклята е прекрасна! Heart Eyes
Чакам в банката и се нервя, защото съм гладна!
Направо се чудя кога успявате да измажете, изпръскате и износите всичко това? Joy
Аз напоследък се чувствам затрупана с козметика...сутрин като тръгна се чудя какво да намажа... само са ви питам при наличие на 2-3  спирали как решавате коя, кога. Щото при мен все еднакво стоят! 🤭

# 2 005
  • Виена
Как две спирали, аз имам 10 поне. И която хвана Simple Smile
За Бата- Клое, асортимента в Италия е много различен от този в Чехия и в Централна Европа.

# 2 006
Как две спирали, аз имам 10 поне. И която хвана Simple Smile
Тогава защо са ми 2-3-5?🤭 Трябва да се сменят на 3 месеца, иначе се набъкват с бактерии и става лошо. Десет за 3 месеца не мога да измажа?🤣

Последна редакция: пн, 29 апр 2024, 19:06 от mimi.7299

# 2 007
Аз имам една спирала.😂
Не купувам, Мими, хабя нещо и тогава ново.Налагам си го от години.За спиралите и аз съм като теб-все едно и също се получава, затова карам с една.

# 2 008
И аз съм скромна със спиралите- една.

# 2 009
Мими, аз не купувам нова козметика докато не наближи дъното на нещото което ползвам.
Единствено Ultimune Shiseido се случва да стои едно пълно шишенце в шкафа, но все го дебна на промоция, че всички го ползваме. Една спирала ползвам и една резервна запечатана. В козметиката съм минималистична.

Ани, аз почти всеки ден минавам покрай Дика и още няколко магазина и гледам витрини Grinning
Чаплата и пауна ги видяхме петък през нощта на витрината, не бях влизала няколко седмици. Воля Wink
Жълтата рокля е красива и ще ти стои, но гледам на сайта е останала малка само XS и на твое място бих я поръчала до магазин.

Cloè, състава е доста компромисен, но за вечер става.
Чаплата също е полиестер, като неопрен е плата, но роклята е много впечатряваща. Мисля ще стои супер ултра с черните ми слингбакс с капси
Парфюми на Isabey, Nun Lab Olfativo, Hiram Green, два на By Far, Dolce Amalfi, Angel Mugler, D&G The One, Comlpiment Maison Violet, Masque Milano мъжките, ммммм, май това беше

Общи условия

Активация на акаунт