Стилът ни според възрастта (40+) - лайфстайл тема за пораснали момичета. Април!

• 169 640
  • 2 280
  •   1
Отговори
# 1 980
Ето я роклята на Пепси, реално е по-красива.
https://answear.bg/p/roklya-medicine-dalga-razkroena-1195649
Вкъщи я харесаха, но мислят че би ми стояла ако съм с руса или тицианово червена, а аз мисля да се потъмня след няколко дни като съм на фризьор.

Ани, записах си и шампоаните Kissing Heart

Змия, много ти благодаря за витрините Flowers Tulip
Enjoy
(със зелената рокля и чантите ме уцели в сърцето)

# 1 981
  • София
В БАТА имаше кожени мъжки обувки по 45-55 евро. Шокирана съм от ниските цени.
Якето ще покажа утре. Естествена кожа - 112 евро.
Аперол 4 евро, естествено не на Сан Марко.
Бира 3 евро, пица - 8-12 евро.

Ал, в горния десен ъгъл чантата и мен ме застреля. Страшен кич, бих я носила. Не проверих цената, но вероятно е непосилна.

# 1 982
  • Ямбол
Останаха ми очите в чантите от витрините на Змия 😍 особено в тези на Gilbert&George (те били на Диор, ясно защо така залепнах 😂).
Установих, че преди време съм добавила тази тениска в любимите в Answear 😁, та разбирам захласването Ü

https://www.answear.bg/p/pamuchna-teniska-medicine-1202337

Имам и пъзел вкъщи, 1500 парчета, мега удоволствие ми е да го редя и да зяпам дребните детайли в картината на Бош 😻

Последна редакция: нд, 28 апр 2024, 23:49 от Майола Бени

# 1 983
  • тук-там
Лайт, не пипай косата! Прошарено е красиво, а напоследък е и тренд при фризьорите.

Последна редакция: пн, 29 апр 2024, 09:57 от mtz

# 1 984
За БАТА елате в Прага,  момичета. Най-обичам големият магазин на Вацлавския площад, последният етаж е само с намалени обувки целогодишно.
Среща в Прага Wink

# 1 985
Добро утро!
Змия, със снимките ме разтопи. Прекрасно е, ще ти светне направо!😘
Мариетке, как ме заинтригува за магазините на Вацлавския площад! 😍
Вчера моята любимка Кристин Скот Томас ме срази с тоалет, стар е, но едва сега ми попадна!

И този светло бял кичур направо я състарява!
Тъй че Лайт от мен твърдо за боядисване. И то нещо в светлокафяво! Много жени с възрастта минават към по светло да се поддържа по лесно. Еми не ми харесва...всичко доближаващо се до бяло за мен състарява. Лично мнение.
Определено я харесвам повече така!

Последна редакция: пн, 29 апр 2024, 09:33 от mimi.7299

# 1 986
Ал, опитай тези лепенки:

Видяно в dm: Пластири против мехури по петите, 6 бр. (https://dm-drogeriemarkt.bg//balea-plastiri-protiv-mehuri-po-pet … pdsteilen.laufend)

# 1 987
ДХЗ, благодаря! Определено ще лепна нещо, че иначе верно по джапанки трябва да ходя Grinning
На малкото пръстче ми стана тоя огромен мехур, неприятно.

В Прага не съм била никога. Обувки....моята страст Heart Eyes

Майола, сега с кафето мисля да си избера една дреха Simple Smile
Тениската която си харесала е точно десена на роклята на Пепси

Сутринта обърнах бившата стая на госпожицата в търсене на един Camper сандали, но тя явно си ги е взела.
Но пък намерих едни ретро сандали на ток в които едвам се мушнах, носила ги е веднъж за повод като е била един номер по-малка. Малко са ми малки, малко са ми ретро, но мисля да ги нося Sunglasses
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 29 апр 2024, 10:03 от Al Georgieva

# 1 988
  • Sofia
Кой питаше за червения панталон от Зара, дали не е къс?
На мен ми е идеален Stuck Out Tongue

Последна редакция: пн, 29 апр 2024, 10:52 от Vesana

# 1 989
  • София
Ани, това за шампоаните ми беше много полезно! Hug Намирам го пак в Беъра
https://barecare.bg/acv-vinegar-shampoo-150-ml

От тая рокля с картинки мен ме заболяват очите! Ако ми видите с леопарди, ми пишете! Satisfied

# 1 990
  • Бургас/Пз
Копче, ти си като мен с тъмна коса и мисля , че много ще ти хареса. Особено след боядисване запазва прекрасно цвета. Обаче според мен задължително с терапията трябва да се комбинира.

Ал, изобщо не са демоде обувките. Това с малкия пръст и на мен ми се е случвало и е супер неприятно. Ама не хвърляй обувките заради един мехур 😘

От утре съм в отпуска , детето каца в 8.35ч на нашето летище и нямам търпение да си я гушна. Днес съм супер бърза във всичко на работа.

# 1 991
Оф, Копче, запазих си и аз Беъра, че в Кокоса Анините помади все изчерпани! 😆
Мен също сандалите не ми се виждат ретро, даже бих си ги носила.
Аз пък днес съм вкъщи, защото имам лична работа. Утре последен ден, ще го изтърпя и Зсравей Гърция!

# 1 992
  • София
Добър ден и успешна нова /кратка/ седмица!
Лайт не беше ли събирането ви на 01.05.Ако за него искаш да се боядисаш май нямаш време за колорист.
Аз съм консервативна и не бих отишла за първи път след толкова години при някой,за когото нямам отзиви.Не че полжителните меннеия са 100%-ова гаранция.
За първи път се боядисах на 44 години,толкова умувах преди да се реша на тази крачка.Сега съжалявам,че не изчаках още малко,но тогава си мислех,че малкото ми бели коси /корени/ се виждат от километри.
Не мога да помогна с препоръки,защото ходя при един и същи фризьор,а при него часовете са запълнени поне месец,понякога и два напред.
Ани сладки емоции те чакат.Какво по-хубаво от това!
Имам нужда от нова чанта,пролетно-лятна,нищо не мога да си харесам онлайн.И в обувки,бг рових и в бест сикрет,фешън дейс пък толкова ограничен избор имат напоследък.
За Прага,аз съм и фен.Бяхме там през септември и хотелът ни беше в близост до магазина на Бата.Лично аз, нищо удобно не успях да си намеря.Но с удоволствие бих се върнала в града и на двамата с мъжа ми много ни хареса.Със сигурност не успяхме да видим всичко,макар до всички забележителности да стигахме само и единствено пеша.Транспорт ползвахме единствено от и до летището.

# 1 993
Аз до ден днешен боя на косата си не съм слагала никога.Почти нямам бяла коса и къната я покрива. Не, че в нея не слагат бои! Wink Никога не ми се е искало да си сменя цвета, сега по неволя кестеняво червенееща. 🤣

# 1 994
Този шампоан и аз го запазих, обаче пише че е за къдрици, а пък Ани е с права коса. Или се изправяш, Ани?
Ал, ще измислиш как да ги съчетаеш тези сандали, сигурна съм. На мен са ми леко ретро, но с подходящите дрехи и твоят финес, ще се получи.

Общи условия

Активация на акаунт