Стилът ни според възрастта (40+) - лайфстайл тема за пораснали момичета. Април!

• 169 880
  • 2 280
  •   1
Отговори
# 225
като сме частично на тема слънцезащита искам да попитам тези, които имат опит с Бентон - става ли да го мажа и на деколте? Или за там да взема нещо различно?

Мажа и на шия, и на деколте, идеален ми е.

Някой има ли мнение за слънцезащитата и въобще козметиката на Kiehl's?
Инцидентно ме сдобиха със слънцезащитен крем и мостра на нощна маска на марката.
Нощната маска ми хареса, чудя се дали да не пробвам нещо друго.

# 226
  • Пловдив
Агент, не питам, препоръчва ми се според моментното състояние на кожата, съобразявайки с възрастта. Досега съм оставала доволна.

# 227
като сме частично на тема слънцезащита искам да попитам тези, които имат опит с Бентон - става ли да го мажа и на деколте? Или за там да взема нещо различно?

Мажа и на шия, и на деколте, идеален ми е.

Някой има ли мнение за слънцезащитата и въобще козметиката на Kiehl's?
Инцидентно ме сдобиха със слънцезащитен крем и мостра на нощна маска на марката.
Нощната маска ми хареса, чудя се дали да не пробвам нещо друго.
Пробвала съм няколко от продуктите им за седмица - две. Харесаха ми, но са само тестери. Предполагам знаеш, че е американски бранд, стартирал като аптека в Манхатън през 1851. Присъединиха се към групата на L’Oreal през 2000г.
Таргет групата им е 18-40г, но имат и продукти за по-зряла кожа.

# 228
  • Бургас/Пз
Агент, аз съм много мнителна и по принцип рядко ходя на процедури. Не само питам, ами после се интересувам относно предложената процедура и чак тогава взимам решение дали да я направя . Няма начин да ми кажат - тази мезотерапия е подходяща и аз да се съглася. Имам голямо доверие на жената , при която ходя, на тя ме познава и ми дава правото на избор и не се сърди, че разпитвам повече не само за процедурата , но и за продуктите , които се ползват.

Змия, Бентън мажа на всякъде до гърдите, дори и да не съм с изрязано деколте.
Днес получих тази
Утре ще дам отзиви.

Ал, благодаря ти, тази пола и сако са много мои. Уцелила си ме не само за цвета, но и за моделите. И сега как да си удържа на обещанието до края на май нищо да не купувам ???

# 229
  • Ямбол
Ние вече стартирахме уикенда 😁

Скрит текст:

В една много готина къща за гости сме и си щуреем няколко семейства с деца.

Последна редакция: сб, 06 апр 2024, 07:34 от Майола Бени

# 230
За разкрасителни процедури се допитвам да близка лекарка.
Като Ани писа за мезотерапията се обадих и поговорихме. Нейното мнение е положително - препоръча ми да правя 4 процедури през седмица след зимата и 4 през седмица есента.
Тя е за превенция, слънцезащита, хидратация, козметични масажи, спане по гръб и против филъри и ботокс.

Ани, стискай зъби и не купувай.
И аз нищо не купувам, а страстно искам жълто-зелена чанта 😂

Днес така
Скрит текст:

и мантото ми е синьо, но сега е за къс ръкав и си го нося, а хич не обичам да нося нещо....

Майола, прическата и стила ти е супер 🙂
Приятно изкарване.

Последна редакция: пт, 05 апр 2024, 17:12 от Al Georgieva

# 231
  • В заешката дупка
Майола, това на блузата изглежда да е илюстрация на Кийт Харинг … Simple Smile

# 232
По молба на Змия

Последна редакция: сб, 06 апр 2024, 15:15 от mardji1

# 233
Ветрена, ползвах им дълги година околоочния с Авокадо и много хубаво хидратира кожата.
Друго не съм ползвала от Kiehl’s.

Ани, в тази слънцезащита се кълна. Любопитко голям съм да пробвам нови неща, но от както я намерих не искам друго да ползвам.

Ал, разкошна си! 😍 Много сте хубави цветни. 🤩За мен нещо не намери ли? 😂😂

Взехте ме на мезе като ви разказвах как се учех да спя го гръб, ама вижте и какво докторката казва. 😁😁

Майола и аз почти така, но без бритон. По Ковид време го бях отрязала. Ужас, ужас не ми отива никак. 😁Добре, че бяхме затворени и не излизах много.

Харпа преди коментирахме масажите с мед. Ти пробвала ли си ги? Аз почнах, но не за целулит, а за намаляване на обиколки.
Няма крем дето да махне целулита.

Последна редакция: пт, 05 апр 2024, 18:33 от cloè

# 234
Смях се на тежкото одеало на Cloè, но от десет дни спя по гръб и вида ми значително се подобри - врата и деколтето се изгладиха, около устните също, а и нощния крем не отива по чаршафите.
Та продължавам със спането по гръб и се извинявам, че така на майтап я взех Cloè 💐

Агент, мерси за снимките от колаборацията, шлифера ще пробвам да го пипна за госпожицата. Белите дрехи са ❤️

Последна редакция: пт, 05 апр 2024, 19:07 от Al Georgieva

# 235
Ал, хич не се притеснявай въобще не съм се засегнала. 🤗 Нося на майтап много, така че спокойно. 🤗❤😘

Дрънкам като развалена грамофонна плоча, че е полезно да се спи по гръб. Аз до тежкото одеало не стигнах, защото се научих да спя по гръб. Обаче го оглеждах де. След 40 год едно недоспиване се изписва на лицето. И като се събуди човек ги няма линийките по бузите от притискане на лицето във възглавницата. Няма ги и гъните по деколтето.

# 236
А как става това " научаване" да се спи по гръб, като по време на сън несъзнателно се сменя позицията на тялото?
Не е като да си буден и да внимаваш какво правиш/ не бива да правиш?

# 237
Аз се изтормозих две седмици, докато бях с лепенки, а после със сълзящи ранички без корички на лицвто, че не можех да се обърна силно настрана и по корем... Не срига, че лошо спях, а и нямах достъп до "заспиващата" позиция... За две седмици принудително, не се научих и сутрин имам "гневна" бръчка, от обяд нататък нямам...
Та и аз питам, как се научава да се спи по гръб?

# 238
  • тук-там
Ал, много ми харесва визията ти и стила ти!
Марджи, страхотна си! И чудна рокля! Много харесвам подобни, но на мен някак ми стоят като на закачалка Sad
Майола, свежа както винаги! Много ме кефи твоята прическа! И с бретон е много младежко!
Бентона го мажа навсякъде също.
Аз също се опитвам да спя по гръб. Определено е ефикасно.

# 239
Без възглавница спя, по гръб не мога.
Харпа, протеинов режим за няколко седмици маха целулита. Имам масажор с инфра червена лампа, купувах кремове и нищо.
Снощи ми пристигнаха новите лакчета, аз избрах 4 от общо 10, а ММ е добавил останалите. Боже мили, в скрит текст показвам какво според него би ми стояло - цитирам - много свежо. Сърце не ми даде да не се съглася.   

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт