Стилът ни според възрастта (40+) - лайфстайл тема за пораснали момичета. Април!

• 172 601
  • 2 280
  •   1
Отговори
# 285
Не знам доколко ги познават.Скоро моят син искаше суичър с Мерилин Монро.Каза: искам такава блуза с тази жена.😂 Явно беше модерен ликът ѝ в някакъв момент да се носи и му е направило впечатление.Обясних коя е.

Последна редакция: пт, 05 апр 2024, 23:00 от ДХ3

# 286
Оф, Диа, изплюх си виното така ме разсмя! Приличаме си, как го написа.
И ти си от клуба на лудите 😂

# 287
  • Бургас
Ал, ти имаш и страхотен клин на Кнап, ако не се лъжа Blush    Дх3, явно просто са мода, гледам и суичъри с репродукции имаше, но все пак група, която не слушат и не познават е малко странно, или просто заради ретро вайба са им интересни.

# 288
М.Монро е икона.
Аз имам с Марлене Дитрих

Галдучо, аз имам на Кнапп и го нося със суичър до средата на бедрото или с рокля
Много е хубав, със стрелиции Flowers Tulip
Очарована съм че помниш Kissing Heart

# 289
Точно днес четох едно 20-годишно детенце, с баща си слушал Нирвана от малък, беше написал много хубав текст по темата. Днес стават 30 год. от самоубийството.

Като пътувам дълго си обличам най-удобния анцуг и изобщо не ме интересува кой какво мисли.
Дънков гащеризон имах на 14 години, сега си купих един за градинска работа, много е удобно.

# 290
ДХЗ преди няколко години моята щерка ме втрещи с маникюр, всеки нокът различен цвят шарения, а на единия изрисувана Мерелин Монро! Но тя добре знае коя е. Wink

# 291
Подкрепям Ал за клиновете, честно!
Една вечер се прибирам и на нашата улица гледам една жена пие вино пред заведение по гол г#з. Че и някак странно набръчкан.
Joy
Като приближих, гледам -  с бежов кожен клин. Завъртя се и я видях и отпред - умрях! Масово носят клин, че и с кроп топ по улиците на всякакви възрасти. Изглежда добре на една от сто.

Последна редакция: пт, 05 апр 2024, 23:30 от silver pearl

# 292
Силвър, смея се до сълзи Joy

Phloxx, може ли линк към текста?

# 293
Мерилин е на почит у дома

# 294
М.Монро е вдъхновение за много жени Sparkling Heart
прическа, червило, токчета, рокли...

Julia Garner и тя (много ми хареса в Озарк, заради нея го изгледах целия)

# 295
Мале, колко сте изписали!

Понеже пътувам през седмица - две по работа, на кратките полети винаги съм по дънки. Винаги с елек в раницата. В самолетите е доста студено. От самолета често отивам директно в завод и няма как по анцуг.
Но когато летя презокеански, винаги се преобличам в екип/пижама веднага след качването.
Тениски с групи и едри фигури не съм носила. Не ми е била любима дреха тениската.а на 18 полите ми бяха по 2 педи . От 50 см плат си шиех пола Simple Smile

# 296
Чета ви при първа възможност, днес преди обяд се пробвах да понапиша някой ред, но служебни ангажименти ме изкараха от офиса, едвам ви изчетох...

Да кажа добре дошли на новите пет или шест момичета! Flowers Tulip

Видях mtz и нейния красавец, Ал с нова цветна пола, Марджи със зелената рокля, на Змия само розовите дрехи, Магни рокер, Майола в готин суитчер, Сиска с любимите ми панталони... съжалявам ако изпусна някоя... всички сте много хубави.

Нооо, плата на Карен, фантазия е! Ааа, моля те Карен, как така ще оставиш плата да отлежава. А каква е материята?

Лоуфърите на Диор, Heart Sunglasses, G&B красота!!

Агент, при нас започна малко след като нъвърши 12, през изминалото лято започнаха проблемите в поведението.

И сетих се, Клеми - как се виждаш на това вълнообразно огледало? Не го казвам с лошо.

Много теми сте подхванали, за интервютата - винаги съм ходила с панталон и сако, само като кандидатствах за барман и сервитьорка в едни гладни години сигурно съм била по дънки.
Като бях на 18 -20 носих дънкови гащеризони, и сега харесвам, но нямам. Никога не съм носила клин навън, само у дома или в зала. Тениски с надписи, картинки или просто бели или черни, носила съм и нося, и пак ще нося. Не обичам и нямам такива на рок банди. Преди години носех много тесни дънки и панталони, в последните пет години предпочитам по свободни и широки. Дълбоки деколтета ни като млада, ни сега нося, кроп топ бих сложила с висока талия панталон или пола. Високи токчета обичаммм, но вече ще нося само в сънищата ми. Имам колежка, която по цял ден издържа на най-различни височини тънки токчета, без да има после оплаквания от болки в краката. Евала!

За роклята, която си харесах намерих плат копринена тафта в цвят хамелеон златисто кафяво към... лилаво. Мда, само си мисля, че май няма да ми подхожда. Вие как мислите? Сега ще кача видео. ... Не успявам да кача видео, затова екранни снимки от видеозаписа,  понеже не снимах плата.

Последна редакция: пт, 05 апр 2024, 23:50 от Pink Dress

# 297
Аз не се впечатлявам вече от нищо, прекалено толерантна и приемаща съм станала и нека никой не се чувства засегнат, но преди време се потрисах от пуснати на свобода бюстове от всякакъв калибър на обществени места.

# 298
Отдавна от нищо не се потрисам. Калибъра на свободните бюстове не ми пречи. Стига да са достатъчно млади и стегнати. Но все пак си говорим за наличието на някакъв стил.
Пинк, златисто към кафяво е твой нюанс. За лилавото трябва да видя. Но за мен си благодатна за такива земни цветове.

# 299
Pink
Вълшебно изглежда!
Имах преди години една тюркоазена рокля от такава копринена тафта и тя отиваше към лилаво

Общи условия

Активация на акаунт