Стилът ни според възрастта (40+) - лайфстайл тема за пораснали момичета. Април!

• 169 797
  • 2 280
  •   1
Отговори
# 420
Лайт, много ми харесваш и с двете рокли, които си показала- голям финес лъха от теб 😍
G&B, с този гащеризон си просто wow…..

# 421
Light Beam, много ми е драго Kissing Heart
Тия страсти са ми любими, много е хубаво Heart
Ето една в цвят, имам я, реално е много-много красива и мисля ще ти стои.
Малко е по-строга, но с бижута и прическа става

G&B, разкошен е и ти стои супер.
Помня го, ти правиш дрехата Уау

Макадамия грееш. Слънчице си ти Nature Sunny По спортен екип, но и бижутата не си забравила. Браво!

Ali, браво за гардероба! Видя ли че не е толкова страшно Wink
Аз съм за нещо готово, за да съм сигурна че всичко ще е ок.

Лейди, много хубав маникюр. Про.
(моят няма да го показвам, нещо бързах и само отдалече е ок Joy

ДХЗ, вчера мацка, а днес мазилка Hug
Ми добре се справяш, както няма майстори за нищо............ Wink

Мими, аз съм голям фен на риза-рокля с якичка, вземи си я. Цвета много ще ти отива

# 422
  • София
Лайт, разгледай Асос. Имат Petite  колекции.

Мими, аз тази рокля бих пропуснала, както мисли и твоето мило Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 423
Лайт, много се радвам, че се появи. Хубави емоции те очакват, знам че ще направиш добър избор - ти винаги си толкова елегантна и различна едновременно. Двете показани рокли са красиви, но празника заслужава нещо новичко.
Мими, синьото много ми харесва. Поръчвай и показвай да решаваме заедно. Аз също я виждам с бели кецки ( каква изненада) тази рокля.
Макадамия, цветна и прекрасна дори в гората. Не като мен черна врана. Но пък гледките си заслужаваха четирите часа разходка. Само не разбрах по един и същи маршрут с епъл смарт часовници и двамата с ММ, как той изгори 780 ккал, а аз 380 - ще кажеш че на гръб ме е носил 😂
Скрит текст:

ДХЗ, снощната ти снимка от партито е уау - браво момиче. Изглеждаш страхотно и в елегантна рокля,и в ежедневни панталони, и пуловер. Че и с баданарката се справяш.
Аса, подстрекателка такава. Току що поръчвайки чехли за ММ за лятото, набързо добавих едни дънки от Асос. Мамешки за всеки ден.

Последна редакция: пн, 08 апр 2024, 13:50 от MagniМ

# 424
Ал, маниачка съм 🤣 - с бижута спя, с бижута на плаж, с бижута спортувам / без пръстени, разбира се / .Това е причината да ги избирам семпли и неангажиращи💎
Магни, чудесни с куч 😍

# 425
  • София
Ааа, Магни, аз постя. Не пазарувам Laughing

# 426
  • Бургас
Light beam, много са хубави и двете рокли, но и аз съм на мнение, че би било добре да потърсиш нещо ново, специално за повода.
За мен тъмно синьо е много подходящо и ще ти отива, но щом го избягваш, идеята за цветя или някакъв детайл в този цвят също е добра.
G&B много елегантно :
Иначе идеята за гащеризон никак не е лоша. Много харесах една позната на бал на детето си миналата година, с гащеризон. Крачолите се стесняваха към глезена, а тя не ми се вижда много висока, все пак зависи от фигурата.

# 427
  • Mediterraneo
Това са маските, които поръчах с малиновия оцет. Не знам защо, но тази сутрин цената им беше 3 и нещо евро.

https://www.yves-rocher.es/rostro/tipo-de-cuidado/mascarillas-y- … ndula-bio/p/29641

https://www.yves-rocher.es/rostro/tipo-de-cuidado/mascarillas-y- … buena-bio/p/28348

https://www.yves-rocher.es/rostro/tipo-de-cuidado/mascarillas-y- … omila-bio/p/27051

# 428
Ох, благододаря ви за хубавите думи и за съветите, момичета Hug
Видяло се е, ще търся нова рокля. Едвам ме навихте Stuck Out Tongue Winking Eye За официални поводи винаги се справям много по-трудно и по-зле, отколкото в ежедневието. Според мен това е, защото непременно трябва да намериш нещо, пък нещото да е уау.  
Sunny_n, тъмносиньо харесвам и нося много в ежедневието. Рокли също имам доста. Най-често точно за такива се схващам, в интерес на истината. Нова в този цвят ще е поредната.

G&B, този гащеризон и аз го помня. Много хубава визия.
Магни и Макадамия, завиждам ви за разходнката навън, особено на Магни с тези гледки Heart Eyes

Последна редакция: нд, 07 апр 2024, 21:43 от Light Beam

# 429
Магни, не те ли е срам, сега цяла нощ ще сънувам твоето море! Страхотно, ще дойда някой ден! И ти си супер така спортна! За роклята ще мисля, аз съм ниска и рядко уцелвам дълга, която ми отива!

# 430
Ела, Мими, ще съм твой гид с най-голямо удоволствие. И хубави ресторантчета има край брега. Островчето е малко, всички пътища водят към морето. Няма нужда да те водя в пущинаците. Роклята ми се струва достатъчно прибрана в дължините - може да те изненада приятно. И с хубави сандали с малко токче ще стои много по-хубаво отколкото с гуменки на теб. Чанта, очила - зная че ще си много шик. Аз бих рискувала с поръчката.
Нямам търпение G&B да ме зарадва, че моята синя рокля е при нея.
Между другото лично аз намирам че дългите рокли стоят по-добре на миньончета. Справка Сиска, Пинк, Лайт.

# 431
Магни, да знаеш обещала си! Hug

# 432
Magni,

Последна редакция: пн, 08 апр 2024, 10:12 от G&B

# 433
  • France
Магни, къде е това?
Мъжете, тези гадове, изгарят повече калории, защото са по-големи и по-мускулести от нас. Природата е кучка.

# 434
  • Велико Търново
Галчудо, Макс Мара имат хубави такива модели, много пипнати. Ето например:
https://bg.maxmara.com/p-1131124206001-colonia-clay
ДХЗ, зашеметителна!

mtz, държа те отговорна за днешната си поръчка.Изобщо нямах намерение да поръчвам нищо, обаче децата ме ядосаха нещо по телефона и понеже не ми се даваха толкова много пари за Макс марата, поръчах това ансамбълче.
Шегувам се!

Лайт, почти във всяка тема те споменавам минимум по два пъти и все се надявах да ти остане време за тук!Много се радвам, че си тук!Прелестна си всякак!Сигурна съм, че ще избереш най-хубавата рокля за празника.

Деси, просто си невероятна!Много, много ми харесваш и шапка свалям за уменията ти в строителните дейности.Мен ме бива само за хамалски истории, много съм схваната в ръцете.

Мими, чудесни снимки и на Майола също! Искам на морето!Ти поръчвай роклята, ако не ти стане/хареса наближава ми рождения ден.Шегувам се!

Много хубав маникюр видях на Лейди.
Клемс, чудесна и свежа си!
Макадамия, прелест!Леко завидях за разходката, че днес цял ден бях дежурна в аптеката ни, която е в мола.
Магни, прекрасни сте с кучето.Мина беше много доволна от Малта.
Али, крема е за всеки тип кожа.Хидратиращ аква-гел е.
Съни, много хубаво сако.За него имам три налични панталона, които естествено не съм обувала.
Трябва да си оправя гардероба и аз.Струва ми се, че едната колежка ще е много щастлива.
Копче, много си хубава с колелото и не само де.
Майола, също много ми харесваш!Свежа си като девойка!
Имам и нов шампоан, и маска.Никога не съм ползвала нищо от марката.Дано ми харесат.

C&B, помня снимката с гащеризона, помня и други твои снимки!Страхотна си!Каквато си отзивчива, мисля, че не искам да си ми приятелка, защото е сигурно, че ще умра разорена.
Аз на процедури не ходя, единствено на почистване.Сега в най-големия салон са купили някакъв модерен апарат с невероятен ефект, три процедури 2100.Поканиха ме, но аз любезно отказах.С каквото и да ме намажат, каквото и да ми направят след 12 часа на работа и 6 часа сън, нищо няма да има желания ефект.То затова си има прослойки, не всичко е за всеки.
Пожелавам ви приятна вечер!

Последна редакция: нд, 07 апр 2024, 22:47 от siska79

Общи условия

Активация на акаунт