Стилът ни според възрастта (40+) - лайфстайл тема за пораснали момичета. Април!

• 169 901
  • 2 280
  •   1
Отговори
# 525
65 годишната италианка ми е точно анти- за каквото и да е. Къси чорапи и отворени обувки ми е инфантилно и перверзно.

# 526
pepsun, добре дошла! Вярвам, ще се чувстваш уютно тук.
Много свежа и слънчева дама си, с пленителна усмивка и две прекрасни дъщери. Heart Eyes
Минавай по- начесто.

# 527
Абсолютно зашеметяващо представяне от Пепсън! Добре си ни дошла!

От мен малко слънчево затъмнение 2024

^^^ от ръка с телефон и с чаша просеко в другата Wink

# 528
Agent, страхотна снимка! Благодаря.
Преживяването сигурно е било незабравимо.

# 529
Ооооо, Агент, феноменално! Благодаря! 🙏 32 милиона са наблюдавали небесния спектакъл в Мексико, САЩ, Канада! Heart
Мацките от София ще ходи ли някой на бенефиса на Сигнал? 50 години празнуват?

Последна редакция: вт, 09 апр 2024, 08:09 от mimi.7299

# 530
Пепсън, добре дошла! Уникално представяне, успях дори да те видя, чудесни снимки!

Агент, много яка снимка, тук затъмнението май се падаше към 9 вечерта и нямахме шанс в България да го видим.

G&B , тези очила и чанти…., наистина нямаш сърце, тъкмо си мислех, че трябва да спра с покупките и ти отново запали пламъчето в мен! Аз съм с малко лице и ми е трудно със слънчевите очила, ще трябва да хода да премеря…

Този завод на Сиска събуди любопитството ми, ама едва ли някога ще се доредя, или ще намеря време и все пак звучи съблазнително.

Видях още много снимки, но вече забравих коя на кого беше Simple Smile Слънчев ден, момичета!

# 531
Снимката на затъмнението Heart
Благодаря Агент!

G&B, сърце нямаш ти….. Joy искам чанта, харесах си модел, само се чудя за цвят. Точно се кротнах с чантите…..

Siska, нямам търпение да видя копринената рокля. Като ходиш да си я взимаш и ако видиш шлифер на Бърбъри S, направо може да грабнеш един за мен Kissing Heart
Мой близък работеше дълги години в Русе и в този период съм се обличала най-добре, по последна мода и за най-малко пари.

Чека, харесват ми съчетанията. Разбирам нетърпението ти за лято. Каква е чантата? Виждам интересна дръжка и любим цвят.
И аз имам нови чехли за лятото Sunglasses

Магни, сандалите с дънки и бяла тениска и ще е супер. Направо те виждам

Мариета, никога не съм била в Прага. Снимката ти събуди желанието ми за пътуване.

Сигнал ще ги пропусна.

# 532
Pepsun, помня те по ник, добре дошла.Не видях снимките ви, но усещам, че сте прекрасни.

Последна редакция: ср, 10 апр 2024, 09:19 от ДХ3

# 533
  • тук-там
Дами, ще се върна да ви чета. Дайте бърз акъл - с коя обувка:

Последна редакция: вт, 09 апр 2024, 14:30 от mtz

# 534
Кецките с бели връзки Wink

# 535
  • Ямбол
Pepsun, добре дошла 💜
Агент, впечатляваща снимка : )). Аз помня затъмнението от 99-та година, ама тотава с подръчни средства нищичко не успяхме да видим 😂.
ДХЗ, изглеждаш супер свежо (и косата ти е разкошна 😻).

Мтз, от мен глас за кецовете : ))

И аз днес с кецове:

Последна редакция: вт, 09 апр 2024, 22:44 от Майола Бени

# 536
mtz, белите връзки!
Аз днес със сините маратонки, колегите са смаяни...викат пак ли си на терен? 🤣
Развалихте ме вие, развалихтееее...! 🤣

Последна редакция: вт, 09 апр 2024, 10:24 от mimi.7299

# 537
  • София
Мариета, дамата дори в гръб я определям за рускиня! И какъвто и език да говори, не може да ме заблуди! Sunglasses

Слънчеви очила без поляризация не купувам и затова дизайнерските не са ми дерт! Нямат поляризация! Имам едни на Liu Jo и така си стоят и не ги нося. Хем, тежка рамка и ми докарва главоболие, хем без поляризация! Отчитам ги като голяма грешка! В магазина, като ги купувах бяха Уаууу, иначе!

# 538
  • София
Pepsun, добре дошла! Страхотни момичета сте и трите - много слънчеви и красиви!

mtz, с кецките и на мен ми харесва повече

Агент, страхотна снимка!

Мариола, много си сладка днес, много!

При мен пак 0 стил. Следобед ще го мисля как да въртя пешком из близките квартали. Поне се гримирах със син грим. Много обичам светът, погледнат през сините ми мигли - става по-магичен.

# 539
Mtz, кецовете с бели връзки

Мими, готино е така 🙂

Майола, много си свежа

ДХЗ, супер си, за шлифера ❤️

Копче, а като нямат поляризация затъмнените стъкла не са ли достатъчни?

Днес така
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 09 апр 2024, 11:25 от Al Georgieva

Общи условия

Активация на акаунт