Стилът ни според възрастта (40+) - лайфстайл тема за пораснали момичета. Април!

• 170 041
  • 2 280
  •   1
Отговори
# 975
За Ани, с кожената пола! Simple Smile Снимката е ужасна, щорите са пуснати...като я доняглася ще снимам пак!

Последна редакция: вт, 16 апр 2024, 20:33 от mimi.7299

# 976
  • Велико Търново
Привет, момичета!
Първо да изкажа възхищението си към всички снимки, които видях!
Преди няколко дни/вече ми се сливат дните/ фантастична mtz, карето отзад не видях, но ако не си давах реална сметка, че никога няма да съм като нея, ведняга щях да се подстирига късо.
Ани, Ал и Мими с чудни талии видях, Ан-Мари в пробната също прелест.
Аз ям колкото си искам и затова от мен дума няма да чуете защо съм дебела....или поне не защо не изглеждам така както искам, защото ям!
Прекрасни снимки от Мавриций и от Агентката!
Копче, страхотна си и момчетата също!
Де що витрини видях-всички ми харесаха!

Пепи, все забравям да кажа, че руса много те харесвам.
Вчера ми дойде сакото на Boss, смело заявявам, че е страхотно и все едно за мен е шито.За панталонът мога да кажа същото, само,  че на моите крака нищо не може да седи така, че аз да кажа "уау", но сакото, ах сакото!
Пожелавам хубав ден на всички!

Последна редакция: вт, 16 апр 2024, 21:54 от siska79

# 977
Момичета, страхотни красоти показвате!
Изпуснах Ани с жълтия костюм и много ме е яд, но пък видях колко и отива на Чека прическа каре, а си мислех, че сегашната и къса коса е възможно най-доброто попадение за овала на лицето и цялостното и излъчване. Раздвоена съм сега Blush
Леопардовата риза е чудесна, Мими! И аз съм консерва, имам една подобна риза и я съчетавам само и единствено с черно. С червено ми е too much и се притеснявам да не докарам визия, която стриктно избягвам да докарвам. Не и на тези години Joy Ще опитам с бежово обаче. Принципно никак не е моят цвят, аз не съм като прелестната Сиска, която успява да накара всяка дреха в този цвят буквално да оживее Heart
Браво за скока с парашут, Сиска!! Много ми се иска и на мен, но още не мога да се престраша...
Много чаровна Майола Бени видях, суперелегантна Ал... ох, много бързо пишете, момичета, все някого ще пропусна!!

Копче, Агент, разкошни снимки, благодаря Blush
Да се покажа и аз - в събота бяхме на дневно представление на "Фантом в операта". Облякох зелената риза на Mos Mosh с нов екрю панталон на Ivy Oak - поредните широки крачоли в гардероба ми Grinning
Днес нямам срещи, мога по-спортно в офиса и реших да разходя новите кецки на Hugo, с които инцидентно се сдобих, докато си търсех New Balance. Не съм се отказала, ще си намери моите Blush

[…….]

Последна редакция: вт, 16 апр 2024, 19:06 от Vetrena

# 978
Агент е права за принровете... Според натюрела е основно, цвят и размер на шарката може да се избере според цветотипа, но... С цветенца всякакви мога да се наглася, с шалчета, воали и дантели също... ама с животински принт съм като официално тафросана сиганка от ма'алата Rolling Eyes

Ето я Сиска в предния пост - чудна!
И Мими с правата пола...

Аз мерих рокля, ами като капибара, маскирала се на пума Smiling Imp

Дами, чудни снимки!!!

# 979
Агент, ти просто имаш фотографско око, без значение с какво снимаш. Ако ти е хоби, развивай го, много си добра.
А да надскочиш страховете си е голям кеф. И аз го направих преди 15г, а с мен и 17 годишната ми дъщеря.

Скрит текст:
...

Сиска, един ден се надявам да надвия страха си и да повторя с парашут. Леопардовата ти рокля е много красива и типично в твой стил като кройка. От двата принта - легинсите и роклята, които имам в гардероба си, нося само роклята веднъж на високосна година

Скрит текст:
...

Жълтия костюм на Ани ми хареса много, любим цвят, но да го гледам на други мацки. Не че не съм опитвала.
Скрит текст:
....

Копче, не мисли за отменения полет, наслади се на всеки миг и ни радвай с още красоти.
Редактирам се за да кажа на Ветрена, че ви чета в темата за дневниците и съвсем навреме визуализира резултатите от досциплината и хъса. Страхотни сте ти, Ани и Дез. Много ме мотивирате.

Последна редакция: ср, 17 апр 2024, 08:17 от MagniМ

# 980
Оооох, Ветрена, Сиси, Магни ами просто сте прелестни! На хубава жена каквото и да облече всичко й стои!
Моята риза се прие неочаквано добре, чакали ме и с полата...захванаха се обувки да ми мислят. Я кажете според вас с какъв цвят? Иначе е ясно, че ще са токчета! Wink

Последна редакция: вт, 16 апр 2024, 17:29 от mimi.7299

# 981
Изобщо не съм изненадана, Мими. От споделените  снимки се вижда колко добре е подбрана всяка твоя визия. Включително и с ярките маратонки. Всеки ден по всякакъв повод. Аз съм ти абсолютен фен Heart

# 982
  • Ямбол
Мими, супер си с кожената пола и ризата, комбинацията се е получила отлична.
Значи, искрено ви завиждам за смелостта, момичета! Бънджита, парашути, скокове, полети…, направо ме ококорвате! Аз нямам толкова смелост в себе си, признавам си.
Ветрена, изглеждаш супер с червения панталон.
Сиска, 🌷
Магни, хубава си в жълтото, носи си го без да се замисляш.
На Копче и на Агент снимките ми пълнят душата с красота.
Така ми се пътува… но може би чак наесен ще успеем да отидем нанякъде извън Бг.

Панталонът ми е широк в кръста 😅, обаче няма гайки и не мога да сложа колан. Ще го нося на шивач тези дни ✌

Последна редакция: вт, 16 апр 2024, 22:43 от Майола Бени

# 983
  • Sofia
Страхотни снимки на места, емоции и прекрасни хора! Благодаря ви за чудесното начало за деня, оправихте ми минорното настроение, породено от поредното ходене по болници Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus
Майола, изобщо не е вярно - твоето учене също е вид смелост!

Последна редакция: вт, 16 апр 2024, 10:30 от Vesana

# 984
Весана, каквато и да е причината скоро да споделиш, че всичко е зад гърба ти. И Змия се загуби да ни зарадва, че нейната мама вече си е у дома.

# 985
Копче и Агент, снимките ви са нереални красиви! Споделяйте повече за тези от нас, които това лято да го докараме най-много до Гърция.
Чека, съгласна съм че стила е комплексно понятие и личи в много аспекти - в отношението към дома, към себе си, към близките и непознатите, към езика и историята. Стилът е цялостно светоусещане и се радвам, че тук откривам толкова различни и стилни жени в пълния смисъл на думата.
Pepsun, изпращам ти силуета на Родопите, макар и да нямам никакъв фотографски усет.
Възхищавам се на всички дами, които със спорт и дисциплина поддържат фигура. Аз засега я карам с каквото ми е дал дядо Боже, но като гледам как се променят нещата, ще трябва да намеря моя спорт.

# 986
  • Sofia
Весана, каквато и да е причината скоро да споделиш, че всичко е зад гърба ти. И Змия се загуби да ни зарадва, че нейната мама вече си е у дома.
Магни, благодаря - за родител става въпрос. Дано да е скоро, че стана продължително и се чувствам уморена психически Sad

# 987
Аз съм ти абсолютен фен Heart
А, аз твой! Като те видя с тая осанка с безкрайните крака! В главата ми е снимката с топа/ от отрязаната рокля/, панталона и токчетата. Обожавам такъв силует! Heart
Веси🙏

# 988
Мими Heart
Аз пък искам да нося такива рокли, но или ще е след 60те или в следващия ми живот.

# 989
Магни, ми защо в друг живот, тя и сега ще ти стои, стройна си, ела гледай мен с такава...! Joy

Общи условия

Активация на акаунт