Стилът ни според възрастта (40+) - лайфстайл тема за пораснали момичета. Април!

• 169 697
  • 2 280
  •   1
Отговори
# 90
Това, обаче:
Скрит текст:
…аз не бих облякла.🤷🏻♀

Щот не си черна и няма да ти отива🤣🤣 нали ? И аз така 😂

# 91
Тути, стискам ти палци! Може би...евентуално без дънки. Само за това се сещам.
Добре дошли на новите дами в темата.
Да се отбележа с едно дълго кафе със сметана на ден и недостатъчен и пълноценен сън.
Имам много хубави цветни обувки. Показвах ги преди време, че е им търсих и чанта, но не открих. Тогава питах Плик, Чанта (по съвет от темата), но не успяха да предложат.

# 92
# 93
На интервю се обличам скъпо и да си личи, че е скъпо. Все пак отивам да искам голяма заплата, а всичко започва с външния вид.

# 94
  • Най-красивата страна
Вчера посетих Brax-новия магазин във Варна.
Немска марка.Много качествени дрехи.
Познавам марката отдавна,но не очаквах ,че и тук ще отворят магазин.И то не в някой от моловете...
Дънки,панталони,блузи,ризи,сака,жилетки....
Дънките и панталоните са изчистени модели,материята е много приятна на допир ,издържат няколко години без да мръднат..качеството си личи...Те най-много ми харесват.
Тениските също са изчистени модели.
Жилетките и саката са по-интересни.
Комбинират се идеално-дънки-тениска-жилетка
Или панталон-риза-сако.
Като цени-като Guess например...но си заслужава.
До сега купувах от намаленията в Германия или от about you,където също дрехите са по-евтини.
Ето тези си поръчах
https://www.aboutyou.bg/p/brax/danki-carola-9231107
В момента са намалени.Но аз нося малък номер.

# 95
Диа, тук дамите знаят, че съм най-големият фен на стилето. И все още мога да вървя с такива. Но никога не съм ги носила на работното си място. Това е обувка, която предразполага за всичко друго, не и за работа Simple Smile
Цветната пола с бирки на тукашния плаж идеално ще ми пасне 😊
И добре дошли, нови момичета! 🌺

# 96
Нямах предвид стилето и на работа. Както казах, работата ми е такава, че дори с маратонки ми е добре. Въпреки, че бих могла и със стилето да си седя пред бюрото, но не е нужно от суета да ми е неудобно. Grinning Но не мога и в свободното си време, не мога дори на събития, просто защото краката ми ще ме предадат след 30 минути. Но ти с твоята фигура и крака, Магни, можеш със стилето и още как!
Бях на сватба миналата година и си купих златни обувки с отворена пета, остри отпред, на широк 5 см ток. С тях издържах от 9 сутринта до 16 часа. Сватбата беше вечерна и там вече обух балеринки, не можех повече да си ходя на очите. Просто има хора, за които токовете стават невъзможни. Примирих се. Simple Smile

# 97
Здравейте, и аз някак чак днес обърнах внимание на темата. Ако ме приемете имам нужда от разтоварващо и позитивно пространство, дори и да не пиша много. Просто частта от темата около дрехи, чанти, цветове и прочие ме грабна Relaxed 

Донякъде ми подхожда описанието на Петина. Ходя леко кежуъл облечена, дънки предимно, ниски обувки маратонки. Не съм голяма кипра, не се гримирам, пазарувам по-скоро бюджетно, някои от коментираните марки само съм ги чувала Satisfied  Но обичам цветни неща, както и шалове! Нося основно хладни цветове, синьо розово зелено /от бледо до ярки/ + базови. Или дреха, или връхно, или чанта/шал ми е акцент. Баж като непораснало дете. Smiling Imp Smile  Имам обаче някакви задръжки в стила и съчетанията. Веднъж избухвам с нещо свежо, друг път съм консерва. Веднъж супер трудно избирам /искам нещо ама не знам точно какво/. Друг път имам спорадични покупки, които се оказват непрактични и отлежават. Smirk Та има някъде да се попромени това, може да сте ми в помощ. Flowers Four Leaf Clover

# 98
Ехеее, колко много нови попълнения...добре дошли, ще се радваме да споделяте и вашия стил! ❤️ Ние вече както казваше някой само по снимка без лице можем да се познаем коя е!
Mtz, таз сметана много хубава, идеше ми не да я мажа на главата, а на устата. След изсушаването пръснах малко олио на Нюкс на ръцете и погалих косата. Wink
Я споделете някоя стандартна нискостепенна Wink рутина за коса. Моята е тънка, нормална, с тенденция към засушаване на краищата?

# 99
  • France
Днес така се бях накиприла. Полата е макси, повдигнала съм я за снимката за да се видят обувките. Смятам, че щеше да стои по-добре с яке цвят бургунди, но такова нямам.

Отворена съм за всякакви коментари.
Между другото намирам, че трудно се ходи с дълга пола, все ми се усуква около краката. Не знам как са ходили едно време? Но платът е много приятен, пада тежко и се чувства, че е 50% памук.

# 100
Здравейте! Харесвам ярки чанти или обувки,не и двете заедно. За момента съм в търсене на чанта в ярък цвят,която да може да се носи с почти всичко..
Стилът според мен е във всичко,не само в офисно и официално облекло... Даже там е по-лесно да си стилен. Дрехите може да са стилно съчетани за спорт,за свободното време,за кафе с приятели,за парти... И е хубаво да отговарят на съответния повод..
Цикламените обувки бих съчетала с неутрална чанта. С Тюркоаз е хубаво,но само на картинка според мен. Получават се 2 супер ярки акцента.
Стилето са много красиви и неудобни обувки,които избягвам да причинявам на краката си.
Маратонки с чорапогащник е абсурдна комбинация за мен.

# 101
  • Бургас/Пз
Тути, за интервюто избери нещо, с което да ти е комфортно , за да не ти създава напрежение допълнително да го мислиш. Аз съм била  преди три години за административна позиция и избрах кафяв чино панталон с ръб, риза в цвят мляко с кафе и късо сако. Бях с боти с ток, защото беше зима. Чувствах се уверена в себе си, знаех,  че изглеждам добре и че трябва единствено да покажа какви знания имам. Когато човек е спокоен за външния си вид, може да се съсредоточи върху важните неща. Това важи за мен и само споделям опит. Не казвам , че е неща общоприето .

Много ми е интересно какво разбирате под “обличам се скъпо”
Означава ли , че като нямам скъпи дрехи, нямам шанс при кандидатстването на позиция с висока заплата . Ммм … не мисля. Но мие  интересно да чуя вашето мнение. И най-вече на момичета, които провеждат интервюта и наемат служители. Влияете ли се от това дали кандидатът за работа е облечен скъпо??

# 102
Нося тези обувки с тази чанта. С дънки и бяла блуза (примерно) и мисля, че не изглежда зле.
Скрит текст:

# 103
  • France
Даже ми се вижда супер Blush

# 104
Това, обаче:
Скрит текст:
…аз не бих облякла.🤷🏻♀
И аз така 😂
Aх, че сте ми сладки буквалистки, мили мои Grinning Аз все пак написах "нещо, коетo може да послужи за някаква частична инспирация може би" Grinning Grinning Grinning

А тези бихте ли?

Ако ще си говорим и аз не бих го облякла. Но това, което виждам аз в този кадър е индикация, че дори според дъртите и консервативни френски модни къщи е ОК да се съчетават принтове и да се отиде малко по-далеч от флорална пола съчетана с фланелка с принтче Wink

За мен стилът (или както тук го наричат être chic) е да се обличаш с вкус спрямо фигурата и възрастта си. Да съчетаваш елементите и цветовете. И често всичко опира до детайлите. Точният нюанс зелено с точния нюанс синьо. Точната дължина. Точните аксесоари.
^^^ Много съгласна!

Карен, платът е много интересен десен в твои цветове и с огромно нетърпение ще чакам да видя в какво ще го превърнеш и дали ще го аксесорираш с нещо в оранжево като в моя кадър!

ДХ, много те харесах в тоалета със златните лоуф... обувки!

Филомена, аз много харесвам такива обрани гами от неутрали, много органично стои!

Диа, хареса ми комбинацията от цвета на обувките ти с цвета на чантата, но както каза останалото трябва да е по-неутрално, макар, че има ярки жени които могат да носят много цвят едновременно. Пак стигаме до типажа на носещата...

Добре дошли на Тити и Мис Каприз!

Последна редакция: пт, 05 апр 2024, 00:14 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт