Стилът ни според възрастта (40+) - лайфстайл тема за пораснали момичета. Април!

• 169 890
  • 2 280
  •   1
Отговори
# 105
Ани, аз съм участвала в интервюта. Не се влияя от това дали са облечени скъпо, допада ми да са чисти и спретнати! Но явно има значение и за каква позиция се кандидатства.

# 106
Диа, хареса ми комбинацията от цвета на обувките ти с цвета на чантата, но както каза останалото трябва да е по-неутрално, макар, че има ярки жени които могат да носят много цвят ендовременно. Пак стигаме до типажа на носещата...
Агент, аз нямам ярки дрехи. Blush Имам една електрикова тениска за онези сигнални маратонки и тя си е още с етикета, а е поне на 2 години...

# 107
Диа, благодаря ти! Да, обичам стилето, мога да изляза с такива обувки за един сладолед или градска разходка. Но дори когато съм била само в офиса, съм избирала удобна обувка. След часове да не ми се подуват краката и да не се чудя как да ги обуя отново след като съм ги изритала под стола.
Аз и в момента съм част от интервютата. Като Мими гледам приятен и спретнат външен вид, чисти ръце, коса и нокти, и достатъчна мотивация за работа. Но при мен не говорим за високи позиции.
Между другото дъщеря ми работи точно това. Голяма част от интервютата се правят онлайн.
Ехаа, ставаме все повече. Супер!

# 108
  • В заешката дупка
За мен “стилно” означава “естестически издържано”. Колкото и да е широко и субективно това понятие.  В този смисъл дали кежуъл с кецове, или официално със стилето, може да си стилно или не чак толкова стилно облечен. Т.е. ток и “изтупан” аутфит ни най-малко не е равнозначно на стилен, както и дънки и ниски обувки на не-стилен.

Агент, съжалявам ако съм ти отворила работа да мислиш по въпроса за цветнотипа на побелелите и сиви коси. Той беше по-скоро закачлив, в контекста на това, че сме пораснали момичета. Моят начин да видя дали някой цвят ми пасва е като се погледна в огледалото и едва ли тепърва ще го променям. Забелязала съм и че по един начин ми стоят някои цветове лятото, по друг - зимата.

“Скъпо облечен” не знам какво означава, но “евтино облечен” го асоциирам с облекло, което няма много общо с цената на дрехите.

Добре дошли на всички, престрашили се да пишат и да се показват!  Simple Smile

Последна редакция: пт, 05 апр 2024, 00:24 от ЧеКа

# 109
През последната година развих слабост към розовото - цикламено и пудрено.
Ted Baker имат чудни блейзери с панталонки  -25%, които за жалост не са за мен. Очаква се съвсем скоро да влязат в процедура по несъстоятелност и е напълно възможно да започнат разпродажби и затваряне на магазини.

Скрит текст:

# 110
  • Бургас/Пз
Ted Baker имат на -25% чудни блейзери с панталонки, които за жалост не са за мен. Очаква се съвсем скоро да влязат в процедура по несъстоятелност и е напълно възможно да започнат разпродажби и затваряне на магазини.

Скрит текст:

Аххх, този костюм е прелест. Има ли сайт??

# 111
G&B, много ме изненада. Явно имаш информация от кухнята. Ние продаваме парфюмите им много добре. 🙄

# 112
Ani,

https://www.tedbaker.com/uk/p/Womens/Clothing/Coats-and-Jackets/ … QYAiABEgKxg_D_BwE

G&B, много ме изненада. Явно имаш информация от кухнята. Ние продаваме парфюмите им много добре. 🙄

Magni, говореше се от седмици. Всъщност официално са. От вчера.

https://www.geldards.com/insights/ted-baker-high-street-giant-in-administration/

# 113
Dia4ti, Многп ми хареса комбинацията!

Мнпго интервюта съм правила и мога да кажа, че има значение само за какво кандидатстваш и какво ще покажеш.
Аз обичам ситуационни интервюта, values oriented, примери и тн и после - долу на тръстиката да покажеш какво умееш. След 2рия въпрос костюмът е вече от значение.
Един спомен скорошен, една девойка дойде на интврвю в бяло, а кандидатства за специалист БЗР. След 30 Мин и дадох работните обувки. И т.н. да слезе в завода.
В Англия зная, че има програма, която предлага костюми, за да отидеш на интервю. И там се променят обаче нещата… да не казвам, че sport-casual дънки и риза, беше шок за тях преди 10г.

# 114
Al, благодаря за новата тема и добре дошли на новите момичета!
Аз обичам ярки дрехи, макар да се ограничавам от към розово и ярко зелено, оставям ги на младите Simple Smile Иначе не знам какъв ми е цветотипа, но съм бледа и ярката дреха ми седи много добре, не мога да кажа същото за бежовото - обожавам го, но ме “измива”, изглеждам като болна с него..
По отношение на интервютата, водила съм интервюта, за мен е важно кандидата да е чист, спретнат и компетентен - дали дрехите са скъпи, или евтини няма никакво значение, стига да са изпрани и изгладени Simple Smile Познавам хора с възможности, които обичат да носят “масови” марки и купуването на LV обувки за тях е прелюбодеяние Simple Smile Така че, дрехите не са от значение, за мен поне Simple Smile
Нооо, аз харча повече отколкото трябва за дрехи, не е добре, ама страст ми е, какво да се прави.
Хубава вечер на всички!

# 115
Ани, аз съм участвала в интервюта. Не се влияя от това дали са облечени скъпо, допада ми да са чисти и спретнати! Но явно има значение и за каква позиция се кандидатства.
И аз.
Важно е и как се държи кандидатът. Позиция на тялото, език на тялото... Погледът...

# 116
През последната година развих слабост към розовото - цикламено и пудрено.
Ted Baker имат чудни блейзери с панталонки  -25%, които за жалост не са за мен. Очаква се съвсем скоро да влязат в процедура по несъстоятелност и е напълно възможно да започнат разпродажби и затваряне на магазини.

Скрит текст:

Благодаря Heart Такъв костюм мога да нося и в цялостен вид, и поотделно. Ще погледна сега.

# 117
Добре дошли на новите момичета! 🤗

И аз като Ани искам да разбера какво означава “скъпо” облечен? Като дойде човек за интервю ще почна да оглеждам за лого и надписи на марки ли, за да разбера какви възможности/ желание  има да си купи дрехи ?
Tuty, успех на интервюто и понеже и аз съм на същото мнение като останалите момичета зависи в коя област кандидатстваш. Питай Гугъл той всичко знае.

# 118
  • Велико Търново
Ал, благодаря ти за новата тема!
Добре дошли на новите момичета!
Аз имам чувството, че живея в аптеките.

Нося рокли и поли с маратонки/сникърси.При 12 часов работен ден и почти цял месец без почивка съм "не" на неудобството от всякакво естество.
Цветни дрехи и аксесоари не обичам, и не нося.Радвам се, обаче като ги видя на някоя дама, която ги е съчетала добре.
Изпуснах снимката на Деси, видях хубави придобвки, хубава Клемс и още една дама с прекрасно съчетан тоалет.
Дългите поли и рокли са "много мои".Тази година по изключение им изневерих, но панталоните, които имам ми станаха много любими, защото са ми удобни.
Копче, честити да са ти придобивките.
Скъпо, евтино не се впускам в такива разговори.
Каквото имам си го нося с удоволствие!
Връщам се да дочета.

Последна редакция: пт, 05 апр 2024, 06:02 от siska79

# 119
  • обл. Шумен
И аз.
Важно е и как се държи кандидатът. Позиция на тялото, език на тялото... Погледът...
И аз.
И предпоследният ми бивш шеф, в крайна сметка, наемаше тази, които беше склонна на най-ниска заплата. 😝

Общи условия

Активация на акаунт