Стилът ни според възрастта (40+) - лайфстайл тема за пораснали момичета. Април!

• 169 931
  • 2 280
  •   1
Отговори
# 255
Поздрави на Нъки Kissing Heart
Готин е.
Много ти отива този стил Mtz, гуменките са на любимата ми марка Sparkling Heart

Мими, Магни, хубави маникюри. Тюркоаза ми е странен за лак, но седи хубаво.
Пръстените са красота.

Тарталета, разсмя ме с И едно клинче към тениската, пушка!
Имам си виждане за клиновете, писах го по-назад.  
След това и прочетох колко много от вас носят клинове. За спането по гръб се извиних, но за клиновете няма да се извиня Grinning

Сложих си едни големи обици и така се научих да спя по гръб.
Иначе спя без възглавница

Пазя една детска тениска с червената кралица от Алиса, по едно време мислех да я изрежа и зашия на моя дреха. Алиса ми е любима, любима

# 256
Аз седя и се смея със Змия - обичала да спи по гръб, но хъркала! Joy
Толкова съм изморена, а така освежаващо ми действате момичета! 🥰

# 257
Много сте свежи и цветни всички!
Имах тениска със Снупи, но се скапа и ми липсва Joy
Носех я до последно из нас с широки черни панталони.
Останали са ми две на U2 и The Cure, никога не съм ги носила навън, вече и из къщи не ги нося.

Последна редакция: сб, 06 апр 2024, 10:29 от silver pearl

# 258
AC/DC forever 🤘
Скрит текст:
..
И хич не ми дреме колко е стилно. Има неща, които си остават непреходни в живота ми.

Последна редакция: сб, 06 апр 2024, 08:24 от MagniМ

# 259
Mtz, страхотни сте! 😍😍

Ал, умирам с тебе. 🤣🤣 Имаш невероятно чувство за хумор. 🤗

Аз се насилих да заспивам по гръб и да не мърдам. Не беше лесно, но се научих. 😁

Не е хубаво да се обобщава зависи много от излъчването на човека. Аз не слагам какво съм си купила, че ще се натъркалят половината.😂 Като от рекламата на Райд изтребва ги до крак! 🤣🤣🤣

PS Силвър пак си зависи от излъчването някои и на 20 облечени могат да изглеждат като луди. 🤗

# 260
Магни е родена за мотор и тениска на Металика...!
По гръб няма да спя, нуждата да си почина надминава суетата. Не съм ли се наспала, не ме търсете...от малка съм така, хората като студенти учеха по цели нощи, аз обратното - лягах в 9 и ставах в пет- шест сутринта да уча! Wink

# 261
Дали е възможно дамите от балкона, които искат да си комуникират с мен на лични относно релевантността на постовете ми и цените на обувките на Диор да не се хабят. Няма да си направя труда да ви отговоря там.
Ако Диор няма място в темите за стил не знам кое има. Не ви призовавам да ги купувате и не твърдя, че ги дават два за лев.

# 262
Без да искам да обидя някого, за мен върхът на кича и абсурда е тениска на анимационен герой на зряла жена. Абсолютно всичко друго приемам, но от това се потрисам редовно, не знам дори защо точно.  Смешно ми е, нелепо и неприятно да гледам такива изпълнения. А е масово тук, сега започват да вадят тениските, ум да ти зайде. И едно клинче към тениската, пушка!

Аз бих се облякла с нещо подобно:

Представям си разходка в парк. Още по-добре с дете, облечено в същата тематика.
Ама аз не съм зряла, само 30+ съм Grinning
Шегувам се,  харесват ми, но явно не достатъчно, че да имам. И все пак мисля, че би могло да се съчетаят поносимо.

# 263
Cloè, това с Райд-а е хит Joy Smile

G&B Wink леле леле

пс/ аз разхождам един леопард на Love by Iris с полата към него, тя ем е рае, ем е на леопардова шарка, ем има блясък - три в едно Joy

ММ не иска да ходим на Л.Кравиц

# 264
  • Ямбол
Мими, Лени Кравиц прави разкошни концерти 💜. Гледала съм го в София преди време и беше страхотен 💜.
Миналата седмица а-ха да си купя тениска със Спонджбоб 😂. Обаче взех суитчъра с картинката на Кийт Хариг (ЧеКа ✌).

Последна редакция: сб, 06 апр 2024, 08:01 от Майола Бени

# 265
ЕЕЕ, не се спирате.
На 18 имах дънков гащеризон. Сега нямам. Никога не съм носила тениски с анимационни герои или с групи. На 45 съм си заплюла няколко (на групи) от шкафа на момчето.
Харпи почнах някакви процедури за целулит със затопляне. Все едно ти гладят баджаците с топла ютия... Ще видим.

# 266
Спондбоб форевър!😝
Била съм малко над 30 като ги носех.Закачка малко.Гледах филмчето по цял ден с детето.Беше на англ. и превеждах.😜
С Мини Маус сега задарозамазвам.Спонджбоб не знам къде отиде.
Много сте ми забавни и хубави!
Дамите на 1 ред- тук никой нищо не продава, само си говорим.ОМГ!
Ааа, и аз имах дънков гащеризон-то си беше върха на сладоледа.

# 267
Ако спя по гръб, болките в кръста и средната част на гърба са ми гарантирани. Залагам на ниска възглавница и добре изпъната калъфка. Оттам нататък както дойде. Каската също леко ми мачка лицето, но доброволно няма да се откажа да използвам.

Когато бях бременна със сина ми, имах любима огромна тениска с комикс на Мики и Мини Маус. Simple Smile След 4 г. взех за двама ни еднакви тениски на група, която впоследствие аз леко разлюбих, а сестра му започна да харесва и ще я водя на концерт това лято. Неговата мъничка тениска си я пазя за спомен.

Мари, хубаво е човек да носи тениски на групи, които харесва и слуша. В противен случай е .. смешно.

G&B, не си заслужава да се напрягаш, заради балкона. 

Последна редакция: пт, 05 апр 2024, 23:00 от Linofrina

# 268
G&B, падам просто! Joy

# 269
Винаги успявам да се учудя на някого, макар все да казвам, че нищо вече не ме учудва.🤷🏻♀

Общи условия

Активация на акаунт