Стилът ни според възрастта (40+) - лайфстайл тема за пораснали момичета. Април!

• 169 901
  • 2 280
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
Приемате ли нови последователи дами? Миналата седмица докато си почивах активно с преходи из Мадейра се зачетох в темата и ми хареса атмосферата и обсъжданите теми. Кратко представяне – според моето скромно мнение съм родена в най-хубавата година (ˈ75 Wink). Освен това съм с доста килограми, но много активна въпреки килограмите. Обичам цветовете в чанти, обувки и шалове. Има ли нужда да казвам, че имам много обувки и то от всички модели за всеки случай, ако ми потрябват. Имам две дъщери, които ме държат в кондиция и освен това голямата е абитуриентка юли месец. Миналата година имаха мини бал, купихме страхотен син гащеризон от Елизабет от Пловдив и беше страхотна. За тази ще е рокля и добре, че сме в чужбина и роклята трябва само за раздаването на дипломите и не е нещо специално. Все пак с баща и сме организирали парти за приятели и за там ми трябва. Имам една идея за зелена рокля от МаксМара, но се чудя още.  
Тъй като става доста дълго представянето го слагам в скрит текст.
Скрит текст:
Да съм стилна не е най-силната ми страна за съжаление. Въпреки, че винаги ми прави впечатление когато видя дама която носи дрехата и се чувства комфортно. Работя в международна среда и най-добре съчетаващите дрехи за мен са испанките и италианките. Точно затова се опитвам да пробвам различни стилове. Обичам да се предизвиквам на всички фронтове. От това да изпълня мечтата си да мина Кончето след операция на херния, да се науча да плувам и тичам редовно до това да се върна отново към карането на ски. Когато се налага да съм строго официална ми е най-трудно. За участие в конференции е лесно, но за Динер Данс организирано от моята работа за нас с партньорите ни ми е много трудно.
Цял живот съм била с дълга чуплива коса и вечно рошава, но преди две години си направих къс боб или поне е близо до това, за мен си е чиста черта. Освен това открих грижата за коса и сега се радвам на прекрасни къдрици и подстригване на три месеца, без сушене със сешоар или разресване.  Друг недостатък е като си наумя нещо не мирясвам - например от две години издирвам перфектния широк панталон за моята фигура, тук да вметна, че съм типична круша и то от сочните. Миналото лято намерих два модела от лен и цяла зима търся перфектните дънки за моята фигура. Засега съм намерила два модела, но не съм 100 % сигурна, че са моето. Скоро идва сезона на роклите, там съм топ, любими са ми и то с уеджис. Имам три различни цвята испански модели, които за мен са най-леките за дълго ходене. Всеки ден ходя пеша до работа към 2 км в посока и не падам под 10 000 крачки последните три години.  
Тъй като споменах, че обичам да експериментирам преди близо 10 години си подарих цветен анализ за рождения ден. Където живея е доста популярно или индивидуален или за парти. Преди две години подарихме цветен анализ за рожден ден на приятелка и бяхме 4 приятелки на цветен анализ и торта. Ако ви е интересно ще разкажа подробно по-късно, Освен, че ми е определен цветотипа, имам книжка с парченца плат с моите цветове. какви обици, колани, чанти, връхни дрехи, обувки и т.н. са подходящи за мен. Имаше и препоръка за боя за коса, но не е моето, та това игнорирах. Между другото цвета на косата се игнорира когато се прави анализ. Нахлупват ти една шапка за баня и се гледа цвета на кожата. Но това е при мен, на други места вероятно е различно. Слагам няколко снимки да се запознаем, че така без да се приложи лице не е запознанство.
Wink
Отново ви благодаря за споделената информация в тази тема, за хора като мен е изключително полезно.

Последна редакция: вт, 09 апр 2024, 08:50 от pepsun

# 496
  • тук-там
Pepsun, много си свежа! И много приятно се презентираш! Стана ми интересно, как сложи в един кюп испанки и италианки. Предполагам, че живееш в Испания. BTW, много ти отива зелено! Покажи зелената рокля на Макс Мара, която си набелязала. И дай малко повече инфо за цветовия анализ. Не знаех, че и такова нещо предлагат. Ама какво се учудвам  - живеем в ерата на консюмаризма Simple Smile Добре дошла!

# 497
Pepsun,
много ми е приятно. Представи се по много хубав начин.
Кончето, ските, тичането, обувките, чантите ❤️

Магни, панталона ми си струва че ти е къс. Съмнителна дължина както мисля би казала Pepsi 🙃
Не знам за токовете, аз като не мога да ходя на такива и не ги отразявям. Харесва ми да ги виждам обути, много гот стоят и с рокля, и с панталон.

# 498
  • София
Добре дошла Пепсън Flowers Hibiscus Вярвам, че ще ти е уютно тук. Много си готина и девойките са много хубави.

# 499
  • Sofia
Добре дошла, pepsun! Ще ти хареса при нас, сигурна съм! Чудесно представяне, подозирам, че имаш чувство за хумор 😘

# 500
  • Велико Търново
Ех, Пепи!Добре си ни дошла!Пепсън е уникална жена, имам удоволствието да я познавам вече 18 години, с нейно позволение мога и снимка да покажа на двете ни току що родили малките момичета в еленския балкан.

Ето ме от днес-след фризьор и след спининг.
Скрит текст:
Скрит текст:

Копче, и аз благодарение на теб доста неща поръчах!Много се "припознавам" в теб!
Макадамия, утре ще ги пробвам.Сложили са ми и някаква ампула подарък.Мисля подхранваща.

Ще ви кажа, че днес ходих в завода да взема копринената рокля.Понеже имам привилегията да ходя в цеховете то Бърбъри, то Мюглер, Раби, Балмейн, Диор и не знам кой още, взех си роклята и излязох.Сега ще трябва да отида да ми я скъсят, защото много държат те да го направят.На мъжа ми оставих две неща, които ще чакам да изпратят колекциите и да купя.Горда съм със себе си!

Пенева, изтървах ти снимките!Ал, чудесна си, но аз си те знам!

Отивам да гладя после ще дописвам!

# 501
Не помня откога не бях виждала толкова слънчева жена. Добре дошла Пепсън! Радвам се, че темата те е заинтригувала и ще си една от нас.
Сиска, не знам кой те снима, но най-после видях красотата на този панталон изцяло.
Ал, не май - къс ми е за моите възприятия. Явно ще си остане в гардероба до следващото разчистване.

# 502
  • В заешката дупка
Еха, този път успях да видя снимки преди да бъдат изтрити.Heart Eyes Хубаво е да видиш лица зад никовете.

Пенева, много магнетичен поглед имаш с тези красиви очи, в същото време и една добродушност излъчваш! Ал, елегантна красота! Лайт - много нежна и фина!  Добре дошла, слънчева и лъчезарна Пепсън!

Магни, не знам защо си мислех, че живееш някъде в Испания. В Малта не съм ходила, а трябва.

Широки панталони всякакви ми харесват. Прави широки, разкроени широки, барел, бой френд, с басти, без басти, дълги, не толкова дълги, с навити, с ненавити крачоли….

Аз през уикенда си извадих летните дрехи и взех да ги преглеждам. Нищо, че за топлите страни ще отлитам чак след месец. Joy Търпение нямам никакво, премерих туй-онуй, че и се поснимах. Ей ме в широки панталони. Да съм тематично.

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 09 апр 2024, 15:18 от ЧеКа

# 503
Пепсън, добре дошла! Много свежо и жизнерадостно присъствие имаш. Ще споделяме за къдравите коси..и аз цял живот ходя рошава...! Simple Smile

Чека, на стройни мадами като теб много добре стоят този модел панталони!

Последна редакция: пн, 08 апр 2024, 21:34 от mimi.7299

# 504
Сиска, на колко години казваш, че си?
Пепсън, очаквам следващото ти включване с нетърпение!
Чека, не е ли рано за сандали? Тъкмо минах на по- къси чорапи....

# 505
  • Велико Търново
Сиска, на колко години казваш, че си?

Ще стана на 45 на трети май.

Магни, Мина ме снима, ама с голяма досада, защото бързаше за гимнастика.

Чека, фантастична си!Като всички дами в темата!Толкова сте ми любими!Така ще се радвам, ако се организира среща.

# 506
Сиси, прекрасна! Винаги харесвам слънчевите ти очила, кажи от къде ги купуваш?

# 507
  • Велико Търново
Тези са някакво Бърбъри, мисля, че бяха Ансуер.Очилата са ми все от сайтове.От оптики последно съм купувала преди 10 години.

# 508
Спокойно може да замениш първата цифра от годините ти с по- малка! Поздравления!

# 509
  • В заешката дупка
Не само, че е рано, мариат, но при мен в Исландия най-много 2 дни в годината да има подходящи за подобен тип обувки/чехли. Grinning  Меря си аутфити за топлите страни аз. А чехличките са ми чистак новички. Купих си го преди няколко дни.

Общи условия

Активация на акаунт