Стилът ни според възрастта (40+) - лайфстайл тема за пораснали момичета. Април!

• 169 821
  • 2 280
  •   1
Отговори
# 480
Ох, Агент, страхотни панталони, винаги много ми е харесвал точно този модел, стоят толкова елегантно!
Нали Simple Smile
Но ако не се казваш Сендея, Джоли или Пеп_си се налага да си носиш токовете/платформите със тях за да докараш елегантната пропорция!

PS Ленена рокла със уеджес Heart

# 481
  • София
Простете неграмотността ми, но какво е уеджес?
Аз само с картофи го свързвам.

# 482
Нали Simple Smile
Но ако не се казваш Сендея, Джоли или Пеп_си се налага да си носиш токовете/платформите със тях за да докараш елегантната пропорция!
Опасявам се, че при мен и токовете няма да свършат работа, а така ми се иска да си купя един-два! Frowning1 Но ако се осмеля трябва задължително без басти!

Последна редакция: пн, 08 апр 2024, 16:45 от mimi.7299

# 483
  • Sofia
Простете неграмотността ми, но какво е уеджес?
Аз само с картофи го свързвам.
Змия, обувки на платформа, така се водят на английски - Wedge shoes.

Последна редакция: пн, 08 апр 2024, 16:50 от Vesana

# 484
Аз много харесвам и се харесвам с такъв тип панталон-този направо си ме чака в кошницата

https://modivo.bg/p/liu-jo-sport-tekstilni-pantaloni-ta4011-ms01 … fit-0000303644895

Сиска, това е любимата ми марка козметика за коса - ако ти утежнява нещо, ще ти я приютя с удоволствие .....

# 485
Малките госпожици си правеха токчета с мини кутийки Кока-Кола 😂
Как ли ще се наричат такива 🙃

Мими, на Кенсол розовия панталон е без басти и стои страхотно 🩷 Плата е лен и вискоза, има го и в синьо
Скрит текст:

много ми хареса розовия панталон в комбинация с тази блуза, загащена разбира се

Разкроени дънки и панталони имам 6-7 чифта, много се харесвам с такива. На широк ханш и бедра стоят супер.

Карен, аз бих зашила страничните цепки

Лейди, по цветята си 🙂

Пепси, много ти стои бял панталон. Точно си казах че не ми трябва и ти качи снимка 😂

Мисля изпреварих Копче с късите панталонки 😏

Последна редакция: пн, 08 апр 2024, 20:24 от Al Georgieva

# 486
  • Sofia
Големи подстрекателки сте! През уикенда заглеждах зелени и розови костюми:stuck_out_tongue:

# 487
Сега им е сезона на костюмите, поне в България.

Кенсол е много цветно в момента, днес минах от там. Етере София ще затвори до десетина дни.

# 488
На розовия ми костюм на Кенсол 2006 г. панталоните бяха този модел, без копчетата встрани, но аз вече го подарих, а и едва ли ще се намъкна вече в него. Ще видим ще изпробвам един, два.
Пеньоарът отпада като поръчка, ММ категорично не я хареса и каза откъде напоследък ми хрумвало да нося такива дрехи? Joy
Ал, за това пък не устоях и поръчах тези, страшно ми харесаха, а и са на любимата ми марка.
https://www.fabiano.bg/pokupka/%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0 … D0%B8-%D1%81-4823

Последна редакция: пн, 08 апр 2024, 17:30 от mimi.7299

# 489
Вчера с удоволствие си открих един забравен широк панталон в тазгодишният цвят на годината. Отпуснах му подгъва, че беше с някаква съмнителна дължина, дори и със съвсем равни обувки. Ще си го нося пак Simple Smile.

# 490
  • Sofia
Такива са моите уеджис

# 491
Съмнетелна дължина ми хареса 😏
Имам едни такива светли дънки и ще видя до къде са ми с гуменки и евентуално ще им отпусна подгъва. Модели които се носят дълги, а на мен ми идват къси ме побъркват.

Мими, тези и на мен много ми харесват, бих си взела светли за лятото. С този ток мисля ще са супер удобни, тия дни като минавам покрай магазина им ще ги пробвам.

Уау, Карен 🙂
Номер едно си щом ходиш с такива платформи. Аз не мога.

Последна редакция: пн, 08 апр 2024, 18:10 от Al Georgieva

# 492
Агент, пуснала си страхотни снимки с предложения и варианти.
Ал, май и аз те виждам за първи път в лице. Много си хубава.
Пепси, и аз подкарах летните шапки и козирки. Едната има и роза, която преправих на по- малка.
Подсещате ме да си закарам за корекция късите панталони.
Мими, настръхна ми задника, като те прочетох за кърлежите. Много ме е страх от тях. Кажи как се пазиш?

# 493
Мари, пазя се на късмет. Днес бях с колеги / мъже и по едно време викам Нещо ми пълзи по гърба. И те, сваляй блузата, иначе няма да стане... 🤣
Сега мъжа ми ме прегледа, уж няма нищо закачено, но да видим!
Ал, бих взела и светли...има един проблем 37 като се отпуснат почват да ми се вадят, тая марка идват леко уголемени. 36 пък ми стискат отпред, та ще видя с каишката как е, Токът е 8 см, но ми се струва удобен.

Последна редакция: пн, 08 апр 2024, 19:53 от mimi.7299

# 494
Искате да кажете, че това се носи отново? 🙄

Агент, само желанието ти да изпратиш една рокля до друг континент, ми стопли сърцето. G&B, направи същото като я поръча вместо мен.

Последна редакция: вт, 09 апр 2024, 08:22 от MagniМ

Общи условия

Активация на акаунт